- 18 Kasım 2020
- 72
- 28
- 18
- 33
- Konu Sahibi Caresizve yorgun
Merhabalar 7 senelik evliyim 6 yaşında bir kizim var kocam 37 ben 32 yaşındayım evliligimin ilk 1.2 senelerinde eşimi cok seviyordum ozamanlar cok kıskançtim.... sonra kavgalar tartismalar küs gitmeler gelmeler bi cok şey yaşadım... hep kizim için onun aile ortaminda baba sevgisinden mahrum birakmamak icin hep fedakar oldum hep onun icin herseye rağmen kocamla birleştim en son gecen sene kışın eşimle tekrar bi tartisma oldu ve esim ailemi aramasiyla ailem beni almaya geldi ve ben baba evine döndüm küs gittigim ilk bir iki haftasi esimle sürekli tlfnda konuşuyorduk ne olacak bosancakmiyiz geri gelcekmisin gibi konuşmalarımız oldu sonra ben olmayacagini ve bu evliligi bitirecegimi soyledim esim beni vazgecirmeye calisti ama ben kararliydim ikimiz anlaşmalı boşanma davasi actik tazminat mehir hicbirsey istemedim sadece cocuguma nafaka istemistim imzayi atmistik ama tebligat almadik hala davamiz devam ediyordu bu surecte ailem bana hic iyi davranmadı surekli annemle tartismalar laf atmalar her yaptigim göze batiyordu yeri gelince babama karşı geldigimde şiddet uyguluyordu babamin kati baskici kurallarina tahammül edemiyordum psikolojik olarak hic iyi değildim zor günler geciriyordum bi avukat tanidigim 15 gun icinde davadan feragat edebilirsin dedi esimle arami duzelttikten sonra eşimle anlaşmalı imza atip davayi geri cektik eşimle tekrar birlesmek istemedim ama sirf ailemin bana böyle davranmasindan dolayi eşimin sartlarini kabul ettim aileler konustu orta yol bulduk ve biz evimize döndük eşimin şartı alkol almakti bende 15 gun arayla icersen sıkıntı yok diye kabul etmiştim simdi 2gune bir icip geliyor aşırı derecede rahatsız oluyorum evde kokusu günlerce cikmiyor cok rahatsiz oluyorum alkol aldigi zamanlar odalari ayırıyoruz bende esime karsi bi soguma başladı 2 aydir kari koca iliskimiz yok esim bu durumdan dolayi alkol alimini 2 veya 3gune düşürdü eşimden tiksiniyorum bana dokunmasini istemiyorum kendisini sevmedigimi kackez dile getirdim hep kavga cikartti şuan yine ayri odalardayiz ve ben bu kez evliligimi bitirmeye karar verdim sevmediğim bi insanla nasil bi ev paylasabilirim bu gunluk degill ki bir ömür boyu esimle cok zit karakterlere sahibiz hicbir ortak noktamiz yok gittigimiz gezdigimiz yerlerde hep kavgayla eve dönüyoruz fikirlerimiz hic uyuşmuyor eşim özünde iyi biri ama biz evlendik evleneli hic anlaşamadik bu bastan beri böyleydi simdi ben bu ayrilik kararini ailemle konuşacağım öncelikle babamla konusup ayni evde kalmayacagimizi bana ayni apartmanda kirada olan evlerini bana kiraya vermelerini soyluycm umarim kararimi desteklerler tekrar ayni şeyler yaşamam... siz olsaydiniz ne yapardınız ?sizlerinde fikirlerini almak istiyorum bana yardimci olursanız sevinirim sevgiler ❤