hep ezilen kadın olmaz ya bi sefer de erkek ezilsin canım düğün altınlarını karıya kıza harcayanı bilirim heheyt yawrum heyyy ... kimse büyük konuşmasın yarın bigün başımıza ne geleceği belli değil .. eleştiri bulunanlar özellikle sizinde başınıza gelebilir allaha sığının ve hakkınzı hayra yorun derim ...
zaten işkence gördüğünü anlatıyor. bakma bı elım yagda bı elım bagda deıdıne psikolojik sorunları da olmuş olabilir... her ikisininde. ben o yüzden kimse çirkin eleştiriler yapmasın diyorum kimse kimsenin ne yşadığını bilemez ...İyi de arkadaşım dışlarda x bir adamın yaptığını alakasız bir insanın ödemesi mi gerekiyor? Kocasının yaptığı bizim bilmediğimiz bir durum mu var? İlerde bizim başımıza gelirse dediğimiz ne ki? Yani açıkçası ben konu sahibinin başına ne gelmiş bu konudan hiç bir şey anlamadım. Hani dövülse ezilse aldatılsa helali hoş olsun o altınlar da yazdıklarından sanki bir elim yağda diper baldaydı ama kaçtım gibi bir anlam çıkıyor. Sen nasıl bir anlam çıkardın merak ettim.
zaten işkence gördüğünü anlatıyor. bakma bı elım yagda bı elım bagda deıdıne psikolojik sorunları da olmuş olabilir... her ikisininde. ben o yüzden kimse çirkin eleştiriler yapmasın diyorum kimse kimsenin ne yşadığını bilemez ...
eşimden sogumuştum o işi için başka yere gitmişti bende haber vermeden çektim gittim
CNM BEN HUKUK BÜROSUNDA ÇALIŞIYORUM. "altınlar takılar kadına yapılan bağıştır" bu yüzdendir ki onlar kaçırman söz konusu değil. onlar zaten senin ziynetin ve senin tasarrufundalar.
yalnız evi terk ettiğin için kusurlu tarafsın. boşanmada nafaka tazminat alman sıkıntı olabilir. dayak fln varmı. şahitlik edecek komşun varmı. bunlar önemli
sanırım sende ayrılıyım yeter derdindesin. altınlarda sorun yok onlar senin. hiçbir hak iddia edemez eşin. boşanma davası açarsa terk sebebi ile sana eve döne ihtarı yaparlar 3 kez dönmezsen direk ayrılırsınız. benden bu kadar
Merhaba ,
kanunlar ; kadını şiddete ve ezilmeye karşı korumak için düzenlenirken erkekleri de korumaya başlamasının zamanı geldi sanırım ki. Kapıyı çekip çıkan , evlilik birliğini gözetmeden nereye aktarıldığı belirsiz bir tutarı özel harcamam diye geçiştirebilen bir bireyin sadece cinsiyet unsuru nedeni ile nafaka veya tazminat alması ve istemesi halini aklım almıyor , alamıyor.
Kusura bakmayın sizin mesajınızda görünce dayanamadım. umuyorum ki bu çifte standart son bulur ve erkekler sosyal güvenlik kurumu yerine konup maaş bağlayan kurumlar olarak görülmezler.
Merhaba ,
kanunlar ; kadını şiddete ve ezilmeye karşı korumak için düzenlenirken erkekleri de korumaya başlamasının zamanı geldi sanırım ki. Kapıyı çekip çıkan , evlilik birliğini gözetmeden nereye aktarıldığı belirsiz bir tutarı özel harcamam diye geçiştirebilen bir bireyin sadece cinsiyet unsuru nedeni ile nafaka veya tazminat alması ve istemesi halini aklım almıyor , alamıyor.
Kusura bakmayın sizin mesajınızda görünce dayanamadım. umuyorum ki bu çifte standart son bulur ve erkekler sosyal güvenlik kurumu yerine konup maaş bağlayan kurumlar olarak görülmezler.
baştan yazayım... eşimle nısanlandıktan 2 ay sonra ben takıları bozdurup harcadım 2013 şubat 14 te sırnaktan gelip nikah yaptı baanım hamburger na binevi süpriz oldu.. bana birhafta sonrada ben takıları bozdurdum gidince mayıs 20 de dügün oldu bana yine süpriz sekilde tatile gidelim dedi önceden ayarlamış zaten rezarvasyonu ordan gelince takılarımı sordu ortaya çıkaramayınca özelime harcadım dedim kayınbabam bana 2veya 3kez vurdu eşim beni babamın evine gönderdi 1 hafta durdum beni aldı şırnaga götürdü orda hiç sormadı takıları falan benim biraz bagırıp çagırmam eski defterleri açtı konu uzadı iyice beni dövdü sonra 3 gün küs kaldık evin içinde sonra yine barıştık evde yemek yapmama dahi karışmazdı hergün kahvaltılık hazırlasam ses etmez yer giderdi işine yapmış oldugum yemegi 3 ..4 gün yerdi yine azını açmazdı hatta çogu zaman iş yerinde yer gelirdi benimde işime gelirdi gün içinde sadece çayı çok severdi 4 kereden az çay demlemezdim... nişanlıykende haftalık 250 tl ve sigaram gelirdi bana hediyeler cabası ama bir türlü ısınamadım evlilige evlendik 100 tl aylık veriyordu... almış oldugu hediyeler cabası hiç unutmam tvde telefon gördüm çok güzeldi hosuma gitti düşündüklerimi sesli olarak ifade etmişim... sordu hosunamı gitti evet dedim 4 gün sonra o telefon elimdeydi aradan zaman gecti tablete heveslendim 4 gün sonra oda geldi...
cnm mesajımda belirttiğim gibi evi terk eden kadın kusurlu olduğu için nafaka ve tazminat alamayabilir dedim. ama dayak vs varsa alır. altında kadınındır. eğer erkek kusurluysa nafaka verip eşinin çocuğunun giderini karşılamaya mecbur. kanunda bunu öngörür.
bu konuda konu sahibi kusurlu gibi görünüyor. evi terk etmek için geçerli sebebi yoksa tabiii
Palin cim ben senin anlatmak istediğinin farkındayım. Ben kanunların kadına karşı pozitif ayrımcılık yaparken artık erkekleri mağdur etmeye başladığı görüşündeyim. O yüzden yazdım.
Konu sahibesine dairse tek görüşüm lütfen eşinizi madden ve manen yıpratmadan hayatlarınızı ayırın.
Palin cim ben senin anlatmak istediğinin farkındayım. Ben kanunların kadına karşı pozitif ayrımcılık yaparken artık erkekleri mağdur etmeye başladığı görüşündeyim. O yüzden yazdım.
Konu sahibesine dairse tek görüşüm lütfen eşinizi madden ve manen yıpratmadan hayatlarınızı ayırın.
devamı........... sonra birgün canım hamburger çekti en yakın yer 6 saat uzaklıktaydı arkadasının arabasını aldı beni hamburger yemeye götürdü... evimde herşey vardı dijitürk ttnet türkcell vın tivibu dsmart sınırsız telefon sakız dahi istesem bakkaldan gelirdi ama bunları yapan eşim olmasına ragmen eşimden sogudum... izin tarihlerini bile ben ayarladım tain yazacaktı yazma dedim... ben nedersem o oluyordu bişekilde ama eşimden ve evlilikten sogudum işte simdi sıgınma evindeyim eşim beni çok sever çok kıskanırdı şimdi gitsem eşim kabul etmez adım gibi eminim.... birgün evi komple kırdı döktü ve sonra kalkıp evi komple temizledi ütü yapmayı sevmezdim benden ve çogu kadından güzel ütü yapardı çoraplarına kadar ütülerdi hiç üşenmezdi hafta sonları yemekleri kendi yapardı harikada yemek yapardı yalana gerek yok... ne yapacagım kaldım böylece işte şimdi biraz daha ayrıntılı olmuştur kafam çok karısık işteeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?