canım öncelikle geçmiş olsun inşaallah tez zamanda sağlığına kavuşursun çok yakınında ki bir insan önemli bir nakil ameliyatı olmuş birisi olarak sana kesinlikle özel hastaneye gitmeni tavsiye ederim canım . çünkü maalesef devlet hastaneleri yoğunluktan dolayı çok zaman kaybettiriyor. mesela bizim nakilmiz kadavradan olmadı hastanın oğlundan oldu devlet hastanesinde organ verecek kişiye yapılan tahlil sonuçları daha çıkmamıştı düşün biz o sürede çoktan ameliyatı yaptırmıştık.her şeyin hayırlısı olur canım dualarım seninle
canım bu hastalıklarda ne olursa olsun en önemli şey moraldir..okuduğum kadarıyla kendini çoktan koyvermişsin hayır! sen mücadele edeceksin doktorlarımız ne gerekiyosa yapacak ve sen asla ümidini kaybetmeyeceksin ve buraya gelip bizlere nekadar sağlıklı oldugunu, iyi oldugunu yazacaksın :) artık her hastalığın bi çaresi var :) bak sana bi örnek vereyım benım dedeme 30 yıl önce mide kanseri teşhisi koyulmuş 'çok yaşamaz ölür yakında ' demiş doktorlar falan sonra dedem tedavisi bitince eve yollamış zaten yaşamaz diye bi süre sonra tekrar kontrol için aynı doktora gitmiş ve doktor inanamamış hiç bir kansere dair belirti yok ! resmen hastalıktan eser kalmamış :) neolur hayata karşı güçlü dur daha genceciksin :)
çok üzüldüm bu konuda bilgim yok sana tavsiye veremeyeceğim ama kalp-akciğer nakli çok da ekstrem bir durum değil türkiye de yeterince gelişmemiş olabilir çok bilgim yok ama seni yönlendirebileceklerini düşünüyorum doktorların, yurtdışı vs de olsa bu işin içindeki cerrahlar daha iyi bilir sana tavsiyede bulunmadılar mı?
Gittiğim kardiyolog bana Türkiye'de bu naklin gerçekleşmediğini söyledi...ben o anda çok kötü oldum doktora dünyada yapılıyor mu bu işin çaresi var mı diye de hiç sormadım...zaten ilaçlarla nereye kadar giderse dedi bunu kabullenmek zorundasın diyincede hiç birşey sormadım bile ...
Canım daha önceki ameliyatlarımı da özel hastanede oldum...daha önce 3 sefer ameliyat olmuştum ...haklısın devlet hastanelerinde sıra çok ama dediğim gibi akciğer ve kalp nakli Türkiye'de yapılmıyor ...şuanda bir çaresi yok yurtdışında yapılıyor ama yaşama şansı çok az ...ben aileme dedim bırakın nereye kadar giderse yaşayım hiç ameliyat olmak istemiyorum açıkçası hem çok riskli hemde yaşama umudu neredeyse hiç yok ...belki böyle ilaçlarla 3,4 sene daha yaşarım ...
Yapılıyormuş ama işte canım ya.....
Geçmiş olsun Ceren nerde ne çare varsa dene ailenede bırakın edin deme Allah şifa versin.Geçenlerde akciğer nakliyle ilgili Türk doktorların Japonyaya eğitim ya da seminere gideceği yazıyodu Milliyet gazetesinde çok ilgimi çekmişti hergün okuyorum ama o konuyla ilgili bişey bidaha yazmadı.Kalp nakli nasıl Türkiyede yapılmıyor?Birçok haberde okudum ben mesela bir kaza oluyo birisi nakil bekliyo ve kalp bekleyen kişiye naklediliyo Akdeniz üniversitesinde demi yapılmıyor?
ALLAH yardımcınız olsun... Dualarımız sizinle.evet yurtdışında yapılıyor senin dediğin gibi o heyet raporlarını alalım sağlık bakanlığına gönderelim bakalım ne olucak inşallah bir sonuç çıkar ...çok zor bir hayat beni bekliyor...
Öncelikle Allah sifalar versin.
Kesinlikle ümidini kaybetme, bizi bir su damlasi gibi zerre damladan var eden Allah elbet bu hastaliginun sifasi icin birseyide vesile edecektir.
Kainat, insanlar her türlü canli kücücük bir yaprak bile hepsi Allahin bir mucizesi.
Senin hastaliginin sifasini vermek ise sadece Allahin "ol" demesine bakar.
Bol bol dua et, moralini yüksek tutmaya calis.
Kendini yalniz hissetme, saginda ve solunda iki melegin var. Ayrica saniyorum ayni evde yasadigin melek gibi anne babanda var.
Yine kendini yalniz hissediyorsan bunu düsün "Allah size sah damarinizdanda daha yakindir.".
Sen yalniz degil buna emin ol, her ellerini acip dua ettiginde sen Allahin dua kapisinda misafirsin.
Istedigini dile O'ndan, yagmur yagarken, kar yagarken, ezan okunurken, her an rahmet yagiyor.
Allah kimseyi dua kapisindan eli bos cevirmez. Belki er belkide gec mutlaka duani kabul edecektir, herseyin bir zamani var.
Bugün senin icin ser olan, yarin senin icin hayr olabilir.
Bugün sikintin olan, yarin senin ah ne günlerdi cok korkmustum diyip gülecegin günler olabilir.
Herseyin zamani var, sabret ve Kadere birak kendini.
Kadere birak derken, tedbirini tabiki alacaksin, doktor kontrollerin vs. hepsini yapacaksin.
Diyorumya Allah sifa bulman icin sana birisini vesile edecektir, o vesileyi bulmak sana kalmis, ama sonunda ulasacagin sey senin kaderindir.
Hersey bir yana, hepimiz birgün ölecegiz, belkide bu mesaji yazan ben 1saat sonre ölecegim.
Ve belkide sen sonun yakin olarak gördügün halde 1 asirdan fazla yasayacaksin.
Allaha teslim ol ve hayatinda hicbir sey degismemis gibi devam etmeye calis.
Allah acil sifalar versin arkadasim
ALLAH yardımcınız olsun... Dualarımız sizinle.
İki ameliyat aynı anda olmalı ha Allah yardımcın olsun hani ssk filan karşılarmı yurt dışında ameliyat olmanı acaba?Dilerim herşey iyi olur senin için üzülme demek çok boş olcak ben senin için dua edicem Ceren.
Bilmiyorum inşallah karşılar ...daha önce gönderilen hastaların ki karşılanmış diye biliyorum ...
Çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin.
Ama sen çok çabuk pes etmişsin.
Hemen bırakma kendini mutlaka bir çaresi vardır.
Hemen göz ucuyla bir araştırma yaptım İzmir Dokuz eylül araştırma hastanesinde bir kaç kez bu türlü operasyonlar yapmışlar.
Orayı hiç düşündünüz mü? Doktorunla konuşmalısın.
Umudumuzu kaybetmeyelim! Allaha'a sığın bol bol dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?