Ne yapacağımı bilmiyorum artık.Severek ayrılmak:(

AYSE 08

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
152
93
18
33
Herkese merhaba , o kadar inanılmaz bir acı çekiyorum ki anlatamam. Gerçek olamayacak kadar güzeldi zaten her şey çok yakın iki dost desem değil arkadaş desem değil başka bişeydik işte o dönemde de aşk böyle büyümüş gitmiş biz farkedip de birbirimize sarılınca herşey çok farklı oldu gözümde. Hayat anlam kazandı huzurluyduk.Hiç yaşamadığım muhtemelen de yaşamayacağım bir şeydi. Sonra bazı maddi ve manevi sıkıntıları çıktığını söyledi bunları zaten konuşuyorduk. Ama son dönemde çoğaldı ya da başka bişeyler daha oldu. ''Seni çok seviyorum ama sana verebileceğim bişeyim yok sonunda üzülür neden seninle evlendim dersen kahrolurum kendimi çok suçlu hissediyorum daha da utancımdan birşey diyemiyorum.Bitirelim üzülmeden.'' dedi.Aynı iş yerinde çalıştığımız için onu her an görüyorum.Ama küsmemeye söz verdiğimiz için de konuşuyoruz. Çok zor benim için içim sökülüyo gibi oluyor. Nasıl geçecek bilmiyorum. Benimde çok ciddi ailevi sıkıntılarım vardı ama bu yüzden onu bırakmayı seçmedim. Ne yapacağım bilmiyorum hem çok kızgınım hem çok çok seviyorum.
Nasıl geçecek bu?

Olay maddiyat mı? Tam anlayamadım.

Sevgi öyle bir bağ ki şu dediklerin karşısında yenik düşmez.
Çalışıyormuş ya en azından, ne maddi sıkıntısı var?

Olay maddiyat mı? Tam anlayamadım.
Hem ailesi içinde bi karışıklık var çok uzun olduğu için yazmak istemedim. Hemde babasının kredi borçları ve babası iki ay sabit bi işte kalamadığı için ödemeler sürekli aksıyor.

Artık seni sevmiyor ve bahane uydurmuş. Büyük ihtimal o senin gibi şuan bir köşede acı çekmiyordur. Erkekler böyle fazla şaapmayın
İnan ki hep bu şekilde düşünmeye çalışıyorum ki biraz soğuyim ona karşı mesafe koyim diye ama yapamıyorum. İnanasım gelmiyo resmen bitirdiğimize

Seni üzmese başkasıyla evlenip başkasını üzecek ya da kimse üzülmesin diye hiç evlenmeyecek. Mantığını seveyim ya.

Adam resmen ayrılık bahanesi bulmuş seni yemiş. Yedirme kendini bu adama ve unut, bildiğin kuzu ayağına yatan çakal bu herif. Onu umursamamaya çalış...

aynı yerde çalışınca zor..

ayrıca.. karşındaki sen kadar duygusal düşünmüyordur.. eminim
Keşke o zaman bu kadar aşık olduğuna inandırmasaydı daha kolay olurdu herşey. Söyledikleri,yaptıkları aklıma geldikçe deliriyorum resmen

Palavra..Ben sevdigim kizdan dunyanin en fakir insani da olsam,ayrilmam.Çünkü ayrilmak sevdigini baskalarina yar etmeyi kabul etmektir bir yerde ve bunu hiçkimsenin kolay kolay kendine yediremeyeceğini dusunuyorum.
En çok da bu aklıma gelince nefesim kesiliyo gibi oluyorum. Başkasının yanında olup içimde o olursa ne kendime ne de karşımdaki insana yapabilirim bunu.

Senin aklına ilk ne gelirdi? Aklımı başka şeylere yönlendirmek için soruyorum. Başka biri mi?

Başka biri olabilir, sende aradığını bulamamış olabilir, hayatında birini istemiyor olabilir, ilişkiden sıkılmış olabilir. Şu an sebebini bilemeyiz, milyon tane sebepten biri olabilir.

Ama seni korumak adına ayrılmış olamaz, bu inandırıcı değil.

En çok da bu aklıma gelince nefesim kesiliyo gibi oluyorum. Başkasının yanında olup içimde o olursa ne kendime ne de karşımdaki insana yapabilirim bunu.
Iste o seni gercekten sevse ayrilmadan once iki defa dusunur ona gore hareket ederdi.Farki gor ve uzulmemen gerektigini anla

Bu kadar mı aptaldım madem herşey yalandı hiç mi göremedim diyorum.
Onun ki bir heves gibi geldi bana,senin yakin olman onun egosunu oksamis ve hosuna gitmis tabi cikinca seninle aslinda aşk olarak degil dost olarak sevdigini farkedip bir bahaneyle ayrilmis bence.Hayirlisi olsun kimsenin seni uzmesine izin verme

Inanip da uzuldugunuze inanamıyorum! Hangi zamanda yaşıyoruz da böyle imkansız dramatize hale gelmiş? Muhtemelen suz gözünüzde çok büyüttünuz bu şahsı ama o gayet de gerçekçi. ....bunyenize yazık ya şu kendimize cektirdiklerimizden de hesap vercez nihayet. ...zaman geçtikçe hafifleyecek hersey. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…