Ne yapacagimi bilemiyorum, yardım edin kızlar

Bazı kadınların makyaj yapmaya parası ve vakti yok siz kamuda çalışıyorsunuz paranız da var ama üşeniyorsunuz lükse bak:)
Bi far rimel bi ruj sürmek 2dkyı almaz yahu
İçten gelmeli süslenmek
Max 10 dk makyaj yapacağınıza boşanmayı seçiyorsanız zaten doğrusu odur
Burada eşiniz günlerce duş almasa saç traşı olmasa koltukaltı kıllarını almasa ve derdiniz bu olsa uyarmanıza rağmen adam kendine çeki düzen vermese sevmiyorsunuz adam da size saygı duymuyor ayırın yolları derdim yine.

Cocuklar olduktan sonra mı saldınız kendinizi hep mi böyleydiniz
Eğer cocuklardan önce bakımlıydıysanız adam tabiki karsısında eski sizi ister
Madem maddi olarak al harca diyor verin cocukları eline kendinize olan saygınızdan kendinize yatırım yapın

Hem kendine bakmıyrsun deyip hem hergün istemesi?Hayır baksan saat bası isticek demek
Töbe yarabbim.D
ANtropaza flaan mı girdi acaba?

ya üşengeçlik deniyor genel anlamda ama boyle değil. Biraz yorgunluk biraz alismamis olmam dan kaynaklı. Ben haksızmıyım yani

En illet oldgum sey o yarım ojeHic bisy yapamyorsan çıkar sürme oje falan

O konuda hakkini yiyemem evet yardımcı olur , ben bakarım diyor sen git diyor biraz ama ben alışık değilim , yetişme tarzim boyle degildi. Alisamadim cilveye makyaja

bi makyaj yapıp iki cilve yapmak boşanmaktan daha zor geliyorsa diyecek bir şey bulamıyorum size açıkçası.
kocan arkandan iş çevirmemiş, aldatmamış, ilgisiz/saygısız/çocuk bakımında alakasız da değil.
o zaman yetişme tarzım böyle değil diye işin içinden sıyrılıp çıkamazsınız.
adam gayet uygunca talebini iletmiş. evlilik için yapılması gereken özveriler varsa yapılır.
biz de anamızın karnından aşüfte doğmuyoruz. evliliğimiz için elimizden geleni yapıyoruz.

ya üşengeçlik deniyor genel anlamda ama boyle değil. Biraz yorgunluk biraz alismamis olmam dan kaynaklı. Ben haksızmıyım yani
Malesef haksızsınız
Temizlik için haftada 1 yardımcı çağırabilirsiniz
Ya da 2 haftada 1
Eşinize hayatım çocuklar sende bi ara bulaşıkları da makinaya yerleştirirsen mesut olurum ben kuaföre gidiyorum de bi öpücük yapıştır çık saçlarına güzel bir model verdir boyat
Perma ya da brezilya fönü yaptır hangisi yakışırsa artık, hem sürekli uğraşmamış olursun saçlarınla
Sabah kahvaltın bitince çocuklar devam ediyorsa hayatım sen hazırlanmalarına yardım et makyaj yapıcam de bi far sür rimel bi kalem çek bi allık ve ruj inan hepsini 5 dkya sığdırırsın
Eşin bu değişimi gördükçe tavırları bile değişecek emin ol

Ama bazen icimden gelmiyor bazense yorgunluktan( hem is hem ev isleri).
Bence sıkıntı bu cümlede saklı hem iş hem ev işleri demişsiniz. Bakımlı olmak için "istediğin kadar harca" demekle olmuyor o işler. Ev işleri ve çocuk bakımında eşiniz size yardım ediyor mu? Yoksa size bakımlı olmanız için baskı yapmasına rağmen işten dönünce bütün ev işlerini ve çocuk bakımını siz mi üstleniyorsunuz? Çünkü bakımlı olmak sadece parayla olan birşey değil insanın kendine vakit ayırabilmesi gerekiyor. Eşiniz bunun farkında değil mi acaba?

hep öyleydi hormon fazla çalışıyor galiba
Allah kolaylık versin.
2 çocuk hem is hem ev bide adam bık bık basında
Evliliğiniz için bakarsınız kendinize o sorun değil ama makyaj yapmıyr diye boşanmaya kalkılan evlilikten ne kadar olur?
Onu bilemiyorm.
Bakımdan önce iletişiminiz kopmuıs gibi geldi bana.
Maddi olanak varsa h.sonu biyerlere kaçın çocukları büyüklere bırakıp,basbasa kalın derim.

koptummm son cümleye

bakım makyaj zorla olmaz içinizden gelmesi lazım. Sizi tanıdığında da böyle değil miydiniz. Şimdi ne değişti. Mesela ben hayatımda bir kere bile saçımı boyamadım boyamam da. Makyaj da düğünde bile bir rımel bir rujdu. Sevmem yapmam. Cilve işin illa makyaj gerekmiyor.

Onu seviyorum fakat alışık değilim yetişme tarzimdan dolayı.
Limit yok demiş çocuklara da bakıyormuş. Önce haftasonları bir gün gidin kuaföre şöyle süslesin püslesin sizi. Haftada birle başlayıp yavaş yavaş alışarak artırmış olursunuz. Güzel bir alışveriş yapın elbiseler falan. Sırf sorun buysa yuvanızı bu kadar basit hallolacak bir şey için yıkmaya değmez bence.

beni ben olduğum için kabul etmeli böyle oldugumu
görücü usulu evlendik biz çok fazla brbr olmadık

O konuda yardim eder. Hep söyler git ben bakarım cocuklara kendine bak diye. Ya öyle çok bakımsız değilim pasaklı falan, anlaşılmasın. Sadece hafta ici zor geliyor

beni ben olduğum icin sevsin demişsiniz ama öyle olmaz o iş ... yetisme tarzim bu demeniz de biraz kaçış gibi geldi bana kimse ailede cilve eğitimi almıyor sonuçta... ha ama icimden gelmiyor diyorsanızda bu kocanızı sevmediğiniz anlamına gelir ... sizin için sorun yok heralde eşiniz giyim kuşamına bakımına önem veriyor heralde ...haksızmıyım diye sormak yerine kendinizi eşinizin yerine koyup düşünün saç sakal bir birine karışmış paspal giyinen bir adam istermisiniz yanınızda

beni ben olduğum için kabul etmeli böyle oldugumu

hayır evlilik böyle bir şey değil. adam senin karakterini, hayat tarzını değiştirmeye çalışmıyor ki. senden bir beklentisini söylüyor ve koca olarak ben bu talebi aşırı ve anlamsız bulmuyorum.
bu aşılmayacak bir mevzu değil. kocan seni arzuluyor yahu bundan güzeli mi var. seni sadece bir seks objesi olarak görseydi bakım vs yapmanı beklemez, seninle/çocuklarıyla ilgilenmez, işini görür hayatına bakardı. demek ki istediği arzuladığı sensin ki senden beklenti içerisinde. bence bu çok güzel bir şey. bir de bu yönden bak.

Ne diyeceğimi yazacagimi bilemedim şimdi. Galiba sizler haklisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…