Ne yapacağım :(

Fizikci123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
9
4
1
Herkese merhaba ben bu siteye yeni üye oldum. Bana düşüncelerinizle yardım edebileceğinizi düşünüyorum. Olayı en baştan anlatacağım. Ben 3 senelik evliyim. Üniversiteyi yurt dışında eşim ile aynı okulda okudum ama o zamanlar birlikte değildik ve benim sevgilim vardı (o alçak eski sevgilimi düşünmek dahi istemiyorum beni evli bir kadınla aldatmisti) Eşim ile o zamanlar tanışıyorduk ama birbirimizi pek sevmiyorduk sonradan aşık olduk. Neyse eşim sevgilimi o zmanl hiç sevmezdi yanı bana aşık olmadığı zamanlarda da. Ben şimdi eşim ile bir okulda sayısal öğretmenliği yapıyorum . gel gör ki eski sevgilim ile orada tekrar karşılaştık. Eşim şimdi çok tedirgin eski sevgilime geri dönebileceğimi düşünüyor. Bana güvenmiyor. Ve dün akşam kavga ettik bagirdik çagirdik ve dedik ki madem bu evlilikte güven yok o zaman boşanalim deyip karar aldık ve eşim evden çıkıp gitti. Birden karnim sancilanmaya başladı ve kustum şüphelenip test aldım ve pozitif çıktı hamileydim(bu olanlar dün oldu). Ne yapacagimi bilemiyorum daha yeni boşanma kararı almışken bu bebeği doğurabilir miyim ?? Bugün eşimin izin günü olduğu için okulda yoktu ve hiç karşılaşmadık ama eve gelme ihtimali çok yüksek sizce bu bebek işini ona söylemeli miyim ? Eğer söylersem ya dogurmami isterse yanı ben aldırmak istemiyorum ama çare yok gibi
Lütfen acil yardıma ihtiyacım var

Canim soyle dusun demeki allah ayrilmanizi hic istamamis onun icin size dunyanin en güzel hadiyesi bir melek yollamis.bence esina soyle sevitir onu.eger gelmese eviniza ara soye gurur yapma evlilik kolay bisey digil.guvenini kazanmaya calis belliki seni kayip etmekten korkuyo ondan oyle seyler dusunuyo.bende esimi kiskanib cok uzdum ama o bana o guveni verdi su an iyiz cok sukur.

Tabii ki aldırma doğur bebeğini. Eşini de ara söyle durumu. Öyle bi tartışmaylada hem de aslı olmayan bişey yüzünden de boşanma kararı alınmaz hemen.ikinizde sakin düşünün ve tartışmanızı unutarak gayet doğal bi şekilde arayın ve bu konuyı bidaha eşinize açmayın derim.

Doğurmak sizin kararınız ama eşinize söylemekle yükümlüsünüz.

Kızlar az önce eve geldi ben tam sizi dinleyip söyleyecektim ki nasil oldu bilmiyorum ama konu yine o eski sevgilim olacak adama geldi ve yine kavga başladı sonra basım dönmeye başladı ben de daha fazla sinirlenmeyeyim diye yatak odasına çıkıp kapıyı kitledim. Oda şimdi aşağıda duruyor?? Ne yapsam ki şimdi aşağıya inip konussak mı ? Hoş gerçi bizim konusmalarimiz bir anda kavga ya dönüşüyor

Mesaj atamam çünkü telefonum mutfakta kaldı tabletten de mail fln atsam biraz garip olur gibi başka bir fikir Nergiz201088 ??

aşağıya ın ve konus eger bu ılıskıde guven yoksa devam edemıyecegını ve bebegını guvensız bır yuvada buyutemıcegını soyle ama bebegını aldırmana şiddetle karşıyım!

Ona sadece güven olmadan evliliğin yurumeyecegini soylesem. Yanı şey hamilelik mevzusunu soylesem hata mı olur ?

Çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alarak düşüneceğim ve sonrada aşağıya inerim artık offf kafam çok karışık

O cok kiskaniyo seni belli ama sen yenada altan al her seyi kestirib atma kocani yumsat hamile oldugu soyle bugun uzel gununuz olsun.her sey senin elinda

Çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alarak düşüneceğim ve sonrada aşağıya inerim artık offf kafam çok karışık
bak canım bebek senın vucudunda dıye sakın o senın sanma onun babası eşin ve bence ın aşşagıya ve eşine söyle
eşin senı sevıyorkı kıskanıyor kaybetmekten korkuyor
ben senın yerınde olsaydım hemen ıner söylerdım

Güvensiz evlilik olmazda böyle bi kalemde de silip atilmaz demekki sevgide yokmuş kalmamış aranızda ayrıca onunda bilmeye hakkı var karnındaki bebek onunda bir parçasi sen aldirmaya meyillisin galiba yazık o cana böyle evliliklerin kurbanı çocuklar oluyor ne kadar acı daha dünyaya gözünü bile acmadi

Bencede soyle ortalik yatisir ve oda senin ona ait oldugunu daha cok idraak etmis olur sadece ufak bir kiskanclik bu erkekler 40 yasinada gelse beyinlerinin bi tarafi hep ufak kiskanc bir cocuk kaliyo bosuna sikmayin kendnizi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…