• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilemiyorum..

atanmadan sakın evlenme. ev gecındırmek zor. tek yasıyorum guzelde maasım var ama kıra elektrık su vs. para nereye gıdıyor anlamıyorum bıle.

Kızlar araniza yeni katildim ancak formu epydir takip ediyorum.Ben ögretmenlik okuyorum ve amasyaliyim erkek arkadasim ise erzurumlu ve lise mezunu avm de bir yerde calisiyor.Bu yaz söz yapma niyetimiz vardi ancak babam tamamen karsi bu duruma.Aile buyukleri falan araya girdi ama yumusamiyor ya o ya ben diyor.Bu arada 4 yildir birlikteyiz.Babam hakli mi ne yapmayalim sizce?:KK43:
haklı hiç girme bu işe

Kızlar araniza yeni katildim ancak formu epydir takip ediyorum.Ben ögretmenlik okuyorum ve amasyaliyim erkek arkadasim ise erzurumlu ve lise mezunu avm de bir yerde calisiyor.Bu yaz söz yapma niyetimiz vardi ancak babam tamamen karsi bu duruma.Aile buyukleri falan araya girdi ama yumusamiyor ya o ya ben diyor.Bu arada 4 yildir birlikteyiz.Babam hakli mi ne yapmayalim sizce?:KK43:
Babaniz hakli tabiki de sizin denginiz degil ki o kisi. Ileride is isten gectiginde babanizin ne kadar hakli oldugunu anlarsiniz.

O kadar mi olumsuz sizce
bakın bunu kızkardeşimde yaşadık olmuyor kızkardeşim üniverste mezunu eski nişanlısı ise lise mezunu fabrika çalışanıydı nette tanışmışlar nişan dan sonra olaylar değişti çocuk ezildikçe ezildi kardeşimin arkadaş çevresi vs
sonuçta çok kötü şekilde nikaha 1 ay kala ayrıldılar babamın söylediklerinin hepsi çıktı

bakın bunu kızkardeşimde yaşadık olmuyor kızkardeşim üniverste mezunu eski nişanlısı ise lise mezunu fabrika çalışanıydı nette tanışmışlar nişan dan sonra olaylar değişti çocuk ezildikçe ezildi kardeşimin arkadaş çevresi vs
sonuçta çok kötü şekilde nikaha 1 ay kala ayrıldılar babamın söylediklerinin hepsi çıktı
Tecrubelerinizi paylastiginiz icin cok tesekkur ederim

Memleketin zaten bi önemi yok o konuya girmiyorum.. Ben üni mezunuyuz geçerli bi mesleğim var.. İlk eşim bilg. mühendisiydi ama sorumsuzun tekiydi ve tembel bi insandı..evliliğimiz fiilen 2 ay resmen 1 yıl sürdü.. Şimdiki eşimle ilk birlikte olduğumuzda (kendisi lise mezunu)bi markada normal satış elemanıydı (4 yıl önce) şimdi aynı markada müdür ve bölge müdürü adayı.. Babam da aynı sizin babanız gibi tepki vermişti.. Ben de ona aynen şöyle demiştim (eski eşimi kastederek) x mühendisti de noldu?? O da bişey diyememişti.. Biz de zaten yurtdışında pat diye evlendik geldik kimse de bişey diyemedi.. Ayrıca o zaman öyle diyen babam, bizimle bile sohbet etmeyi sevmeyen, sevgisini duygusunu belli etmeyen, ağzından 2 çift laf almak için taklalar attığımız adam yeni damadına resmen aşık.. Her gün onlara gitmemizi falan istiyo.. İlk başlarda tüm aile şaşkındık şimdi alıştık hatta kıskanıyoruz aşklarını :halay:

simdi vazgecmek.karsimdakine haksizlik olmaz mi?
olmaz bak aileler herşeyi görüp uyarıyorlar ama biz dinlemiyoruz sonuçta hayatımız mahvoluyor aileler her konuda malesef haklı çıkıyor
şimdi evlendiğinizi düşün
adam senden az kazandığı için ezilecek ya içine kapanacak ya aladatacak yada sana eziyet edecek
evlilikte denge önemli

Evlenme.
Çok seviyorsa , gelir senin yanına taşınır.
Koskocaman bi şehirde tek başına. Yaparım gibi geliyor yapamazsın. Bunalicaksin , en basiti doğum yapınca bile yanında kimsen olmayacak , ailen gelip kısıtlı kalabilcek.

Tartistiginizda calicak bi kapin bile olmayacak , evlendigin adam ailem anam babam diye diplerinden ayrilmayacak. .

Burdaki konuları okuyup ders çıkarmaya bak , genç bir kızın hayatı daha yokolup gitmesin.

Babaannemin bir lafi vardır ; aşk elmalı sekerdir , yalarsin biter ve elinde kazigi kalır.
Çok dramatize ettim belki ama bari bekle okulun bitsin.

şimdi burada konu esasen o lise mezunu sen üniversite o az kazanıyor ben çok da değil

sen henüz küçüksün

yani burada yazdıkların bile hayatı tanımadığını gösteriyor

aceleye gerek yok

iş sahibi ol

çalışma ortamını gör

sonra isterseniz neden olmasın

babam dediğinden dönmez demişsin

bu babaya bu kadar erken neden bu konuyu açtınız ki

bu tarz konulara yazarım

öğretmen kadın ve su tesisatçısı eşini ya da yine öğretmen bir kadın ve fabrika çalışanı eşini vs vs

ama önce senin ayağın yere basacak

şimdi aceleye getirmeye çalışıyor çünkü sevgilin de korkuyor iş güç sahibi olunca onunla olmayacağından

otur dersine çalış atan bölümünde atanma şansı çok düşüşe de çalış ama ikinci planın da hazır olsun

ha bu arada ben atanırsam nasıl senin ailenin şehrinde yaşayacağız diye de sor bakalım ne diyecek

Memleketin zaten bi önemi yok o konuya girmiyorum.. Ben üni mezunuyuz geçerli bi mesleğim var.. İlk eşim bilg. mühendisiydi ama sorumsuzun tekiydi ve tembel bi insandı..evliliğimiz fiilen 2 ay resmen 1 yıl sürdü.. Şimdiki eşimle ilk birlikte olduğumuzda (kendisi lise mezunu)bi markada normal satış elemanıydı (4 yıl önce) şimdi aynı markada müdür ve bölge müdürü adayı.. Babam da aynı sizin babanız gibi tepki vermişti.. Ben de ona aynen şöyle demiştim (eski eşimi kastederek) x mühendisti de noldu?? O da bişey diyememişti.. Biz de zaten yurtdışında pat diye evlendik geldik kimse de bişey diyemedi.. Ayrıca o zaman öyle diyen babam, bizimle bile sohbet etmeyi sevmeyen, sevgisini duygusunu belli etmeyen, ağzından 2 çift laf almak için taklalar attığımız adam yeni damadına resmen aşık.. Her gün onlara gitmemizi falan istiyo.. İlk başlarda tüm aile şaşkındık şimdi alıştık hatta kıskanıyoruz aşklarını :halay:
Gunler sonra yuzumu gulduren tek sey bu mesaj oldu

şimdi burada konu esasen o lise mezunu sen üniversite o az kazanıyor ben çok da değil

sen henüz küçüksün

yani burada yazdıkların bile hayatı tanımadığını gösteriyor

aceleye gerek yok

iş sahibi ol

çalışma ortamını gör

sonra isterseniz neden olmasın

babam dediğinden dönmez demişsin

bu babaya bu kadar erken neden bu konuyu açtınız ki

bu tarz konulara yazarım

öğretmen kadın ve su tesisatçısı eşini ya da yine öğretmen bir kadın ve fabrika çalışanı eşini vs vs

ama önce senin ayağın yere basacak

şimdi aceleye getirmeye çalışıyor çünkü sevgilin de korkuyor iş güç sahibi olunca onunla olmayacağından

otur dersine çalış atan bölümünde atanma şansı çok düşüşe de çalış ama ikinci planın da hazır olsun

ha bu arada ben atanırsam nasıl senin ailenin şehrinde yaşayacağız diye de sor bakalım ne diyecek
Hakkisiniz. Ben gercekten dusuncelerinize onem veriyorum erkek arkadasim ve ailesi bbama bu konuyu acma konusunda cok baski yapti uzerime bende hayallere kapildim.sanirim

Babanız olmaz diyorsa elbet bir sebebi vardır. :kahve:
Başıma geldiği için biliyorum.gençlikte insanın gözü bazı şeyleri görmeyebiliyor.
Sevgilin seni seviyorsa o da beklesin.Belki daha iyi bir iş bulur.O şekilde babanın karşısına cıkarsınız.

Kuzum sen seviyor Musun bu cocuğu seviyosan git peşinden sevmiyorsan cocuğunda günahına girme herkes kariyer sahibi olcak diye bsy yok Sen önce sevip sevmediğine karar ver

Kuzum sen seviyor Musun bu cocuğu seviyosan git peşinden sevmiyorsan cocuğunda günahına girme herkes kariyer sahibi olcak diye bsy yok Sen önce sevip sevmediğine karar ver
Ben cok seviyorum suan yasadigim.kafa karisikliginin sebebi cok yoruldum arada kalmaktan 4 yildir uzaktan iliski yurutmekte cok yordu tabi

Back
X