- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
Benim eşimin ailesi de böyle..Doğulular…Gelinlerden ikisiyle aynı apartmandalar…Biz başka şehirdeyiz, kayınvalidem ısrar kıyamet her yolu denedi bizide dibine getirmek için ama ne ben ne eşim kabul etmedik. Onlar sürekli dip dibeler…Bir misafirliğe bile cümbür cemaat gidiyorlar illa ki…Her an illa birbirlerine gidip gelecekler…Yemek yenecekse beraber, akşam çayı içilecekse beraber…Ben mesafeli olduğum için sınır koyduğum için benden hoşlanmazlar pek, ama umurumda mı değil? Çok iyi insan olmaları her an yan yana olmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor ki. Tam tersi sürekli dip dibe olunca insanın tahammülü bitiyor, özlemeye fırsat kalmıyor, bu sefer en ufak şey bile batıyor, kavga çıkıyor bu durumu onlarda çok gördüm ama mazallah bir gün bile gitmeseler birbirlerine kan bağları kopar…
Eşler ne yazık ki bunu kabullenmek istemiyor, ailelerine karşı bir saldırı olarak algılayıp hemen savunmaya geçiyorlar.
Eşler ne yazık ki bunu kabullenmek istemiyor, ailelerine karşı bir saldırı olarak algılayıp hemen savunmaya geçiyorlar.