Ne yapacağım :(

micuxax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
13
6
1
30
Merhaba arkadaşlar.

Sadece kendinizi birazbenim yerime koyup cevap vermenizi istiyorum. Nişanıma 1 ay kaldı. Ve sözlümün sevmediğim kuzenleri var. Bunlar bizi ayırmaya çalıştı namusuma hakaretler ve sözlümün eski sevgilisine numaralarımızı verdiler. Anneleri hem bana hemde anneme çok sey söyledi. Konular çok derin. Ve şimdi kayınpederim onlarada davetiye vericez diyor onca şeye rağmen. Ve sözlüm sadece davetiye verırız zaten gelmezler diyor. Ben gelip gelmemelerini onların lüksüne bırakmak istemiyorum. Ben mi yanlış yapıyorum yoksa. O kadar zor günler yaşadım ki onlar yüzünden şuan en mutlu günüm için gün sayarken bunun yüzünden gözyaşlarımı tutamıyorum

Hepinize teşekkür ederim şükür sözlüm ağzını açtı ve o insanlara karşı ne hissediyorsa ailesine açık bir şekilde söyledi. Ve ailesi iyi ne haliniz varsa görün tavrıyla iyi ne yaparsanız yapın dedi. Sanırım benden soğudular bilmiyorum kafam karışık :-/

Son düzenleme:
allah yardımcınız olsun :/ zor günler geçirmişsiniz gerçekten umarım evlenince sorunlar daha da büyümez :/

Sözlümün bu benim evleneceğim kız ona kimse böyle yapamaz yapanla yolda görsem yolumu değiştiririm diye tepki vermesini beklerken onun bu yaptıgı cok zoruma gıdıyor

Boşvereceksin.Hepsi bu.Görüşme.Gelen gelir oturur düğününde gider.Bu kadar umursayıpta insanları belirli bir yere koyma.

Gelinine, eş adayına iftira atanlara bide ödül gibi davetiye veren insanlardan kork derim.

sen bir şekilde bir yerlerde zaten onlarla karşılaşaçaksın..boşver görmezden gel...

Davetiye konusunda son söz hakkı siz ve nisanlinizda olmali. Nisanliniz ne diyor?

Fazla önemsiyorsun
Gelseler ne olur gelmeseler ne
Sen kendine bak, en güzel anlarını ıskalama

Canım bazen istemediğimiz şeyleri büyüklerimizi kırmamak için yapabiliyoruz malesef. Zaten onların da gelecek yüzleri kalmamıştır bu anlattıklarınız bakarak. Gelirlerse de sizin mutluluğunuzu görüp daha çok çatlarlar. Iyi de olur

Vermesinler yaaa ne bu böyle tavrınızı koyun ;ne münasebet bana yapmadıkları kötülük kalmayacak sonrada en güzel günümde arsız arsız karşımda oturacaklar yok artık!

Daha iyi seni en mutlu gününde görecekler

Gelinine, eş adayına iftira atanlara bide ödül gibi davetiye veren insanlardan kork derim.
Valla canım evet çok heyecanla bekledigin sevdigin ile bulusacağın bir güne yaklaşıyorsun. Kafanı karıştırmak için yazmadım. Ama 8 yıllık evliyim. İleride zaten bana değer vermedikleri bu olaydan belliydi diyeceksin hep. İnsan gelininin eş adayının namusuna laf edeni adam yerine koyup cağırmaz. Davetiye verelim gelmezler demek yine karşı tarafa ödül. Onlar ne diyecek. Bak gelinine okadar laf ettik ama bize davetiye verdi gelin dış kapının mandalı

Tam yaptıklarını yedirdim derken birde bu çıktı. Neymiş kızların babasıyla kayınpederim çok yakın kardeşmiş. kızları karısı boyle yaptıysa ona nasıl davetıye vermesınlermıs. o zaman dıyorum tek onu arayın soyleyın dıyorum oyle olmaz dıyorlar

Onlara tamda bunu anlatmak istiyorum ama anlamıyorlar. Sinirimden üzüntümden kafam parçalanana kadar başımı duvarlara kanata kanata vurmak istiyorum artık. İyice psikolojimi bozdular

Onlara tamda bunu anlatmak istiyorum ama anlamıyorlar. Sinirimden üzüntümden kafam parçalanana kadar başımı duvarlara kanata kanata vurmak istiyorum artık. İyice psikolojimi bozdular
Senin soylemen ile olacak iş değil ki zaten. Iyi niyetli insan bunu sen söylemeden kendisi düşünür. Onlar düşünmedi sen iyi düşün bir karar ver

Sanırım bundan 1 - 2 hafta sonra nişanlımdan ayrıldım diye bir başlık atarım buraya

eger bu derece ileri gittilerse size ve ailenize saygisizlik olur tabiki cagirmalari belliki sizi pek takmiyorlar olanlari sizin kadar onemsemiyorlar nisanlinizda babasinin sozunden cikamiyor ve sizi koruyamiyor bu durumda. Adamlar gelip ozur falan dilemis olsalar bir derece ama belliki bizim akrabamiz diyip sineye cekiyorlar sizide disliyorlar.

ban kalirsa pek saglikli bir iliski degil sizinkisi ,hakaretler iftiralar ayirma cabalari.. acaba kuzeni kiz falansa onunlami evlendirmek niyetindelerdi size neden bu kadar taktilar ki? Cok sakat yani kv kp gorumce kardesin istememesini duydumda kuzen ve kuzenin annesinin olaya tas koydugunu ilk defa duyuyorum. Birde bu insanlarla akraba olacaksiniz dikkat edin derim. Bunlari yapan kuzenler ve anneleri ise ise mudahale etmeyip bu noktaya gelmesine izin veren ve hala olaylari kucumseyende nisanlin ve anne babasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…