ne yapacağımı bilemiyorum

Sen başka sehırde bır unıversıte okuyorsan,ordakı cogu ortamda eskı sevgılılerınle karsılasacak olman gayet dogal..Ben de ılk kazandıgım okul kucuk bı sehırdeydı ve eskı sevgılımı sevgılısıyle elele görmustum tam okuldan cıkarken vs vs her daım karsılasırsın bunlar gayet normal..Takma bence.Ya da hıslerın varsa selam ver konusun.Çünki kaçmaya calısıp onu görunce gerılmen bıle hıslerının henuz net olarak nötr olmadıgını gösterır..

Gerçekten nasip bilemiyoruz şuan ki sevgilimle eski sevgilimle bağları kopardığımdan 3 gün sonra başladım ve nasıl olduysa aşık oldum Allah o olmasa belki bu dönemleri aşamazdım belki de kurtarıcım oldu hayat kaynağım farklı severim ben bide içten içe işte garip yanlız kal ama yineleme eski günleri ne olursa olsun sızlar kalbin görünce geçmiş hiçbizaman unutulmuyo sadece hafifliyo acılar ne güzel demiş şarkı sözü Hep Aynı Kalsa Acılar İnsanoğlu Nasıl Yaşar ? o yüzden bize demesi kolay kendi savaşınla kendin mücadele etki hafiflesin herşey

Yok bizim merhabalaşacak kadar bile saygımız kalmadı aramızda.Ben karşılaşamayız demiyorum ama canımı sıkmak için olduğum yerden tekrar geçmesine gerek yok.Ve hani zorunlu olsa ordan geçmesi anlarım ama gerçekten bilerek geçtiğine adım gibi eminim.
Normalde aştım çoğu şeyi ve yani artık kin gütmüyorum.Karşıma çıkmasın da mutlu olsun diyorum.Allaha havale ettim onu ben.Affettim de. Unutuyorum da hislerim kalmadı mesela.Ama işte canımı sıkmaya yetiyor şu aşamada yaptıkları

Teşekkür ederim güzel yorumların için.Ama aştım çoğu şeyi.Önceden bi kavga etsek yatak döşek..Çıkmıyordum.Günlerce ağlıyordum.Şimdi görüyorum içim bile sızlamıyor.Sadece şuan peşinde koşmamam ona koyuyor galiba.

Telefon denen bir şey var. Arayın okul çıkışı . Ben şurda şurdayım hemen gelır mısın diye. Demekki emri vakiden hoşlanıyor

Olur bu erkek egosu hiç bitmez işte eskiden koştu şimdide koşar derler ama biz kadınlar vezir de ederiz rezilde hep atlarlar bunu :)

Çok özür dilerim ama ben anlamadım neden böyle birşey yapayım ?
Paronoya olacak dereceye gelmişsiniz. En iyisimi bu kadar snirleriniz yıpranacağına. ' Sen bana mahsus mu yapıyorsun,kasıtlı mı yapıyorsun vs..' dıye al karşına konuş. En azından gerçek niyetni,düşüncesini öğrenmiş olursunuz. Siz de rahatlarsınız.

Bence hiçbirşey yapmaya çalışmıyor. Siz o sokağa girdiniz diye girmesin mi? Zaten hergün görüyor ne farkı var ki.
Belkide nereye gittiğiniz bakmamıştır bile belkide. Bence boşverin bunu neden yaptı, şunu neden yaptı diye düşünmekten geçmiş geçmişte kalmıştır.

Ha peki şimdi anladım.Böyle birşeyi yapmayacağım.Paronoya yaptığımı da düşünmüyorum.Tekrar karşıma alıp konuşmak istemiyorum.Bi süre dışarı çıkmayacağım.Böylece görmem de.Zamanla da alışırım bu duruma diye düşünüyorum.
Ama asla onunla konuşmak gibi bir niyetim yok.

Yok baktı.Gerçekten iyi niyetle yaklaşamıyorum şu yaptığına.
Uzun zamandır takmıyordum.Ama yılanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş ya.O hesap..Bir tesadüfler silsilesi

aynı yerlerde yaşıyorsanız aynı okula gidiyorsanız yada aynı yerlere gidiyorsanız herzaman görme ihtimaliniz var..kafaya takılcak bir durum deil..

Biraz siz büyütüyorsunuz sanırım.Küçük bir şehirmiş bir de.Karşılaşmanız çok normal değil mi? : )
O, o yoldan geçmek istemiştir belki,ya da yalnız olmadığı için oradan geçmek zorunda kalmıştır.O ilgilenmiyor demek ki böyle şeylerle.Siz de ilgilenmeyin bence.

Sende mecburen onlarin yurdunun onunden gecmissin. O da aa beni mi takp ediyor hissinemi kapilmali? Ikinizde ayni hislere kapilacaktiniz madem bitirmeseydiniz. Asktan degil meraktan...

Biz affetmeye dair meditasyonlar yaptığımızda genellikle affettiğimiz insanlarla alakalı geri dönüş alırız. Örneğin seneler önce kalbini kırmış ve iletişimi kestiğin bir arkadaşının bir anda seni facebookta eklemesi gibi. Bu yüzden ben şaşırmadım. Bir taraf diğer tarafı affettiğinde, karşı taraf bir şekilde o enerjiyi alıyor.

Sebebi bu yani.Hayatına devam et derim ve kafana takma.

İnanır mısınız önceden gormek isterdim goremezdim.Simdi icimdeki sevgiyi sindirdim,öfkeyi dindirdim ve ne zaman dışarı çıkaam karşılaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…