Ne yapacağımı bilmiyorum, anlayamıyorum 😥

Merhaba, bir seneye yakın bir birlikteliğim var. Bir şeyler düşünüyoruz ama para aramızda hep sorun gibi. Ben aileden çok rahat büyümüş bir insanım yani gerekli olan her şey adıma yapıldı her istediğim olmadı ama çoğunluk oldu alışmış olduğum bir standart var. Erkek arkadaşımın biraz zor bir yaşantısı olmuş sanırım. Her neyse asıl konu paranın hesabını çok yapıyor gibi normalde hiç sevmem böyle insanları. Varsa hiçbir şeyden mahrum kalmayacaksın kafasındayım ben. Memur kendisi söylemesi ayıp 6 bine yakın da bir maaşı var ailesiyle yaşıyor kira vs bir harcaması yok ama bildiğim kadarıyla düğünü için birikim yapıyor ailesi destek olmayacakmış ben de öğretmenlik mezunuyum KPSS ye hazırlanıyorum. Hep böyle bir sanki memur olana kadar evliliği bekletecekmişiz gibi bir hava seziyorum. Özel günlere anlam yüklemeyi pek sevmem ama bir sene içinde bir çöp bile vermedi bana. Ayrı ilde değiliz acaba benimseyemedi mi diyorum sevmediğini de düşünmüyorum. Evlensek dershaneye gönderir misin diyorum misal kendin halledemiyor musun diyor. Beklentisi yüksek bir insan değilim ama insan bir şeyler de bekliyor bu maddiyat değil kesinlikle ama anlatamıyorum da cimri mi yoksa düşünemiyor mu bunun ayrımına varamıyorum 😥
cimri bence, muhtemelen ailesinden de böyle görmüştür.. hiçbir insana cimriliği yakıştıramıyorum. özel günlerde dahi hiçbir şey almaması da üzücü. doğum gününde de mi hiç almaz? bir de sen nasılsın bu konuda sen de almıyorsan sitem etmemelisin ama bence..

cimri bence, muhtemelen ailesinden de böyle görmüştür.. hiçbir insana cimriliği yakıştıramıyorum. özel günlerde dahi hiçbir şey almaması da üzücü. doğum gününde de mi hiç almaz? bir de sen nasılsın bu konuda sen de almıyorsan sitem etmemelisin ama bence..
Günlere anlam yüklemeyi sevmem haliyle özel günlerde bir şeyler alınması çok önemli değil benim için. Ben almıştım ama özel bir gün olduğu için değil tamamen denk gelmişti onda o da yok. Almak zorunda da değil ama insanda bir hissiyat oluşur “benim de bir şey yapmam lazım” gibi. Yok mu onda bu onu merak ediyorum.

Back
X