Ne yapacağımı artık bilemiyorum

Haziran a kadar bekle yarı dönem bitti nasıl olsa
çok istiyorsa gitmek buyursun kendisi gitsin,ne diye otel de kalıp düzenini bozacaksın ki
haklısınız bana da durup düşününce bu daha mantıklı geliyor ama onu öyle görünce bir an bile durmam hata diyorum

Bir karar verdiyseniz hemen uygulamaya geçin. Hakkınızda hayırlıysa Allah da yardım edecektir zaten. Tayin dönemi olmas da bir şekilde bir imkan çıkar karşınıza. Şiddet gördüğünüzü ispat ederseniz -şu mahkeme olayını yani- tayin dönemini beklemenize gerek kalmayabilir.
Aileniz destekçi mi?
darp raporum var ama hayati tehlike olmayınca özür grubundan yer değiştiremiyormuşum hayati tehlike yok diye ekli raporlarda
mahkeme hala sürüyor beni ittiği kamera kayıtlarında da var,tanıklar da var zaten ama hakim barıştık diye sanırım mahkemeyi uzatıp duruyor
ailem destekçi hatta o olaydan sonra babam barışmama çok kızmıştı annem idare et ikinci evlilik diyor

haklısınız bana da durup düşününce bu daha mantıklı geliyor ama onu öyle görünce bir an bile durmam hata diyorum

Evde size eziyet ediyor mu yani sözlü şiddet uyguluyor mu
eğer böyle bir durum yoksa onu görmezden gelin ona bir yabancı gibi davranın
ve haziran a kadar sabredin,eğer tayin isteme durumunuz mümkün ise şimdi hiç beklemeden isteyin ve gidin

darp raporum var ama hayati tehlike olmayınca özür grubundan yer değiştiremiyormuşum hayati tehlike yok diye ekli raporlarda
mahkeme hala sürüyor beni ittiği kamera kayıtlarında da var,tanıklar da var zaten ama hakim barıştık diye sanırım mahkemeyi uzatıp duruyor
ailem destekçi hatta o olaydan sonra babam barışmama çok kızmıştı annem idare et ikinci evlilik diyor

keşke babanızı dinleyip o zaman terk etseydiniz

Mesleginiz var muhtac degilsin, cocugun yok seni baglayan bi sey yok, ne bekliyorsun? Neden cekiyorsun hala? Bunun icin mi okudun, bunun icin mi calisiyorsun? Caresiz degilsin toparlan kendine gel. Ne cevresi ya kime ne? Lutfen yapmayin kendinize bunu artik ya.
burdan gidince daha rahat olur diye düşünüyorum ilk evliliğimde burda bitmişti ve duymadığım laf kalmamıştı çevremde kimse kalmamıştı herkesin gerçek yüzü ortaya çıkmıştı
yine ben suçlu olacağım çünkü onu dışarıdan gören herkes melek der
ben biraz açık sözlüyüm ankesenamun hatalıdır derler derler derler
ama bunların önemli olmaması gerekir değil mi bilmiyorum çok karışığım

Psikolog deneyin önce. Ayrilmak daha da asabi yapabilir.
psikologu kabul ettiremiyorum
hatta o sokaktaki olaydan sonra psikolog şartımı kabul etmezsen kesinlikle olmaz dedim beni ikna etmeye çalıştığında tamam dedi
sonra o zaman öyle demeseydim barışmazdın dedi

Evde size eziyet ediyor mu yani sözlü şiddet uyguluyor mu
eğer böyle bir durum yoksa onu görmezden gelin ona bir yabancı gibi davranın
ve haziran a kadar sabredin,eğer tayin isteme durumunuz mümkün ise şimdi hiç beklemeden isteyin ve gidin
sözlü şiddet yok normalde hiçbirşey yok ama ben en ufak olumsuz bişey söylediğimde deliriyor resmen bambaşka biri oluyor
şu an tayin istemem mümkün değil

burdan gidince daha rahat olur diye düşünüyorum ilk evliliğimde burda bitmişti ve duymadığım laf kalmamıştı çevremde kimse kalmamıştı herkesin gerçek yüzü ortaya çıkmıştı
yine ben suçlu olacağım çünkü onu dışarıdan gören herkes melek der
ben biraz açık sözlüyüm ankesenamun hatalıdır derler derler derler
ama bunların önemli olmaması gerekir değil mi bilmiyorum çok karışığım
Desinler allah askina ne derlerse desinler ne olacak yani. Onu hakli gorsunler nolur? Siz esinizin gidecegine inaniyor musunuz ya tamamen blof. Gitcek bile olsa niye bekliyosunuz basin gidin

bence sen bıyere gitme bırak o gitsin..
bu ne böyle sürekli şantaj gibi..
artı orda olmak istiyosa veya oraya giderek seni cezalandıracagını düşünüyosa bırak yapsın..
sen düzenını bozma..ben olsam destekler git derdim..biraz kafamı dinlerdim

bence sen bıyere gitme bırak o gitsin..
bu ne böyle sürekli şantaj gibi..
artı orda olmak istiyosa veya oraya giderek seni cezalandıracagını düşünüyosa bırak yapsın..
sen düzenını bozma..ben olsam destekler git derdim..biraz kafamı dinlerdim
vicdan yaptırtıyor bana senin yüzünden gideceğim diye
dediğiniz gibi cezalandıracağını düşünüyor
orada ölürüm inşallah falan filan demeler gerçekten normal değil
üstelik bugün de dediğim sadece neden her gün geç geliyorsun avuçiçi kadar köy gibi bi yerde yaşıyoruz gelmek en fazla 5 dakika dedim bu yani bu kadar büyüten

Bence en güzeli sabr etmek allah yardimciniz olsun,cok zor bir imtihandasinit ama rabbim bir kapi acar elbette yeterki sabr edin ve dua edin...belki esiniz bunu görünce vazgecer...ama pes etmeyin derim tabiki dayanamiyacak haldeiseniz bosanma hakkiniz var ama iyi düsünün lütfen...

Allah yardimciniz olsun birçok polis memurun da duyduğumuz durum sorunlar tedavi olması şart o kesin. Tayine kadar sabret dicem de arabayı getir gidicem deyince getirmiş arabayı alenen git demiş yani aman biktim bu evlilikteki sorunlardan hep biz dertliyiz bide erkekler kulubu lazim bakalım onlar ne anlatcak:KK12:

vicdan yaptırtıyor bana senin yüzünden gideceğim diye
dediğiniz gibi cezalandıracağını düşünüyor
orada ölürüm inşallah falan filan demeler gerçekten normal değil
üstelik bugün de dediğim sadece neden her gün geç geliyorsun avuçiçi kadar köy gibi bi yerde yaşıyoruz gelmek en fazla 5 dakika dedim bu yani bu kadar büyüten

anladım,ama bana göre boşanmayı düşünmektense,alıp karşına düzgünce isteklerini söyle anlamayıp yine öfke moduna giriyosa tabiki gidebilirsin kapı orda de..zaten gideceginide sanmıyorum blöff yapıyo,he yapmayıpta gitmek için dilekçe verirse senin kararın saygı duyarım de..niye vicdan yapıyosun ki her tartışmada git diyen sen olsan anlarım,ama kendısı dile getiriyor..bunu kullanmasına izin verme..
orda kahraman askerimiz polisimiz neler çekıyor nelerle ugrasıyor,allah yardımcıları olsun..eminim oraya gitse senin ,evinin,evliliğinin kıymetini birkez daha anlar..bukadar zor şartlarda neler çeken kahramanlarımızı sürekli blöflerinde kullanmasın..

Bence en güzeli sabr etmek allah yardimciniz olsun,cok zor bir imtihandasinit ama rabbim bir kapi acar elbette yeterki sabr edin ve dua edin...belki esiniz bunu görünce vazgecer...ama pes etmeyin derim tabiki dayanamiyacak haldeiseniz bosanma hakkiniz var ama iyi düsünün lütfen...
sabredemiyorumki gördüğüm en ufak bi yanlışı söylesem olay buralara kadar büyüyor
ağzımı açsam suç oluyor
devamlı pohpohluycam, devamlı övücem,pöf dersem sonuç bu işte

Back
X