Ne yapacağımı bilmiyorum artık.Severek ayrılmak:(

En ağrıma giden de o aynı yerde oturuyoruz. Aynı yerde çalışıyoruz beni başka biriyle görse ne yapacak bu kadar nasıl bitebildim gözünde

bence sorgulamayı bırak artık onu düşünerek unutamazsın.
yaşandı ve bitti kabule geç bence. her şeyde bir hayır vardır. üzülmen normal hayal kırıklığına uğradın sonuçta. ama kendini daha fazla üzmemek senin elinde.

Düşünmemeye çalışıyorum ama zamanla olacak inşallah. Her anıyı her hayali silmeye çalışmak kolay olmuyo başlarda...

Ağlayarak döndü ama şimdi ne yapacağım? Sen olmadan olmuyor, ne halde olursak olalım birlikte olalım ben ölüyorum sensiz diyo

Ağlayarak döndü ama şimdi ne yapacağım? Sen olmadan olmuyor, ne halde olursak olalım birlikte olalım ben ölüyorum sensiz diyo
Bence vazgeçmek yerine maddi manevi ailevi ne sıkıntınız varsa konuşarak çözüm bulmaya çalışın ve birbirinize destek olun.

Aynı is yerinde olsanizda irtibatı kes hic bir şekilde konuşma bence. Konustugun takdirde vicdani rahat olup seni uzdugunu anlamayacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…