olan olmuş, artık yapacak pek birşey yok.. yanlız sana bir tavsiye, eşin (nişanlın) ile ailesi arasına girme.. bırak kendileri söylesinler hiç ilgilenme.. senin onlarla iletişimin ayrı- eşinin ki ayrı olsun her zaman.. karlı çıkarsın..
şimdi bir süre kendi haline bırak, önce acıları biraz soğusun.. bir hafta sonra k.valideni arar, durumu anlatırsın..
sıkma canını tatlım yerimseniben
benim dayimda kardesim askerdeyken vefat etmisti ama biz kardesime hicbisey soylemedik.bence sende iyi etmemissin sonucta sen soyleyince bisey degismedi ne cenazeye gelebilir nede bisey yapabilir orda cok uzulmekten baska bisey yapamaz.mutlaka ailesini arayip kusura bakmayin ben soyleyeceginizi dusundum,sizde bana soyleme felan demeyince bende soyledim de ozur dile yani olay senden ciksin en azindan pismanligini dile getir bu buyukluktur ve inceliktir
valla canim keske soylemesyedin hic ara felan demeseydin cunku simdi obur taraf sana iyice zit gider. aranizin yeni duzeldigini soyluyosun bence onlari ara ve durumu acikla ozur dile derim ben zor bir durum ama ilerisi icin iyi olabilir. cunku sen daha nisanlisin evlenince basina kakarlar bunlari...
yarar merak etme en azindan ozur diledi denir.sende insansin hata yapabilirsin degilmi :))) uzme kendini arada olur boyle seyler:))
arayıp özür diledim canım zaten yapacak bir şey yok dediler akşama tekrar arayıp konuyu açmamayı düşünüyorum cenaze işleri bittimi gömüldümü diye aramayı düşünüyorum.Haftaya da arayıp tekrar özür dilemeyi düşünüyorum doğru olur mu ?
evet bencede oyle yap canimşutarafagittiistemeyerek oldu felan de kusura bakmayin de ... anlayisli insanlarsa seni anliyabilirler insallah oylelerdir de sikintidan kurtulursun canim bol sansolumunekankayizsmile
canım öncelikle ALLAHtan rahmet diliyorum ..
ne olursa olsun asker insana ölü haberi verilmez o insanın psikolojisi zaten bellidir bide orda ölü haberi alırsa daha yıpranır ..
mesela benim eşimin babası eşim askerdeyken öldü eşimde şırnak gabarda askerlik yapıyodu onu bile söylemedik .... askerden gelince öğrendi....
neyse olan olmuş artık sıkma sen canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?