Bi haftasonu git kuaföre tüm bakımını yaptır git kozmetik magazisina her şeyden al eminim en az 500 tl gider ama eşinde o ara çocuklarla ilgilenecek tabiBiz 10 yıllık evli 2 cocuk sahibiyiz. İkimizde çalışıyoruz kamuda. Bulunduğumuz ilde yalnızız hicbir aile büyükleri falan yok. Gayet anlayışlı isinden evine evden işine giden,çocuklarla ilgili olan bir esim var. Sorun şu ki cocuklar olduktan sonra başladı bu durum (biri 6 biri 4)çok bakımlı biri değilmişim. Yani özellikle makyaj .Eşimse neden bakmıyorsun kendine deyip tartışma çıkarıyor. Kendime bakmam için senin için limit yok harca diyor. Ama bazen icimden gelmiyor bazense yorgunluktan( hem is hem ev isleri). Yatak konusundada o çok istekli benim 3_4 kati diyebilirim her gün olsun istiyor ve bende buna dayanamiyorum. Bunun için boşanma kararı aldık. Daha öncede bu tur konular yaşandı hep boşanalım dedi, kaç defa dediysem de kendine bakmiyorsun dedi. Dogrumu sizce. Ne yapabilirim oneriniz nedir. İkimizde okumuş kültürlü insanlariz. Sizde durum nedir. Lütfen yardım edin eşimi seviyorum ama zorlama yapmasına dayaniyorum.
benim anlatmak istediğim zoraki bir bakim . Beni ben olduğu için kabul etmemesi. Çokmu şey istoyorum. Yada onu benden fazla şey istiyorAnlattiklariniz tezatlarla dolu .Herseye yardim eden koca var ,para var temizlikci yok .Bakimsizsin diyen koca cok ilgili hergun hergun diyor .
Ve hersey cok iyi ama bosanma kararı .
Boşanın sizde .
Kendime çeki düzen vermem gerektiği ve çoğunlukta haksiz bulunduğum ortada. Ben anladım anlayacagimi. Herkese tesekkur ederim yorumlariniz için.Çok iyi ve net bir eşiniz var bence. Çok mantıklı yaklaşmış, çok da güzel bir şekilde desteklemiş sizi.
Ben sizin ev işlerinden yorulduğunuzu düşünüyorum. Ev işleri için ilk önce bir yardımcı alın. Sizin zaten bakımınız bir para tutmaz. Bakım parasını ona yatırın. Kuaföre gidip 1 kere fön çektirmeyi alışkanlık edinin. Güzel bir parfüm alın. Evde giydiğiniz kıyafetler için de güzel kaliteli ve rahat bir takım alın. Seksi geceliğe gerek yok ama şık olsun.
Eşinizle de bu ilgisinden memnun olduğunuzu, düşünmeye vaktiniz olduğunda onu anladığınızı ve ilişkinizi rayına oturtmak için bu adımları atacağınızı söylediğiniz bir konuşma yapın.
Fırsatınız varsa haftasonu çocuklar olmadan 1 geceliğine tatile gidebilirsiniz.
Cinsellik açısından da görev gibi görürseniz hoşlanmazsınız. Hoşunuza ne gidiyor onu düşünüp, onu talep edin. Ağırdan alın yani. Eşiniz eğer sizin isteksizliğinizi ve hazırlıksızlığınızı görüyorsa (ki görüyormuş), istediği tatmini alamıyordur. Yani doyurucu bir ilişkiniz olsa, sıklığı önemli olmaz. Emin olun, siz arzulu yaklaşsanız, eşiniz de bu mantığı değiştirir.
Bence silkelenmeniz gerekiyor biraz. Eşiniz çok haklı.
evet biraz öyleE be arkadasim neden bakmiyorsun sende kendine.
Konunun boşanmaya kadar gel.esi sacma olmuş.
Ama bak adam sana bakiminda limit yok diyormus.
Saclarimi ombre yaptir guzelce makyaj malzemeleri al. Hafif bir makyaj yap kocani biraz kiskandir.
Ne bilim kendini cok mu saldin.
Ha sunu da soylemeden gecemicem esin galiba baska kadinlarla seni kiyasliyor icten ice . Gerci sen bakimli da olsan kiyaslayacak bisey bulurdu. Doyumsuz mu esin bana oyle geldi
Esin cocuklarina baksin o vakit sende kendine vakit ayirirsin kuaföre gidersin alisverise gidersin bence esin cocuklari bakmanin zorlugu anlayabilcek bi kere böyle bi dene ama 6 saat birak veya 7 saat yeterki ondan asagi olmasin empati kurmasi gerekiyor erkekler dar bakis acilari var o yüzden cocuklarini babaya birak bu sekil sana karsi olan yorgunlugu zorlugu nasil olddugu anlayabilcek ve cinsel konusu yapmak istemiyorum cinselligi konusu herkesin farkli görüs acilari vardir mutlakaBiz 10 yıllık evli 2 cocuk sahibiyiz. İkimizde çalışıyoruz kamuda. Bulunduğumuz ilde yalnızız hicbir aile büyükleri falan yok. Gayet anlayışlı isinden evine evden işine giden,çocuklarla ilgili olan bir esim var. Sorun şu ki cocuklar olduktan sonra başladı bu durum (biri 6 biri 4)çok bakımlı biri değilmişim. Yani özellikle makyaj .Eşimse neden bakmıyorsun kendine deyip tartışma çıkarıyor. Kendime bakmam için senin için limit yok harca diyor. Ama bazen icimden gelmiyor bazense yorgunluktan( hem is hem ev isleri). Yatak konusundada o çok istekli benim 3_4 kati diyebilirim her gün olsun istiyor ve bende buna dayanamiyorum. Bunun için boşanma kararı aldık. Daha öncede bu tur konular yaşandı hep boşanalım dedi, kaç defa dediysem de kendine bakmiyorsun dedi. Dogrumu sizce. Ne yapabilirim oneriniz nedir. İkimizde okumuş kültürlü insanlariz. Sizde durum nedir. Lütfen yardım edin eşimi seviyorum ama zorlama yapmasına dayaniyorum.
O konuda hakkini yiyemem evet yardımcı olur , ben bakarım diyor sen git diyor biraz ama ben alışık değilim , yetişme tarzim boyle degildi. Alisamadim cilveye makyaja
Zoraki olarak dusunme canım ne guzel esınız soylemıs isteklerini soyle dusun esın elbıselerın utulu temiz olsun dese zoraki bırsey yaptırmış gıbı mı olacak bıraz alıskın olmadıgınız ıcın bırazda cekıngenlık var galiba ıyı olurmu olmaz mı dusunuyor sunuz yavas yavas kendınızı alıstırın arastırın vıdeo falan izleyin makyaj konusunda bilgiler edinin evde yapabileceğiniz sac sekıllerı falan biraz ıstedıgı sekılde gecelık ıc giyim beraber secersınız onlarıda giyin tam ıstedıgı gıbı olursunuzbenim anlatmak istediğim zoraki bir bakim . Beni ben olduğu için kabul etmemesi. Çokmu şey istoyorum. Yada onu benden fazla şey istiyor
benim anlatmak istediğim zoraki bir bakim . Beni ben olduğu için kabul etmemesi. Çokmu şey istoyorum. Yada onu benden fazla şey istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?