Ne yapacağımi bilemedim

Kafam karıştı zaten sorgulama asamasindayim, nişanlıma güveniyorum ama kimseye tamamen guvenemem

Heh yani nişanlının dedikodusunu yapabileceği en son kişi sensin. O yüzü vermiş olman hata zaten. Ama sanırım kadının yapısıyla da alakalı.
Ayrıca söyledikleri doğru bile olsa diyelim ki nişanlına alınan evde abinin parası var bu abinin sorunu, ödemesin? Burada kp nin evinde oturan bi dünya kadın var. Hepsi hazırcı o zaman. Kim kendine alınan evi reddeder ki babam da bana ev alsa alma baba demem yani durumu varsa alsın. :) bu kafanı çok karıştıracak bir şey değil bence. Eltin haklı olabilir ben de istemem gidip kardeşine alınan eve para versin. Ama bu kocasıyla halletmesi gereken bi konu. kocasına laf geçiremeyip sana sarmaya başlamış.
A

Ben aslında herkes bana sus dediği için hep alttan aldim o da sonuda bunu da yaptı.
Aslında şöyle: Abisi babanin aldigi dükkanda çalışıyor. Nişanlım oradan bir hak iddia etmiyor ve pay almıyor. Buna karşılık nişanlım ev alıyor ve o evin borcunu baba, abi ve kardeş ödüyorlar. Tabi abinin ödediği paranın 4 katini ödüyor nişanlım. Bana anlatılan bu.

anladim istemeden dahil oldun bence eltiye de ki bana anlatmayin nisanlimla cozun nisanlida aynisi. de vallah. bu saaten sonra uzak dur basin cok agrir sana kk arkadas tavsiyesi
Tesekkurler tavsiyeniz icin:)
Bundan sonra uzak durmak için inşallah çok değildir :)

Ya işte bu onların meselesi. Eltin de gitsin çok rahatsızsa kocasıyla halletsin. Sen ne alaka?
Çalışmasa da babasına ait olduğu için o dükkanda aslında eşinin de payı var. Olmasa bile abi kardeşine kendi payından destek oluyor diyelim farketmez. Nişanlınla ilgili kararını etkileyecek bir şey yok ortada.

Aile icinde bu konulari sorun etmiyorlar, ben de ilgilenmem zaten. Ama eltim arayıp bunları deyince, özellikle de "hazırcı, baba parası yiyen" falan deyince çok olumsuz etkilendim açıkçası. Evliliğime 1.5 ay kala derdime bakın...

Çabuk gaza gelme. Çoğu evlenene babası ev veriyor yada alıyor zaten. Kimse de hayır demez. Askerdeyken abi kardeşine para yollamış çok mu absürd bi durummuş? Hani elle tutulur bir şey söylese, ne bileyim yalan söyler vs gibi önünü ardını araştır doğruysa evlenme konusunu bi daha düşün derdik burda ama askerdeki çocuk tabiki para ister ne var bunda. Eltin giden paraların hırsıyla saçmalıyor. :)

Eltim:
Aleykume selam melahtabla işte bunu istemiyorum bana sen bu zmana kadar demekkki gerçwkten samimi davranmamışsın evet haklısın sana dememeliydim ama ben o kadar salağımki seni yakın arkadaşım gibi hissettim anlattım sen beni anlamamışsın evet haklısın o an sinirle bazı seyler söyledim şakalarımda sana kötü gelebilir ama ben tartışmadan önceki hepsini gerçekten kötü niyetle demedim bizim aramızda nisanlinla oyle şakalaşmamız var dı oda bana der şişko felan. dememi istemezsen tabiki demem he nisanlin hazırcı diye dememdeki kendisi bana öyle davrandığı için inan bana umrumda değil artık ne sen nede nisanlin madem bana karşı bu tarz yaklaşımların var keşke bana en baştan belli etseydin o zman sana şapka çıkarırdım ve sen gerçekten benim gözümde çok değerli bi insandın dememkki ben senin gözünde yüzyüze konuşacak kadar değerim yokmuş neyse yinede canın sağolsun senin sen benim dediklerimi k. Bakma sana ozmanda aradığımda dedim sinirliydim de söyledim diye beni boşver düğününe odaklan saçma sapan seyleri kafana takıpta kendini meşgul etme tekrar özür dilerim.
5 dk sonra:
Melahatabla suanda cocuğum cok atesli lütfen en bana kinlenme hakkını helal et oğlumada dua

Samimiyetle ne alakası varsa size söylediklerinin. İyi oldu bence böyle. Devamında da mesafeyi koruyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…