Sürekli gorusmekten çok bunaldım ama ne yapacağımı bilmiyorum

Yemin ederim daha yeni evliyken defalarca boşanmanın eşiğine geldim , ilk bikac ay ne olduğunu anlayamadım, oğulları evlendi çok hevesliler diye düşünüp idare ettim ama baktım her akşam bendeler , görüntülü aramalar, pat sabahın köründe benim eve yakın markete gelme bahanesi ile bizdeler sanki kendi evlerinin orda market yokmuş gibi, arkadaşıma giderim sürekli ararlar nerdesin arkadaşım kim vb, eşim de hayatım bizi çok seviyorlar diye diye beni manipüle etti , kv sürekli arardı, hergun gelmek isterdi, ben bir temiz eşimle kavga ettim ailesine de bu kavgayı duyurdum , ondan sonra herkes kendini topladı, eşim de açıkça ailesine benim neye kızdığımı açıklamak durumunda kaldı, çok şükür kurtuldum, şuan bana faydaları da yok zararları da , en baştan izin vermemeliyiz, kız kardeşim evlendi onu en başından uyardım taviz verme diye , şuan o benden akıllı davranıyor, gerekn yerede hayır deyip kapısını kapatıyor, asla gelini düşünmezler, kini sahibi çok iyiler falan dese de asla iyi falan değiller, iyilik adı altında manipüle ediyorlar sadece ...
Ee insanı mecbur bırakıyorlar. Benim bildiğim evli barklı insanların evine zırt pırt çat kapı gidilmez yani. Yaşını başını almış insanların bu tarz şeyleri daha iyi bilmesi gerekmiyor mu ya? Allah göstermesin büyük konuşmak istemiyorum ama kendimde de o potansiyeli görüyorum zaten ben bu kadar sakin kalamam ya. Bu kadar taviz veremem yani zannetmiyorum. Sıkılmaya gelemem çünkü. Baktın karşındaki halden anlamıyor o zaman çirkinleşeceksin başka yolu yok.

Ya her şeye rağmen katlanmaya çalışıyorum hiç yüzümü asmiyorum ama bu kadar iç içe olmak istemiyorum çocuğum olunca ne yapacagim çok merak ediyorum çünkü şimdi çalışıyor olmam bir bahane ancak o zaman hep evde olacağım ve ben yeni anne olduğum için bilmiyormusum gibi olacak
Anlattığına göre vicdanlı insanlar, kv'denle baş başa kaldığında bı konuşsan anne siz çok iyi insanlarsiniz, sizi de çok seviyorum ama çalıştığım için evden buraya gelmek çok yorucu oluyo benim için, hep evimin işi kaliyo bunu haftada 1le kisitlayalim lütfen gönül koyma diyebilirsiniz

Ee insanı mecbur bırakıyorlar. Benim bildiğim evli barklı insanların evine zırt pırt çat kapı gidilmez yani. Yaşını başını almış insanların bu tarz şeyleri daha iyi bilmesi gerekmiyor mu ya? Allah göstermesin büyük konuşmak istemiyorum ama kendimde de o potansiyeli görüyorum zaten ben bu kadar sakin kalamam ya. Bu kadar taviz veremem yani zannetmiyorum. Sıkılmaya gelemem çünkü. Baktın karşındaki halden anlamıyor o zaman çirkinleşeceksin başka yolu yok.
Ben 1 yılın sonlarına doğru çıldırdım resmen , adet düzenim ve psikolojim alt üst oldu , eşime kendimi anlatamadıkça ağlama krizlerine giriyordum, ailem falan hepsi başka şehirde, yaşadığım yerde sadece eşimin ailesi ile hergun görüşmek beni çok bunalttı, resmen sülük gibi yapıştılar, bir gezmeye gitsek kv defalarca arardı, nereye gittiniz beni de götürün imaları, habersiz gidince bozulmalar , ay aklıma geldikçe çıldırıyorum hala , bak Şuan bana bisey yapmıyorlar ama soğudum resmen , saygı çerçevesinde görüşürüm o kadar fazlası yok , onlar yüzünden 2 yıl çocuk yapmadım şimdi de çocuk olsun diye uğraşıyorum, bende sağlık bırakmadılar, tam eşimi boşayacakken herkes ciddiyetimi anladı, şimdi çok rahatım hamdolsun..

En baştan sınırlarını çiz derim , kibarlık yapıp sustukça tepene çıkarlar..

İlkin eşinizle anlaşın. Siz gidecekseniz haftada bir gün gidin. Bırakın eşiniz dört gün gitsin ilkin. Gittikçe azaltır ya da azalttırırsınız. Gittiğiniz ilk gün haftaya görüşürüz diye ayrılın. İş çıkışında yorulduğunuzu, yalnız kalmaya ve dinlenmeye ihtiyaç duyduğunuzu, kendinize vakit ayırmak istediğinizi vs. belirtin. Birileriyle sık görüştüğünüzde o kişilerden sıkılmaya başladığınızı, normalde annenizle de ilişkinizin buna benzer olduğunu bu yüzden de onlarla sık görüşerek onlardan soğumak istemediğinizi belirtebilirsiniz.

Açık olmazsanız anlamazlar, yoksa iş kavgaya gidecek.

Çocuk doğunca da lohusa bahanesiyle 40 gün misafir almayın. Kalacaksa anneniz gelsin.

Ben 1 yılın sonlarına doğru çıldırdım resmen , adet düzenim ve psikolojim alt üst oldu , eşime kendimi anlatamadıkça ağlama krizlerine giriyordum, ailem falan hepsi başka şehirde, yaşadığım yerde sadece eşimin ailesi ile hergun görüşmek beni çok bunalttı, resmen sülük gibi yapıştılar, bir gezmeye gitsek kv defalarca arardı, nereye gittiniz beni de götürün imaları, habersiz gidince bozulmalar , ay aklıma geldikçe çıldırıyorum hala , bak Şuan bana bisey yapmıyorlar ama soğudum resmen , saygı çerçevesinde görüşürüm o kadar fazlası yok , onlar yüzünden 2 yıl çocuk yapmadım şimdi de çocuk olsun diye uğraşıyorum, bende sağlık bırakmadılar, tam eşimi boşayacakken herkes ciddiyetimi anladı, şimdi çok rahatım hamdolsun..
Soğur tabi insan soğumaz mı. Allah akıl fikir versin böylelerine ya.

En baştan sınırlarını çiz derim , kibarlık yapıp sustukça tepene çıkarlar..
Valla şu anda evlilik arifesinde değilim. Sevgilim var ama bakalım kısmet. Benim ailem böyle şeyler yapmaz,izinde vermem zaten. Sevgilimin aileside öyle insanlara benzemiyor ama içine girmeden bilemem tabi.

Valla şu anda evlilik arifesinde değilim. Sevgilim var ama bakalım kısmet. Benim ailem böyle şeyler yapmaz,izinde vermem zaten. Sevgilimin aileside öyle insanlara benzemiyor ama içine girmeden bilemem tabi.
Sınırlarını korursan hiçbişey olmaz

Canım eşimin yeğenleri de var ve eşimin annesine yani anneannelerine o kadar baglilarki kayinvalidem kendine o kadar bağladıki çocuklar annelerini istemiyorlar sürekli bugün bizde kalın bugün bizde kalın çocuklar onun arkasından agladiklarinda çok mutlu oluyor bana gitme dediler arkamdan ağladılar diye anlatıyor

Anladım kadın herkesi bağlamış kendine ama benim yazdığım yorumla ne alakası var bu ek bilgilendirmenin? Ben ne yazmışım siz ne diyorsunuz

Siz iyi toparlamışsınız, eşinizde sizi anlamış öyle ya da böyle sorunu çözmek istemiş demek ki.

İlkin eşinizle anlaşın. Siz gidecekseniz haftada bir gün gidin. Bırakın eşiniz dört gün gitsin ilkin. Gittikçe azaltır ya da azalttırırsınız. Gittiğiniz ilk gün haftaya görüşürüz diye ayrılın. İş çıkışında yorulduğunuzu, yalnız kalmaya ve dinlenmeye ihtiyaç duyduğunuzu, kendinize vakit ayırmak istediğinizi vs. belirtin. Birileriyle sık görüştüğünüzde o kişilerden sıkılmaya başladığınızı, normalde annenizle de ilişkinizin buna benzer olduğunu bu yüzden de onlarla sık görüşerek onlardan soğumak istemediğinizi belirtebilirsiniz.

Açık olmazsanız anlamazlar, yoksa iş kavgaya gidecek.

Çocuk doğunca da lohusa bahanesiyle 40 gün misafir almayın. Kalacaksa anneniz gelsin.
Canım annemde benim gibi belki de böyle yetistigim için diyorum kendime ama gerçekten normal değil bu kadar görüşmek eşimle konuşurken cankm bu kadar görüşmek normal değil diyorum az bile diyor yani yetisme tarzı çok önemli lohusayken ne yapacagimi gerçekten bilmiyorum çok üzgünüm çok mutsuzum annem zaten dogum sonrası çok kalmaz gider çünkü ne kendi rahat edebilir ne de rahatszi etmek ister

Canım annemde benim gibi belki de böyle yetistigim için diyorum kendime ama gerçekten normal değil bu kadar görüşmek eşimle konuşurken cankm bu kadar görüşmek normal değil diyorum az bile diyor yani yetisme tarzı çok önemli lohusayken ne yapacagimi gerçekten bilmiyorum çok üzgünüm çok mutsuzum annem zaten dogum sonrası çok kalmaz gider çünkü ne kendi rahat edebilir ne de rahatszi etmek ister
Az bile mi? 😵‍💫 E ver eline valizini bu kadar beraber olmak istiyorsa ailesiyle beraber yaşasın.

İş eşinizde bitiyor. O da rahatsız değilmiş çünkü alıştığı düzen bu, aynen o şekilde devam ediyor. Felaket tellallığı yapmak istemem ama bebek doğunca çok daha beter olacak, artacak hatta bu görüşme sıklığı. Keşke bu kadar erken çocuk düşünmeseydiniz ama olan olmuş artık. Kabullenin bence her gün kavga etmek istemiyorsanız, yapabileceğiniz bir şey yok çünkü.

Anladım kadın herkesi bağlamış kendine ama benim yazdığım yorumla ne alakası var bu ek bilgilendirmenin? Ben ne yazmışım siz ne diyorsunuz
Canım kabullen demişsin bana da vaziyet bu kadar ciddiyken nasıl kabulleneyim çözüm yolu arıyorum diyorum yani

Siz iyi toparlamışsınız, eşinizde sizi anlamış öyle ya da böyle sorunu çözmek istemiş demek ki.
Eşim benimle evlenmek için 3 yıl uğraştı, beni evliliğe ikna eden oydu , haliyle fedakarlık yapmak zorunda kaldı, bana kalsa bu evlilik bitmişti, hala derim esime , sen olmasaydın ben ne evlenirdim ne de evli kalabilirdim 🙃

Canım kabullen demişsin bana da vaziyet bu kadar ciddiyken nasıl kabulleneyim çözüm yolu arıyorum diyorum yani

Canım sunduğumuz tüm çözümlere olmaz demişsin. Kendi kendinizi çözümsüz bırakıyorsunuz, verilecek akıl kalmadı. Böyle bir aileye gelin gelirken, yakınında ev tutarken ne bekliyorsunuz ki? Cici gelin olacağım diye her şeye susmuş tamam demişsiniz. Şimdi ne önersek yok onu yapamam yok bunu yapamam e kabullenin o zaman ne diyelim başka.

Back
X