eşim beni bulup öldürür diye sıgınma evine yerleştim korkumdan eşim ve ailemede haber verilmesini istemedim ben bu durumda nekadar zararlı duruma düşerim... kendime yeni bir hayat kurmak istedim... severek evlendim ama başka bir hayat çıktı karsıma istediklerimde oluyordu ama yapamadım işte cesaret edipte söyleyemedim onu istemedigimi şuan dönsem kabul etmez beni çok sevdiginden şüphem yoktu aşırı kıskançtı ne istersem alırdı bgün olmazsa yarın muhakkak alırdı ama işte yapamadım... kendimi nasıl savunmam lazım
21 yaşındayım eşimde 25 yaşında ama yasına göre çok olgundu yanlış yaptıgım yerlerde hep uyarırdı bende kızardım hep bana karışma diye ailesine çok düşkündü buda beni deli ederdi benim takıları harcadıgımı ögrendiginde dahada bir baglandı ailesine...
kızdıgı zman kalkar vururdu bana evi kırar döker tekrar sakınleşince evi komple temizler kahvesini yapıp oyun oynardı 3veya 4 gün konuşmazdı geri gelirdi yanıma
nişanlıyken takılan altınlardan birazını harcadım... bilerzik küpe kolye künye şimdide evden kaçtım ne yapacagımı bilmiyorum eşim hala beni arıyordur büyük ihtimal dava açmıştır çünkü evden kacalı bügün 16 gün oldu her hangi birşeyler talep edebilirmiyim...
eşim sonradan ögrendi takıları harcadıgımı küplere bindi bende üstü kapalı özelime harcadım dedim 3 ayda yaklasık 3bin tl lik takıları harcadım aramız bozuldu düzeldi boyle devam etti yaklasık 5 ay sonra beni dövdü bende biraz zaman geçince eşimin evde olmadıgı birgün eşime ait alyasını ve kendi alyansımı evden alarak kaçtım...
suçlu durumunamı düştüm şimdi çıldıracagım eşim beni bulursa öldürür çok sinirli birisi
eşim sonradan ögrendi takıları harcadıgımı küplere bindi bende üstü kapalı özelime harcadım dedim 3 ayda yaklasık 3bin tl lik takıları harcadım aramız bozuldu düzeldi boyle devam etti yaklasık 5 ay sonra beni dövdü bende biraz zaman geçince eşimin evde olmadıgı birgün eşime ait alyasını ve kendi alyansımı evden alarak kaçtım...
suçlu durumunamı düştüm şimdi çıldıracagım eşim beni bulursa öldürür çok sinirli birisi
canım benim sıkma kendini annen baban yokmu yardım edebilecek ? sigara da içiyorsun mcbur calışman lazım ona buna muhtaç olma derimsadece takılar olsa yine iyi olacaktı haftada hem sigaram gelirde hemde 250 tl haçlık beni aşı derece kıskanırdı 17 gündür evden uzagım kesinliklede kabul etmez kapısına köpek diye bile baglamaz...
Allah Allah bazı arkadaşlarda ne abartmış, nişanda takılan altınlar kadının değil mi nereye harcarsa harcar.
İşimize gelince kadının işimize gelmeyince ortak değil mi, ne güzel dünya
Hayır düşündüğün gibi işine gelme olayı değil :) Fakat takılan takılar kadınındır medeni kanunda bile yeri var bunun..
sadece takılar olsa yine iyi olacaktı haftada hem sigaram gelirde hemde 250 tl haçlık beni aşı derece kıskanırdı 17 gündür evden uzagım kesinliklede kabul etmez kapısına köpek diye bile baglamaz...
Hayır düşündüğün gibi işine gelme olayı değil :) Fakat takılan takılar kadınındır medeni kanunda bile yeri var bunun..
eşim beni bulup öldürür diye sıgınma evine yerleştim korkumdan eşim ve ailemede haber verilmesini istemedim ben bu durumda nekadar zararlı duruma düşerim... kendime yeni bir hayat kurmak istedim... severek evlendim ama başka bir hayat çıktı karsıma istediklerimde oluyordu ama yapamadım işte cesaret edipte söyleyemedim onu istemedigimi şuan dönsem kabul etmez beni çok sevdiginden şüphem yoktu aşırı kıskançtı ne istersem alırdı bgün olmazsa yarın muhakkak alırdı ama işte yapamadım... kendimi nasıl savunmam lazım
sadece takılar olsa yine iyi olacaktı haftada hem sigaram gelirde hemde 250 tl haçlık beni aşı derece kıskanırdı 17 gündür evden uzagım kesinliklede kabul etmez kapısına köpek diye bile baglamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?