Ne yapacağımi bilemedim

Ben de bu kararı aldim ama uygulamamaktan çok korkuyorum.
Eşi sürekli onun psikolojisinin bozuk olduğundan falan bahsediyor.
Piskolojisi bozuksa tedavi etdirsin.
Hic kimse o kadinin cenesini cekmek zorunda degil.
Evlendikten sonra isiniz zor, benden soylemesi

Bak şunu da ekleyeyim acilen
Ben bazen derdimi anlattığımda, çabuk gaza geliyorum hak verenler tarafından.
Kontrolden çıkıp, hemen yazıyorum, şakın bunu yapma.
Hep yüzün gülsün herkese, daha çok anlatırlar.

Sabırla, zamanı bekle.

Zamanından önce konuşmak hem haksız hem rezil ediyor seni :/

Ben hep Ferhunde olsa ne yapar diye düşünüp sakin kalacağım artık.

Piskolojisi bozuksa tedavi etdirsin.
Hic kimse o kadinin cenesini cekmek zorunda degil.
Evlendikten sonra isiniz zor, benden soylemesi
Farkindayim, sürekli maddi konuları açıyor ve sürekli benle nişanlımı kendi eşiyle olan ilişkisi ile kiyasliyor. Dedelerinin taktiği takıya kadar içine dert ediyor(onlara daha az takmis).

Ahah, Ferhunde taktiginiz çok iyiydi :)
Ben de sabırsız biriyim, hemen bir şeyler yapmam lazimmis gibi.

Farkindayim sürekli maddi konuları açıyor ve sürekli benle nişanlımı kendi eşi ile olan ilişkisi ile kiyasliyor. Dedelerinin taktiği takıya kadar içine dert ediyor(onlara daha az takmis).
ALLAH size sabir versin.
Ben sahsen oyle insanlari cekemem. Malesef oyle sabra sahip degilim.
Mumkunse o kadinla hic bir sekilee muhattap olmayin

ALLAH size sabir versin.
Ben sahsen oyle insanlari cekemem. Malesef oyle sabra sahip degilim.
Mumkunse o kadinla hic bir sekilee muhattap olmayin
Aminn, tesekkurler.
Ben görüşmek istemiyorum. Insallah bu olaylar iki kardeşin arasini açmaz.
Nişanlım bana şöyle demişti: " Babam dedi ki bu kiz (eltim) sizin( yani iki kardesin) aranızı bozar, amacı bu."
Yani kayınpederim bunlari demis nişanlıma.

Son seçeneği yapamam ben kötü olurum ama yüzleşme olayını yapmaya calısıcam bakal im iyi gaza geldim

Demis ola bilir. Kadinin niyeti sizi ayirmak olmasa zaten sizi arayip nişanlinizi kotulemez. Akli başinda biri boyle sacma bir sey yapmaz.

Demis ola bilir. Kadinin niyeti sizi ayirmak olmasa zaten sizi arayip nişanlinizi kotulemez. Akli başinda biri boyle sacma bir sey yapmaz.
Ben yanlış ifade etmişim benle degil, iki kardeşin arası.
Ama dediğim gibi sürekli kötülüyor bana zaten.
Evimiz tadilatta, kimse onu çagırmadan geldi ve evi inceledi. 20 yıllık, eski, yıkık dökük fayans ve dolapları övüyor bana. Değiştirmememiz için . Kendisi ise 0 evi yenilemiş evlenirken. Bir de bizim tadilat başladı başlayalı kendi evinin tadilata ihtiyacı olduğunu falan söylüyor. Bu konulara girdigime inanamıyorum. burada okurken, böyleleri de mi var! derdim...

Benim anladigim kadariyla kadin sizi arayip nişanlinizi kotuluyor. Bu ne kadar dogrudur? Nişanlimin eltisi beni arayip nişanlimi kotulese nisanlimla ilgili baya bir supheler olusur icimde ve evliliyi bir kez daha dusunurunum.
Bu ara bozmaktir bana gore.

Evet, eltim "hazırcı" dediğinden beri çok huzursuzum.

Eltiniz tam bir elti. Kıskançlık yapıyor ve size böyle davranıyor. Yüzleştirme yapmak mantıklı hazır nişanlıyken sizden bir nebze çekinir. Ama arsız ve yalancı biriyse ne yapar eder suçunu kabul etmez. Siz her durumda uzak durun çok zararlı biri bence.

Yani ben eğer eşimden eminsem eltimi geçiyorum kendi annesine hatta kendi anneme bile bu lafları ettirmem. Kendi aralarında halledebilirler ama eşimin dedikodusunu yapabileceği kişi ben değilim kesinlikle.

Evet, eltim "hazırcı" dediğinden beri çok huzursuzum.
Eltiniz bu konuda hakli ola bilir
Komsuda bir kiz vardi. Cirkin bir kizdi. Dili de cok aciydi, iftiraci ve yalanciydi. Oyuzden komsulardan kimse sevmezdi o kizi. Komsusu bunu akrabasiyla tanistirdi. Cocuk yakisikliymis. Bunlar nisanlandi ve evlendiler. Komsular kizi sevmese de o cocukla evlenme, cocuk kotudur dediler ama o inanmadi. Her kes beni kiskaniyor dediler. Bebegiyle baba evinde şuan. Evlendiyi gunden siddet yedi. Hamileyken de dovuluyormus. İnsanlara inanmadigi icin pisman
Ben demiyorum nisanliniza guvenmeyin ama guvenin de demiyorum. Evlenmeden iyice tanimaga calisin.
İnsanlar karpuz gibidir. Ayni evin icine girmesen taniyamazsin

ben senin yerinde olsam boyle oyunlara gelmem ugrasmam bile kimseye bise olmaz olan sana olur

Yani ben eğer eşimden eminsem eltimi geçiyorum kendi annesine hatta kendi anneme bile bu lafları ettirmem. Kendi aralarında halledebilirler ama eşimin dedikodusunu yapabileceği kişi ben değilim kesinlikle.
Bu mesaj son noktaydı, ahanda metin şu;
X abla selamun aleykum. Ben seninle konuşmak istiyorum. Aslında yüzyüze konuşmak isterdim ama en doğrusu buradan söylemek.
Bundan sonra en azından benim yanimda nisanlim hakkında olumsuz konuşmanı istemiyorum. Şaka bile olsa ona çirkin falan demeni istemiyorum. Ayrıca beni arayıp nişanlım için hazırcı, onun evinin parasını kocam ödüyor, askerde para istedi, gerizekalı gibi şeyleri bana gelip anlatmani istemiyorum. O benim evleneceğim kişi ve ben kimse ile onun arkasından böyle şeyler konuşmak istemiyorum.
Eğer nişanlım hak yiyen hazırcı biri ise ben kendim zaten ona tepki veririm. Eğer sen de şikayetçi isen bunu bana ya da başkalarına değil ... abiye ve nisanlima soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…