Ne yapacağımi bilemedim

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
36
Merhaba arkadaşlar, konu eltim...
Uzatmak ve sizi de sıkmak istemiyorum, özetle anlatmaya çalışacağım.
Eltim bir konuda nişanlıma sinirlenerek beni aradı ve onu aşağılayıcı ve kafami da karıştıracak laflar etti. Onun hazıra konan biri olduğunu, oturacagimiz evin borcunun bir kısmını kendi eşinin ödediğini v.s. söyledi. Beni de kimseye soylemediyerek tembihledi. Söylersem benle asla konuşmayacakmış. Ben çok huzursuz oldum, ona "tamam, söylemem" demistim. Ama nisanlima soyledim. Nişanlım onu takmadı ve onun yalancı ve sinsi biri olduğunu söyledi. Zaten eltimle sürekli böyleler ve kocası sürekli onun bu hareketleri yüzünden benden özür diliyor. Ama nişanlımin da alttan almasını istiyormuş. Ben ne yapicam böyle aptalca şeylerle uğraşmak beni çok yoruyor. Nasil bir çözüm bulabilirim. Ben görüşmeme kararı aldim ama bunu uygulayabilir miyim sizce?

Bunlari soylemesinin amaci ne? Nisanlinizla ilgili baska seyler soyledi mi?

Gorusmemeyi basarirsin tabiki.Mesafeni koruyarak.

Uygulaman zor. İşin iş. Muhtemelen yalan söylüyor. Yapacağın şey bu tip konular hakkında onla konuşmamak önünü kesmek ve mesafeni korumak. He deyip geç çok sıkışırsan.

Bunlari soylemesinin amaci ne? Nisanlinizla ilgili baska seyler soyledi mi?

Gorusmemeyi basarirsin tabiki.Mesafeni koruyarak.
Konu maddiyat oluyor genelde. Bu ailede çoğu sey ortak. Ama bu durum aile icinde sorun olmuyor. Mesela araba ortak. Nişanlım ne zaman araba alsa laf sokuyor. Sonunda nişanlım da sert tepki verince, bu kadın da delirmiş ve beni arayıp sinirini boşaltmak istemiş. Oyle agir laflar etti ki yani ilk kez böyle bir şey yaşadım ve ne diyeceğimi bilemedim . Şimdiki aklım olsa bu konulari bir daha benle asla konusmamasini söylerdim. Zaten tuhaf bir sekilde nisanlimla uğraşıyor. Cok rahatsız oluyorum artik.

Nisanlina soz soyletme o zaman dinlemek istemiyorum de.Acma telefonlarini.Cok muhattap alma sık gelip gitme ona.Ve sakin agzina laf verme.

Nisanlina soz soyletme o zaman dinlemek istemiyorum de.Acma telefonlarini.Cok muhattap alma sık gelip gitme ona.Ve sakin agzina laf verme.
Bir daha bu konuları acarsa tepkim böyle olacak. Ama hem o an gerekeni soylemedigim için uzuluyorum hem de uzak duramamaktan korkuyorum. Kardeşler birbirne çok bağlı ve ben buna zarar vermeden o kişi ile gorusmemeyi basarmak istiyorum

Mesela sürekli nişanlıma çirkin falan diyor. Bunu derken bir yandan da beni övüyor ( ben bunu tepkiyi azaltmak için yaptığını dusunuyorum). Yani cok garip biri nasil davranacagiki şaşırdım.

Mesela sürekli nişanlıma çirkin falan diyor. Bunu derken bir yandan da beni övüyor ( ben bunu tepkiyi azaltmak için yaptığını dusunuyorum). Yani cok garip biri nasil davranacagiki şaşırdım.

Ben begendim diyemedin mi? Ne kadar ayip bir soz. Bu kadar laf soyletme esine.Sana bunu diyen ona neler diyor Allah bilir.

Ben begendim diyemedin mi? Ne kadar ayip bir soz. Bu kadar laf soyletme esine.Sana bunu diyen ona neler diyor Allah bilir.
Bu lafları herkesin icinde diyor zaten. Ben bozuluyorum ve nişanlımı savunuyorum. Ama -nasıl desem- bu hareketleri herkese normal geliyor. Abisi köşelere çekip benden onun adına özürler diliyor. Sürekli arkasını topluyor. En son bu patavatsız sözlerine nişanlım tepki verince de ortalığı ayağa kaldırdı. Bu kez kocası nişanlımin, karısından özür dilemesini istemiş. Böyle saçma sapan bi durumun içindeyim.

Hmm anladim belki de baskasinin yaninda soylemiyordur gunahini almiyim.

Bosver takma o zaman tabir belki yanlis olcak ama mahallenin delisi gibi kabul etmisler yani.He he de gec.

Bosver takma o zaman tabir belki yanlis olcak ama mahallenin delisi gibi kabul etmisler yani.He he de gec.
Baskalarinin yanında da konuştuğuna neredeyse eminim. Bir gün nişanlım ile sorun yaşadık ve ailesinden biri ile görüşmek istedim. Abisine güvenerek açtım konuyu , o da vardı. Ertesi gün çok alakasız birinden konuyu duydum. Böyle biri olduğunu öğrendim ve o zaten bana ders oldu.
Evet herkes onu oyle kabul etmiş. Ama nedense ben o en sonki laflarından sonra iyice huzursuz oldum. Sanki bor şeyler söylemem gerekiyor gibi Hissediyorum

Senin başına alttan alır mıydın gelin olarak?

Sen sormadan o söylediyse, devamını dinlemek için tabi aramızda kalacak dedin.

Balık baştan kokar, bırak döksün eteğindeki taşları, sonuna kadar konuştur.
Ve yüzleştir

Taksın
Niye takmasın
Yarının gelişi bugünden belli değil mi?
Kim hata yaptı, iftira mı atıldı, amaç çıksın meydana.
Halı altına süpürmek ama, günü kurtarır

Acayip gaza geldim. Sanki bekledigim mesaj buydu. Ben söylemek istiyorum yani ortaya çıksın istiyorum. Ama bunu yaparsam yalancı konumuna düşmekten korkuyorum çünkü ona " söylemem " dedim. Ama ortaya çıksın ve yüzleşilsin istiyorum. Yani açığa çıkarayım mi bu durumu?

Hiç bir şekilde konu ile alakam yokken o aradı ve tek tek içindekileri saydı sonra da iyice tembihledi. Acikcasi kocasi ile benim yüzümden aralari bozulur diye cok korkuyorum.

Cok tuhaf bir kadin.
Adamin gucu yetmiyor mu karisinin çenesine?
Bi de onun adina surekli ozur diliyor.
Ben olsam eltinizle hic bir sekilde muhattap olmazdim

İyilik mi etti sanki?
Bariz nefret, haset dolu hareket.
Çok ciddiyim, ortaya çıksın ne varsa.
İlerde aile içinden huzursuzluk olmasın diye daha ötelenir.
Sen şüphenle kalırsın.

Bırak baştan eli maşalı, cazgır bilsinler
Şu mesele halledilsin

Gösterirsin güzel tatlı huyunu

Cok tuhaf bir kadin.
Adamin gucu yetmiyor mu karisinin çenesine?
Bi de onun adina surekli ozur diliyor.
Ben olsam eltinizle hic bir sekilde muhattap olmazdim
Ben de bu kararı aldim ama uygulamamaktan çok korkuyorum.
Eşi sürekli onun psikolojisinin bozuk olduğundan falan bahsediyor.

Ertesi gün beni arıyor ve söyledikleri ic8n özür diliyor. Bu söylediklerime takma, düğün arifesi moralimi bozma, diyor. Cidden söyleyeceğim, ben neden susuyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…