Ne yapacagimi bilemiyorum, yardım edin kızlar

Noluyo yahu merkür mu geriledi. Tum kadinlar nie bu makyaj meraklisi herifi savunuo bugun. Makyaja mi hallenecekmis diyenler nerede hani?

Kadinxagiz ben pisim yikanmiorum falan demio ki bi makyaj yok die bosanmak nedir. Yeni mi tanio sanki decade gecmis aradan her gun istek duyuyo ama makyajsizsin die sikayet edio bu nasi is.

Aynen ne adamlar var.. bu hikayedeki adam cok daha fazlasini hak ediyor bence

Hic bir bakim yapmiyo anladim ben..dedim ben makyaj sevmem ben ama diger turlu sacini basini yaptirsin ne var bunda? Kadinin kendi havasida degisir yani

O pijamanin dizi hic iflah olmadi zaten kuzum bide zayıfım ya hep çıkıyor. sümüğe koptum :)

ama bu olayda adam çoluğa çocuğa da yardım ediyor yeterki bak biraz kendine diye de konu sahibi yapmıyor
Sekerim benim uc cocugum var calisiyorumda esimde sadece cocuk bakiminda aktiftir cogunlukla. Ev isinden filan prk anlamaz. Yani senin bilnem kac kati yapiyorum belki. Senin durumunda olmasam konusmazdim. Esler birbirinden neden bakimli olmasini istemesin ya? Bende bunu anlsmiyorum, sanki kufur etmisiz gibi yorum yapmana gerek yok:)

Canım yanlıştasın,kendine güvenin olabilir Allah'ın yarattığı hersey güzeldir.Sende güzelsin evet. Simdi kabul edelim. 2 kisiden birinin gözaltı mor. Ya da 3 kisiden 1 inin hele bazi esmerlerinki simsiyah kimimizde leke var sivilce var. Havalar soğudu dudaklarimiz,ellerimiz çatlıyor. Bakım ve makyaj zor birsey degil. Makyaj anlayışını bilmiyorum sma bir ruj,hafif bir allık bile seni degistirebilir. Dip boyasına her ay gidemiyorsan coo uzatmadan gitmelisin. Saclarin ne renk?
Kendini daha iyi hissedecegine eminim. Esin kotu birsey dememis. Seni seviyor,sevmeseze arzulamaz? Cocuklarla zor olabilir ama bahane değil. Cok var cevremde ev hanımı olupta makyajli bakımlı vs olan. Esin de yardim ediyormuş,kuafore gitsen cocuklari oyalar. Kuaforde şart degil gerci
Sen olayı bence inada bindirmisisn ve gereksiz alinganlik yapiyorsun.
Benim saclarimda keratin var brezilya yönü
Dustan dusa tararım zaten platin sarisi yıpranmış.
Dusa bazen ust uste 2 gun bazen 2 gunde 1 giriyorum carsamba,cuma gibi.
Sabah uyaninca bir yere gidicez esim sifonyerden taragi cikartiyor
Napıyorsun? Diyorum. Askim saclarinin uçları godzilla gibi oluyor tarayim diyor ve tariyor. Simdi kuseyim mi beni olduğu gibi kabul etsin mi diyim? O da pasakli yada bakimsiz olsa bende taleplerimi soylerdim kendisine

Valla ben sizi haklı buldum,sürekli makyajlı olamazsınız.Olmamalısınız da.Bence ortada gerçek sevgi varsa sizi her türlü halinizle sever.Tabiki bakımlı olmanı isteyebilir,bunda sorun yok ama sırf bu sebepten boşanalım diyen biri bana garip geliyor ve en önemlisi bir kadın nasıl istiyorsa öyle olmalı.Eşim bunu istedi bunu yapayım demek kendi düşüncelerim önemli değil demek gibi.Ayrıca sürekli makyajlı dolaşan kadınlar kendilerini kandırıyorlarmış gibi geliyor.Bırakın bir kezde sizi pijamalı,dağınık saçlarınızla görsünler.(sürekli makyajla dolaşanlara karşı düşündüğüm)Bence nasıl istiyorsanız öyle olun

Şap at yemegine:)

Hahaha kimi bulamaz kimi bilemez:) cinsellik bolumune bakip sukret haline:))

Ben isteksiz bu kadar erkek olduğunu kk da öğrendim. Çevremde herkes fazlasından muzdarip.
Çok enteresan gerçekten

Kk buyuk bi site:) eminim o anlatanlar kadar azmis erkek yoktur. Erkekler kendileriyle kadinlarda kocalarininkiyle hava atmayi seviyolar cunku, burdada ornekleri mevcut:) kadin yatakta soyle iyiyim soyle iyiyim diyemiyo.. neden? Korkuyo sanirim laf yemekten. Ama kocam soyle aslan boyle kaplan diyd hava atanlara cokca rastladik:)

Yarım saattir cinsellik bölümünü okuyorum.simdiye kadar hic bakmamistim
Sanirim artik daha az sikayet edeceğim.

benim anladğım kadarıyla sorun makyajsızlığınızdan çok isteksizliğiniz,
bu durumda bir orta yol bulmak zorundasınız, eşiniz yeterince renki bir cinsel yaşam sunmuyor belki de size, o yüzden her gün istemesi fazla geliyor...

Aslında ayıracak bütçeniz varsa sürekli makyaj yapmak yerine ayda bir cilt bakımı+ ipek kirpik (çok doğal duranları var) + kaşlarınız seyrekse microblading diyorlar sanırım onunla kaş+ göz diplerine yarı kalıcı kalem yapıyorlar. Hatta göz altı morlukları için bile kalıcı bir yöntem var. Önce bir güzellik merkezine gidip konuşun. Mesela benim kaşlarım gür olduğu için ona ihtiyaç duymuyorum ama yüzümde lekeler olduğu için özel bir yüz bakımı gerekiyor veya kirpiklerim çok gür ama gözlerimin altı koyu renk olduğu için ona özel bir bakım gerekiyor. Saçınız için de keratin bakım yaptırabilirsiniz saçların 3-4 ay sanırım çok bakımlı ve parlak görünmesini sağlıyor. Bu yazdıklarım 1 ay ve 6 ay arası giden şeyler. Her gün her gün harcayacağınız vakitten aşırı kısmış olursunuz. Mesela ağda yaptırıyorsanız onun yerine lazer yaptırın ve ona her ay harcadığınız vakti mesela tırnaklarınızı yaptırmaya harcayın. Tırnaklarınızı doğal kullanıyorsanız da nude renklerde jel oje hem az dikkat çeker hem bakımlı görünür hem de yanlış bilmiyorsam 3 haftaya kadar çıkmıyor. Her gün uğraşmaktansa böyle yöntemleri deneyebilirsiniz. Tabii bunların hepsi ciddi bir para gerektiriyor ama eşiniz para konusunda her desteği vermeye hevesli olduğu için yazdım.
Eğer alışkın olmadığınız için çekiniyorsanız da kuaföre gidiyorsunuzdur saç kesimi veya boya için bir dahaki gidişinizde saç bakımı yaptırabilirsiniz. Veya cilt bakımıyla da başlayabilirsiniz. Kendinizi iyi hissettikçe siz de yapmak isteyeceksinizdir diye düşünüyorum.

Tabii asıl sorununuz eşinizin sizden şunu yap yoksa ayrılalım demesi ise ve siz de buna kırılıp ayrılmayı düşünüyorsanız o zaman ayrı hikaye. Hoş bir durum değil tabii ki herkes olduğu gibi sevilmek beğenilmek ister. Burda bir soru ortaya çıkıyor eşiniz saç makyaj bakıma önem veriyorduysa ve siz evlendikten sonra birden değişmediyseniz evlenmeden önce beğenip şimdi mi sorun etmeye başladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…