Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, 7 aylık bi ilişkim var ben 24 o ise 28 yaşında ikimizde çalışıyoruz ve aynı kurumdayız, onu yaklaşık 2 yıldır tanıyorum ama ilişki boyutu 7 aylık henüz ve biz beraber olduğumuz ilk günden beri evlenmeyi düşünüyoruz çünkü birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve seviyoruz. buraya kadar herşey iyi güzel ama gel gelelim annem pek sıcak bakmıyo(babamın henüz haberi yok) nedeni ise benim farklı bi şehirde olmam ve aramızda mezhep farkı olması, erkek arkadaşım ise sürekli beni sıkıştırıyo artık bunun bi adının konması lazım diyo elim kolum bağlı kalıyo stresten hep yüzüm sivilce doldu, bu arada bundan yaklaşık 1 sene öncede ablamı istemeye geldiler babam önce evet dedi sonra hayır dedi çok zor günler geçirdik ailecek ve aile içerisinde hala ablamın konusu gündemde bu yüzden bana sıra gelmesi için önce onun olayının tam bi şekilde sonuçlanması gerekiyo ne yapacağımı şaşırdım, malum kamu kurumu herkes dedikodumuzu yapıyo o da bi yandan canımı sıkıyo... ben bu yaşıma kadar babamın karşısına geçipte ağzımı açmamışımdır çok çabuk sinirlenen sert bi yapısı var o yüzden hep uzak oldum babamdan, anneme söylüyorum artık babama söyle diye o da ablamın olayını çözemeden seni söyleyemem diyo
inanın çok kötü durumdayım. benimle aynı durumda olan var mı? bana yardım edecek var mı?
şimdiden tşk ederim.

şimdiden tşk ederim.