ne yapacagım

kendini daha fazla yanlışa sürükleyip sonunda pişman olacağın şeyler yapma.Neredesin peki ne yapıyorsun şimdi?

eşim beni bulup öldürür diye sıgınma evine yerleştim korkumdan eşim ve ailemede haber verilmesini istemedim ben bu durumda nekadar zararlı duruma düşerim... kendime yeni bir hayat kurmak istedim... severek evlendim ama başka bir hayat çıktı karsıma istediklerimde oluyordu ama yapamadım işte cesaret edipte söyleyemedim onu istemedigimi şuan dönsem kabul etmez beni çok sevdiginden şüphem yoktu aşırı kıskançtı ne istersem alırdı bgün olmazsa yarın muhakkak alırdı ama işte yapamadım... kendimi nasıl savunmam lazım

keşke anlaşarak ayrılsaydınız,tlfla arayıp eşinle konuş yerini bildirmeden,tepkisine bak ve ortak bir karara varın.

Son düzenleme:
21 yaşındayım eşimde 25 yaşında ama yasına göre çok olgundu yanlış yaptıgım yerlerde hep uyarırdı bende kızardım hep bana karışma diye ailesine çok düşkündü buda beni deli ederdi benim takıları harcadıgımı ögrendiginde dahada bir baglandı ailesine...
kızdıgı zman kalkar vururdu bana evi kırar döker tekrar sakınleşince evi komple temizler kahvesini yapıp oyun oynardı 3veya 4 gün konuşmazdı geri gelirdi yanıma

dövmesi doğru değil ama sende de hata var,ailesiyle konuşmamasını beklemen doğru değil,bir de yaptığın harcamaları başta söyleseydin çok mu acildi harcamaların?İnşallah sağ salim hayırlı bir karara varırsınız eşinle.

Cnm neden ailenin yanina gitmedin yada neden onlari aramadin kendi kendini cikmaza suruklemissin resmen ne olup bittigini tam anlayamadim esin siddet gostermis evet bu yanlis tabikide elinde herhangi bir raporun varmi ??? esinde kusur olmadigi halde evi terkettiysen kusurlu olan sensin ama esin kusurlu olupta sen evi terkedersen bunuda ispatlaman lagzim mahkemede ama bu kdr harcama neden ??? insanin aklina parasi icinmi evlendi acaba sorusu geliyor yazik yaaa sana uzuldum baska bir hayat cikti karsima diyorsun ne gibi bir hayat bu ??? bunuda anlamadik

Son düzenleme:
söylediğine göre sığınma evine gitmişsin neyse
benim aklıma başka şeyler gelmişti
soracağım sorular var

1) bozdurduğun altınları nereye harcadın şırnakta?
2) ne olursa olsun kp seni dövünce ailenin yanına neden dönmedin
3) sığınma evinde korurlar seni bildiğim kadarıyla neden eşinle irtibata geçmiyorsun?

konu açıyorsunuz keşke doğru düzgün yazsanız da bizde anlasak...

Seni dövmesi onun hayvanlığı da sen de sütten cıkma ak kaşık değilsin. Bir de suclu durumuna düştüm yazmışsın D: E suclusun zaten adamdan gizli gizli altınları yürütmüşsün

bir kadın evi dışında 3.000 lirayı nereye harcar anlamadım.nasıl bir özel ki,birine mi para yedirdin.aranız düzelmişken 5 ay sonra ne oldu da seni dövdü:26:

21 yaşındayım severek evlendim diyorsun, karşıma başka hayat çıktı söyleyemedim diyorsun???? bu nedir ben anlamadım. bence farklı durumlar var bu işte. insan eşinden saklı ne gibi bir özeli olabilir ve ne için o kadar altını harcayabilir ki??? ailenize falan mı verdiniz ihtiyacı oldu da? yani anlam veremiyorum evden kaçtım sığınma evine geldim diyorsunuz ne zamana kadar orada kalacaksınız ki? artı adamın alyansını da alarak gitmişsin evden bence senin bir yardım alman gerekiyor. yaşın çok küçük ne yaptığının farkında değilsin.

burda eleştiri yapan arkadaşlar ne kadar da keyifleri yerinde eleştiriler yapmış. yalan diyen bile olmuş. :) insan inançları kadar doğrudur !. ben inandım yalansa da Allah bilir orasınıda yalan söyleyen düsünsün.bir kere eleştirdiğiniz insan daha çocuk denebilcek yaşta. 21 yaşında :) ergenlikten çıktı veya çıkacak. insanın sığınamadığı bir ailesi veya akıl veren bir dostu olmadığı zaman elbette insan hatalara düşebilir .. insan diyorum :) ki bu henüz 21 yaşında delikanlı çağları. büşracım yaptığın doğru bişey değil elbette ... parayı nereye harcadın diye de sormayacağım ...çünkü yaşının vermiş olduğu o istekle gözünün değdiği şeyleri almak isteyeceksin .ve sen bu yanlış yola başvurmussun. ayrıca 3 .000 lirayı gözünde çok büyüten bir arkadasımız olmus. harca harca bitmez demiş :) nerde nasıl yaşıyorsun çok merak ediyorum ... ki 3 bin lirayı 2 aylık bi zaman diliminde harcamış.. bence çok bile gitmiş.. Büşra sana gelince Allah sana hidayet nasip etsin.. bence de kocanı ara ve yerini söylemeden onu ikna et. ki tabi ona dönmek istiyorsan.... umarım daha kötü şeyler yaşamazsın dua edicem senin için.. Allah bütün zorda olanlara yardım etsin amin

Allah Allah bazı arkadaşlarda ne abartmış, nişanda takılan altınlar kadının değil mi nereye harcarsa harcar.

sadece takılar olsa yine iyi olacaktı haftada hem sigaram gelirde hemde 250 tl haçlık beni aşı derece kıskanırdı 17 gündür evden uzagım kesinliklede kabul etmez kapısına köpek diye bile baglamaz...

sadece takılar olsa yine iyi olacaktı haftada hem sigaram gelirde hemde 250 tl haçlık beni aşı derece kıskanırdı 17 gündür evden uzagım kesinliklede kabul etmez kapısına köpek diye bile baglamaz...
canım benim sıkma kendini annen baban yokmu yardım edebilecek ? sigara da içiyorsun mcbur calışman lazım ona buna muhtaç olma derim
ezdirme kendini senin durumunda olan eminim çok kişi vardır kkendıne bir arkadaş bulabilirsin belki ?
madem kesmişssin ümidini .. ezdirme kendini..

adamı resmen sömürmüşsün çık git hayatından ne yaşamak istiyorsan onu yaşa.seni kabul etse bile yine yanı şeyi yaparsın hatta yapabilseydin evde ne varsa onu da götürdün.sanırım şırnakta oldugun için yapamadın.eger büyük şehirde olsaydın daha kötülerini yapardın adamın resmen başını yakmışsın.bir ailenin oldugunu ve bir aile terbiyesi aldıgını düşünmüyorum eğitim durumun da çok kötü anladıgım kadarıyla bence ne yolun yolcusuysan o yolda devam et

Allah Allah bazı arkadaşlarda ne abartmış, nişanda takılan altınlar kadının değil mi nereye harcarsa harcar.

İşimize gelince kadının işimize gelmeyince ortak değil mi, ne güzel dünya

Hayır düşündüğün gibi işine gelme olayı değil :) Fakat takılan takılar kadınındır medeni kanunda bile yeri var bunun..

Elbette kadınındır ona kimsenin bişi dediği yok da adam da eşek başı değil herhalde evde. Ona söylesin napıyorsa yapsın. Adam sormuş zaten o da "özel harcamalar" demiş.

Yapmayın Allah aşkına, başlı başına boşanma sebebi bu. Kaçmış gitmiş bir de kalan altınları alabilir miyim diye düşünüyor :) trajikomik

Hayır düşündüğün gibi işine gelme olayı değil :) Fakat takılan takılar kadınındır medeni kanunda bile yeri var bunun..

hep ezilen kadın olmaz ya bi sefer de erkek ezilsin canım düğün altınlarını karıya kıza harcayanı bilirim heheyt yawrum heyyy ... kimse büyük konuşmasın yarın bigün başımıza ne geleceği belli değil .. eleştiri bulunanlar özellikle sizinde başınıza gelebilir allaha sığının ve hakkınzı hayra yorun derim ...

Son düzenleme:

Arkadaşım senin kafan baya karışmış bence. Çünkü bu yazdıklarından hiç bir şey anlamadım. İyi miydi kötü müydü, paraya ihtiyacın var mıydı yok muydu? 250 tl haftada şırnakta az geldi mi demek istedin yoksa çoktu da ne yaptığımı ben de analamıyorum mu? İstediklerim oluyordu diyorsun peki cesaret edip söyleyemediğin ne?
Daha dün kaçıp sığınma evine yerleşmiş olsan diyeceğim ki şoktasın kafanı topla öyle konuşalım ama 16 gün olmuş ve senin kafan hala karışık gibi. Yazdıkların karman çorman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…