Para ve çocuklarla ilgili sıkıntı yok bakıyor. Ama ben alışık değilim makyaj yapmaya cilve yapmaya, bunu nasıl aşarım bilemiyorum'Kendine bak para orada' diyene kadar 'bu cumartesi çocuklar bende,sen de kendine zaman ayir' diyor mu bir cilt bakımına,saç boyasına agdaya falan gitmeniz için?
Yoksa sadece lafta mi diyor bu tarz seyleri
O konuda hakkini yiyemem evet yardımcı olur , ben bakarım diyor sen git diyor biraz ama ben alışık değilim , yetişme tarzim boyle degildi. Alisamadim cilveye makyajaBoşanma isteğinin nedeni kendinize bakmamaniz ve isteklerini karsilayamamanizsa ve bunları gerçekleştirecek zamanı size vermiyorsa eşiniz hatalı. Ona çocuklarla ilgilenmesini ev işlerinde yardımcı olmasını bu durumda sizin de kendinize bakmak için zamaninizin olabileceğini söylediniz mi.
Biraz kendinizi zorlamayla alışırsınız o kadar abartmayın.Para ve çocuklarla ilgili sıkıntı yok bakıyor. Ama ben alışık değilim makyaj yapmaya cilve yapmaya, bunu nasıl aşarım bilemiyorum
Bakın eşiniz sizin kendinize vakit ayırmanız için size yardımcı oluyormuş. Bence biraz düşünün. Gerçekten ne istiyorsunuz? Boşanmak istemiyorsanız biraz dikkat edin kendinize. Bi deneyin. Bu evliliğe bir şans vermek bence sizin elinizde.O konuda hakkini yiyemem evet yardımcı olur , ben bakarım diyor sen git diyor biraz ama ben alışık değilim , yetişme tarzim boyle degildi. Alisamadim cilveye makyaja
Onu seviyorum fakat alışık değilim yetişme tarzimdan dolayı.Makyaj yapmayı seven biri olsaydınız yapardınız
Ruj rimel kaç dakikanızı alabilir?
Cinsellik zorla degil istekle alakalı eşiniz bunu anlamamış belli ki.
Sizin atladıgınız birşey var evet iyibir baba olabilir işine evine gidip gelebilir peki size karşı nasıl
İyi bir eş bir arkadaş mı bu daha önemli cinselligi de süslenmeyide sevdigine karşı yapıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?