Ne yapacagimi bilemiyorum, yardım edin kızlar

Uyumsuz32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
20
5
1
40
Biz 10 yıllık evli 2 cocuk sahibiyiz. İkimizde çalışıyoruz kamuda. Bulunduğumuz ilde yalnızız hicbir aile büyükleri falan yok. Gayet anlayışlı isinden evine evden işine giden,çocuklarla ilgili olan bir esim var. Sorun şu ki cocuklar olduktan sonra başladı bu durum (biri 6 biri 4)çok bakımlı biri değilmişim. Yani özellikle makyaj .Eşimse neden bakmıyorsun kendine deyip tartışma çıkarıyor. Kendime bakmam için senin için limit yok harca diyor. Ama bazen icimden gelmiyor bazense yorgunluktan( hem is hem ev isleri). Yatak konusundada o çok istekli benim 3_4 kati diyebilirim her gün olsun istiyor ve bende buna dayanamiyorum. Bunun için boşanma kararı aldık. Daha öncede bu tur konular yaşandı hep boşanalım dedi, kaç defa dediysem de kendine bakmiyorsun dedi. Dogrumu sizce. Ne yapabilirim oneriniz nedir. İkimizde okumuş kültürlü insanlariz. Sizde durum nedir. Lütfen yardım edin eşimi seviyorum ama zorlama yapmasına dayaniyorum.

Boşanma isteğinin nedeni kendinize bakmamaniz ve isteklerini karsilayamamanizsa ve bunları gerçekleştirecek zamanı size vermiyorsa eşiniz hatalı. Ona çocuklarla ilgilenmesini ev işlerinde yardımcı olmasını bu durumda sizin de kendinize bakmak için zamaninizin olabileceğini söylediniz mi.

Makyaj yapmayı seven biri olsaydınız yapardınız
Ruj rimel kaç dakikanızı alabilir?
Cinsellik zorla degil istekle alakalı eşiniz bunu anlamamış belli ki.
Sizin atladıgınız birşey var evet iyibir baba olabilir işine evine gidip gelebilir peki size karşı nasıl
İyi bir eş bir arkadaş mı bu daha önemli cinselligi de süslenmeyide sevdigine karşı yapıyor insan

Hiçte öyle atlanacak bir sorun değil. Evlilikte bakım, güzellik sadece sizin keyfinize bağlı değil. Arkadaş değilsiniz ki siz, cinsel bir çekiminiz var. Bununla ilgili konu açan çok kadın oldu “eşim beni tatmin edemiyor” diyip akıl istediler. Bence çok çok önemli bir sorun bu.

Maddi imkanınız var, adam çocuklara bakıyor zamanınızda var. Aksatın işlerinizi gidin bakımınızı yapın. Tembellikten monotonlaşmışsınız siz. Zaten evliyim kafasına giripte bakımdan uzak olunca her eş rahatsız olur. Ve adam sizi defalarca ikaz etmiş, yapamayacaksan ayrılalım demiş, haklı.

Adam beklentilerini açıkca söylüyor ki aslında bu çoğunun yapmadağı şey. Sizde o doğrultuda seviyorsanz ve istiyrsanz birazda olsa içinzde gelerk yapablrsnz. En azndan ara ara onun için hazırlanmak gibi.

Ya bilmiyorum. Insan hasta olur yorgun olur canj istemez. Surekli makyaj yapamayabilir. Kisisel bakim da problem varsa hakli bence. Kil tuy konusunda lazere gidin. Sac boyasi yapiyorsaniz dip boya gerektirmeyen ombre tarzi bir secenek var yani ayy dibim geldi kos kos kuafere modunda olmazsiniz. Saclara fön gerekiyosa brezilya fönü yaptirin uzun sure kullanin.

Ama sunuda söylim bunlar sizin zorunlu göreviniz gibi dikte verilip zorla yaptiriliyorsa bende sıkıntı cikar sahsen. Insan pijama giyeeeer pijamanin dizi cıkaaarr hasta olur sümügü cıkaar robot degilsin mubarek.

Sizi rahatsız eden asıl şey eşinizin beklentileri değil de sizi bunun için zorlaması sanırım.
Açıkcası 'bakımlı bir kadın olmanı istiyorum'
yanlış veya kötü bir beklenti değil,bazı erkekler için bu konu çok önemli oluyor.
Böyle bir konu için boşanma kararı alırsanız üzücü bir durum olur çünkü karşılıklı iyi niyet ve anlayış ile çözülemeyecek bir sorun değil.
Anladığım kadarıyla bu sorun dışında eşiniz iyi ve geçimli biri.
Bir aile-evlilik danışmanından yardım almayı ve ilişkinizi iyileştirmeyi düşünmez misiniz?

Ben eşini haklı gördüm.Herkes bakımlı güzel temiz biriyle olmak ister sizi bakımsız olduğunuz için aldatmıyor cinsel ihtiyaçlarını karşılamıyorsunuz gözüne hitap etmiyorsunuz ne yapsın ki?Yani kadının böyle bir sorunu olsaydı ona da söylerdim aynısını

Eşiniz bakım konusunda haklı bence. Tabii sırf o istiyor diye pür makyaj dolaşmak zorunda değilsiniz. Ama bakımlı olmak farklı bir durum. Dibi 4 parmak gelmiş saçla gezmek, ojeler yarıya kadar soyulmadan silmemek, elinize ne geçerse onu giymek vs özensiz görünmenize sebep olur.
Ama bunlar için para değil vakit ve haliniz olması lazım. "Para konusunda limit yok" demekle olmuyor yani, eşiniz çocuklarla daha çok vakit geçirip, ev işlerine daha çok el atıp size vakit yaratsın. Karşılıklı özveriyle çözülebilecek bir mesele.

Taşlanacağım belki ama bence eşiniz haklı.

Düşünsenize adam dişini fırçalamıyor uyarıyorsunuz hala yapmıyor.

Tabi ki zor dönemlerimiz, kendimize bakmak istemediğimiz dönemler elbette olur ama genel çerçevede temiz bakımlı alımlı olunması istenebilir.

Ama siz istemiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz ve boşanmalısınız. Çünkü adam size açık açık beklentisini söylüyor sizde bir birey olduğunuz için bu istekler size saçma gereksiz makul olmayan istekler geliyorsa ayrılmalısınız.

valla eşim bana bakımlı ol diyecekki bana göre çok ağır bir laf.. bikere duysam bu lafı bi silkelenirdim.. ev arkadaşı değiliz neticede adam gerçekten bişeylerden rahatsız ki sizi uyarıyor.. bana göre aldatmasından bin kat iyidir..
ayrıca bakımlı olmak hep pür makyaj değilki temiz olmak ışıl ışıl olmakta bir bakımdr.. işe giderken nasıl giyiniyorsunuz giyiminizi değiştirin.. bi rimel bi allık zor değil.. e maddi sıkıntı yoksaa lazere gidin arada fön çekin.. zor değil yani bunun için boşanmak çok saçma.

'Kendine bak para orada' diyene kadar 'bu cumartesi çocuklar bende,sen de kendine zaman ayir' diyor mu bir cilt bakımına,saç boyasına agdaya falan gitmeniz için?
Yoksa sadece lafta mi diyor bu tarz seyleri
Para ve çocuklarla ilgili sıkıntı yok bakıyor. Ama ben alışık değilim makyaj yapmaya cilve yapmaya, bunu nasıl aşarım bilemiyorum

O konuda hakkini yiyemem evet yardımcı olur , ben bakarım diyor sen git diyor biraz ama ben alışık değilim , yetişme tarzim boyle degildi. Alisamadim cilveye makyaja

Para ve çocuklarla ilgili sıkıntı yok bakıyor. Ama ben alışık değilim makyaj yapmaya cilve yapmaya, bunu nasıl aşarım bilemiyorum
Biraz kendinizi zorlamayla alışırsınız o kadar abartmayın.
Eşinizin hatrına biraz da gayret ederek bakımlı olmak,eşe cilve yapmak niye zor olsun ki.
He derseniz eşimin hatrı yok,o zaman zaten boşanın bence.

O konuda hakkini yiyemem evet yardımcı olur , ben bakarım diyor sen git diyor biraz ama ben alışık değilim , yetişme tarzim boyle degildi. Alisamadim cilveye makyaja
Bakın eşiniz sizin kendinize vakit ayırmanız için size yardımcı oluyormuş. Bence biraz düşünün. Gerçekten ne istiyorsunuz? Boşanmak istemiyorsanız biraz dikkat edin kendinize. Bi deneyin. Bu evliliğe bir şans vermek bence sizin elinizde.

Onu seviyorum fakat alışık değilim yetişme tarzimdan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…