- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 73
- 30
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
-
Ben anormal görmüyorum tesadüf eseri karşılaştık ama bugün bariz bir şekilde yanımdan geçti.Çünkü o geçtiği yolda gidebileceği hiç biryer yok.Gitse bile yine yanımdan dönmemek için o kadar fazla yolu var ki.Yani çok alakasız biryerden gitti.Küçük bir şehirde karşılaşmak kadar doğal ne var? Anlam yükleme bence.
Tabiki de evine kapansın demiyorum ben.Ama benim oturduğum cafenin sokağında gidebileceği hiç bir yer yok.Kendin diyorsun kucuk bir sehir diye ayrilmissaniz ayrilmissiniz kimsenin eve kapanacak hali yok kimse yol degistirmek zorunda degil.. cocuk cocuk dusunceler bunlar
Canımı sıktı maalesef.Boşversene ya.
Gidip sorsak kesin bir açıklaması vardır o yolu kullanmak için. Belki öyle gerekti, ne bileyim arkadaşları ordan gitmek istedi karşı çıkamadı. Seni sebep olarak sunmayı kendine yediremedi. Belki gerçekten bitirdi senin orda olmanı umursamadı. Belki sırf sana uyuzluk olsun diye geçti. Bunların hiç birinden bir sonuç çıkmıyor ki sen neden kafan takıyorsun?Ben anormal görmüyorum tesadüf eseri karşılaştık ama bugün bariz bir şekilde yanımdan geçti.Çünkü o geçtiği yolda gidebileceği hiç biryer yok.Gitse bile yine yanımdan dönmemek için o kadar fazla yolu var ki.Yani çok alakasız biryerden gitti.
İlk ciddi ilişkimdi zaten yaşımda küçük çok büyük değilim.Gecmiste ki iliskilerin insanlari, ileride karsilasacaklari dogru kisiye hazirladigini dusunurum hep..Hayat olgunlastiriyo seni ders cikarmaya bak
Evet katılıyorum.Gerçekten hepsi tesadüf.Ama bugün bariz bi şekilde yanımdan iki kez geçti.Böyle ne bileyim canımı sıkmaya,aklımı kurcalamaya yani beni huzursuz etmeye çalışıyor.
Bilmiyorum art niyetli mi düşünüyorum ama şuan onun peşinden koşmadığımı hayatıma devam ettiğimi kendine yediremiyordur dikkat çekmek istiyordur diye düşündüm.Gidip sorsak kesin bir açıklaması vardır o yolu kullanmak için. Belki öyle gerekti, ne bileyim arkadaşları ordan gitmek istedi karşı çıkamadı. Seni sebep olarak sunmayı kendine yediremedi. Belki gerçekten bitirdi senin orda olmanı umursamadı. Belki sırf sana uyuzluk olsun diye geçti. Bunların hiç birinden bir sonuç çıkmıyor ki sen neden kafan takıyorsun?
Yapıyorum yani yavaş yavaş sosyalleşmeye başladım.Sadece daha da umursamamak için biraz zamana ihtiyacım var.Boş ver. Canını sıkma. Öğrencilik yılların bir daha geri gelmeyecek, tadını çıkarmaya bak. Gez toz eğlen. Benden sana tavsiye.
Ben gecmem ama ayrildigim kisi geciyorsa bu beni huzursuz etmezTabiki de evine kapansın demiyorum ben.Ama benim oturduğum cafenin sokağında gidebileceği hiç bir yer yok.
Ve yine aynı yerden döndü.Şehrin o tarafında gerçekten hiçbir yeer yok.Kaldı ki dibimden geçerek gitmesi can sıkıcı değil mi sizcede.Siz ayrıldığınız adamın yarım metre ilerisinden iki kez üstüste geçer misiniz
Bir daha kimseyle kolay kolay birlikte olmam.Zaten öyle hemen hoşlanabilen birisi de değilim.Tek amaç tekrar dönsünde peşimde koşsun içi sızlasın mutlu olamasın yeni biri yokmu hayatında varsa eğer ki bu düşüncelerini yedir ona kıskandırmak değil yani tamamen hayatından çıkarttığını bildir bence ben öyle yapmıştım çok önceden anladıklarında yediremeyip peşinde koşuyolar ama buda bizlere özgüven olarak geri dönüyor varsa biri hiç bekleme.
O sizin yapınızla alakalı bir durum.Ben de geçmem.Ben arkadaşımla gezmeye hava almaya çıkmışım ama bu hareketinden sonra tamamen modum değişti ister istemez.Görmeme gibi bi lüksüm de olmadı.Ben gecmem ama ayrildigim kisi geciyorsa bu beni huzursuz etmez
Pişman olmasını, geri dönmesini o kadar çok istiyorsun ki her şeye anlam yüklemeye başlamışsın. Yok sınıfta arkama oturdu, yok sokakta yanımdan geçti falan fazla büyütüyorsun. Affettim falan hikaye, hala bekliyorsun. Affetmiş olsan umurunda olmazdı bunlar.Bilmiyorum art niyetli mi düşünüyorum ama şuan onun peşinden koşmadığımı hayatıma devam ettiğimi kendine yediremiyordur dikkat çekmek istiyordur diye düşündüm.
Ve en önde o vardı.
Gerçekten o yolu kullanarak gidebileceği ne bir dükkan ne de başka bir şey vardı.
O sizin yapınızla alakalı bir durum.Ben de geçmem.Ben arkadaşımla gezmeye hava almaya çıkmışım ama bu hareketinden sonra tamamen modum değişti ister istemez.Görmeme gibi bi lüksüm de olmadı.
Tek yapabileceğim bi süre çok fazla dışarı çıkmamak galiba.
Ben o affettim dediğim an hepsini affettim.Ve kendimi de kandırmıyorum.Pişman olmasını değil hiç karşıma çıkmamasını istiyorum.Güzelce vakit geçirmeye çıkmışım dışarı ve bariz bi şekilde bunu yapıyor.Pişman olmasını, geri dönmesini o kadar çok istiyorsun ki her şeye anlam yüklemeye başlamışsın. Yok sınıfta arkama oturdu, yok sokakta yanımdan geçti falan fazla büyütüyorsun. Affettim falan hikaye, hala bekliyorsun. Affetmiş olsan umurunda olmazdı bunlar.
Dükkan yoktur belki bir arkadaşının evi vardır o tarafta. Olamaz mı?
O triplere felan girmiyorum o sizin düşünceniz.Teşekkür ederim yinede.Yapi degilde icinde ona karsi nötr olamamissin birseyler var hala oyuzden boyle triplere giriyorsun gibi daha cok :) senbilirrsinnn
Bir daha kimseyle kolay kolay birlikte olmam.Zaten öyle hemen hoşlanabilen birisi de değilim.
Ve tamamen çıktığını o gayet iyi biliyor.Bunu yediremiyor belki de.
Sevgi anlamında artık hiç bir hissim yok.Pişman da olmasın mümkünse.Yani olacaksa da bana gelipte söylemesin o kadar yakınımda bulunmasın.Ben okulda grmezden gelebiliyorum ama daha dışarda görmeye alışamadım nedense.Canım aman büyük konuşma bak ben hikayemi anlatayım ozaman dinle ben 6 yıl birini sevdim lise aşkı bide deli gibi olur önünü alamazsın herkes evlencek diye bakıyo felan son 8 ay artık planlar yapılıyo biz bi ayrıldık doğum günümde ayrı kaldık sonra barıştık 2 ay bana karşı ilgi alaka kesildi ben bişeyler olduğunu anladım ardından kötü haber ! Geldi evimize karşıma oturdu başladı anlatmaya aklı yerinde bilinçli olarak beni doğum günümde aldatmış ve bi çocuk :) Yıldırım nikahıyla evlenmişler evlendikten 2 gün sonra bize geliyo tabii ben bunu duydum yıkıldım dedimki kimse yok olmayacak şimdi 1buçuk yıllık bi ilişkim var sorunlu sorunsuz farketmez Allah ne dediysem tek tek gösterdi bana bu dünya cidden fani ve zaman kıymetli tek bunu söyleyebilirim sana önüne bak artık unuttumda deme hala unutamamaktır unuttum demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?