- Konu Sahibi Leylek havada
1- bu çocuk seni sevmiyor.açık net.onların derdi öğretmenlik okuyan geleceği parlak bir kızı kafeslemek.Israraci oldu o ve ailesi bende heveslendim hayale kapildim![]()
2-eğer sana saygıları olsa eğitiminin bitmesini beklerlerdi.
3-bana inanmıyorsan babana bunları mı düşünüyorsun de evet demezse benim adım tugsem10 değil.
4-sevgilin dışarıda büyümüş erzurumun uzak mezra köşesinde yetişmemiş modern biri olabilir.fakat ailesi kırsal kesimin kültüründen kopamamışsa seni bir de kültürel çatışma bekliyor.en azından ailesi bazında.burada dizi film gibi konular açarsın evlendikten bilmem ne kadar zaman sonra.
5-kendimden örnek vereyim. 4 yıllık fakülte mezunuyum.ünide ordulu erkek arkadaşımla anlaşırdık.ablasınla tanıştırdı beni daha o zamandan ne olacağı belli gibiydi iyi ki evlenmemişim.ben belli bir yerin kültürünü alarak yetişmedim.babam meurdu tayin olurdu.hatta şimdi bile kendi memleketimden biri ile evliyim böyle bile kültür çatışması oluyor. eşimin ailesi köy hayatından kopamamış.memleketimde doğup büyüseydim ailemin kaçsam dahi ona vereceğini sanmıyorum.ondan daha çok para kazansam da ondan daha aklı başında olsam da.bunu gözüne sokup aşağılamasamda. kendini ezik hisseder kıskanır.bunu suratına söylemem onun fakat gerçek bu.bende gününü gün eden etrafa hava atan biri değilim mütevazı sade takılırım kalabalığı sevmem.yaranıyormuyum ona ve ailesine tabi ki HAYIR!onlara layık olan kendileri gibiköyden kopamamış ve kendini gelişirememiş ve mümkünse aklı beyninde olmayan birisi.