Yemin ederim daha yeni evliyken defalarca boşanmanın eşiğine geldim , ilk bikac ay ne olduğunu anlayamadım, oğulları evlendi çok hevesliler diye düşünüp idare ettim ama baktım her akşam bendeler , görüntülü aramalar, pat sabahın köründe benim eve yakın markete gelme bahanesi ile bizdeler sanki kendi evlerinin orda market yokmuş gibi, arkadaşıma giderim sürekli ararlar nerdesin arkadaşım kim vb, eşim de hayatım bizi çok seviyorlar diye diye beni manipüle etti , kv sürekli arardı, hergun gelmek isterdi, ben bir temiz eşimle kavga ettim ailesine de bu kavgayı duyurdum , ondan sonra herkes kendini topladı, eşim de açıkça ailesine benim neye kızdığımı açıklamak durumunda kaldı, çok şükür kurtuldum, şuan bana faydaları da yok zararları da , en baştan izin vermemeliyiz, kız kardeşim evlendi onu en başından uyardım taviz verme diye , şuan o benden akıllı davranıyor, gerekn yerede hayır deyip kapısını kapatıyor, asla gelini düşünmezler, kini sahibi çok iyiler falan dese de asla iyi falan değiller, iyilik adı altında manipüle ediyorlar sadece ...