Aynen ne adamlar var.. bu hikayedeki adam cok daha fazlasini hak ediyor benceeşiniz madem ilgili biri çocuklarla bırakın çamaşırı bulaşığı biraz kendinize bakım yapın.eşiniz ne istediğini defalarca söylemiş güzel güzel.siz askerlik arkadaşı değilsiniz ki karı kocasınız.he eşinizin isteklerini vs umursamayıp bulaşık çamaşır devam edip kendinizi salıyorsanız siz de demek ki eşiniz ya da evliliğiniz için çabalamıyorsunuz ya da çabalamak istemiyorsunuz derim.bilmiyorum ya kocalar da haklı bence bazen bu konularda.çocuktan sonra asker arkadaşına dönüşen eş istemiyorlarsa da bu onların suçu değil.çocuklarıyla eviyle ilgili bir adamsa üstelik.
Hic bir bakim yapmiyo anladim ben..dedim ben makyaj sevmem ben ama diger turlu sacini basini yaptirsin ne var bunda? Kadinin kendi havasida degisir yaniNoluyo yahu merkür mu geriledi. Tum kadinlar nie bu makyaj meraklisi herifi savunuo bugun. Makyaja mi hallenecekmis diyenler nerede hani?
Kadinxagiz ben pisim yikanmiorum falan demio ki bi makyaj yok die bosanmak nedir. Yeni mi tanio sanki decade gecmis aradan her gun istek duyuyo ama makyajsizsin die sikayet edio bu nasi is.
Hem ev hem iş hem çocuk kadının hali kalmiyodur.Hic bir bakim yapmiyo anladim ben..dedim ben makyaj sevmem ben ama diger turlu sacini basini yaptirsin ne var bunda? Kadinin kendi havasida degisir yani
ama bu olayda adam çoluğa çocuğa da yardım ediyor yeterki bak biraz kendine diye de konu sahibi yapmıyorHem ev hem iş hem çocuk kadının hali kalmiyodur.
Ya bilmiyorum. Insan hasta olur yorgun olur canj istemez. Surekli makyaj yapamayabilir. Kisisel bakim da problem varsa hakli bence. Kil tuy konusunda lazere gidin. Sac boyasi yapiyorsaniz dip boya gerektirmeyen ombre tarzi bir secenek var yani ayy dibim geldi kos kos kuafere modunda olmazsiniz. Saclara fön gerekiyosa brezilya fönü yaptirin uzun sure kullanin.
Ama sunuda söylim bunlar sizin zorunlu göreviniz gibi dikte verilip zorla yaptiriliyorsa bende sıkıntı cikar sahsen. Insan pijama giyeeeer pijamanin dizi cıkaaarr hasta olur sümügü cıkaar robot degilsin mubarek.
Sekerim benim uc cocugum var calisiyorumda esimde sadece cocuk bakiminda aktiftir cogunlukla. Ev isinden filan prk anlamaz. Yani senin bilnem kac kati yapiyorum belki. Senin durumunda olmasam konusmazdim. Esler birbirinden neden bakimli olmasini istemesin ya? Bende bunu anlsmiyorum, sanki kufur etmisiz gibi yorum yapmana gerek yok:)ama bu olayda adam çoluğa çocuğa da yardım ediyor yeterki bak biraz kendine diye de konu sahibi yapmıyor
Şap at yemegine:)Biraz bakımlı olun siz de ne var ki bunda ?
Saciniza makyajiniza ne bileyim ojenize vs özen gösterin.
Cinsellik konusuna yorum yapamayacagim. Ayni dert basimda var . Her gun her gün biktim artik. Allahtan su an haftada 3 4 gun yok. Ama kalan zamanlarda açık kapatiyor adam. Buna bir formül bulursan bana da söyle
Kardesim sac dökülmesi icin bir ilaç kullaniyordu. Dr demişki dikkat et isteksizlik yapar. Olmazsa endise etme.Şap at yemegine:)
Hahaha kimi bulamaz kimi bilemez:) cinsellik bolumune bakip sukret haline:))Kardesim sac dökülmesi icin bir ilaç kullaniyordu. Dr demişki dikkat et isteksizlik yapar. Olmazsa endise etme.
Ben bunu duydum iki iki attım kahvesine.
Bir halta yaramadi
Rahmetli kayinvalidem de çok şikayetçiydi
Genetik demek ki
Ben isteksiz bu kadar erkek olduğunu kk da öğrendim. Çevremde herkes fazlasından muzdarip.Hahaha kimi bulamaz kimi bilemez:) cinsellik bolumune bakip sukret haline:))
Ben isteksiz bu kadar erkek olduğunu kk da öğrendim. Çevremde herkes fazlasından muzdarip.
Çok enteresan gerçekten
Yarım saattir cinsellik bölümünü okuyorum.simdiye kadar hic bakmamistimKk buyuk bi site:) eminim o anlatanlar kadar azmis erkek yoktur. Erkekler kendileriyle kadinlarda kocalarininkiyle hava atmayi seviyolar cunku, burdada ornekleri mevcut:) kadin yatakta soyle iyiyim soyle iyiyim diyemiyo.. neden? Korkuyo sanirim laf yemekten. Ama kocam soyle aslan boyle kaplan diyd hava atanlara cokca rastladik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?