• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum ARTIKKKK

Şuan çok öfkelisiniz bu yazdığınız mesajlardan belli oluyor. Benim söylediklerimin dışında cevap veriyorsunuz.

Eşiniz kızını aramış bu ne güzel. Yatağı ayırmış olabilirsiniz öfkeyle bunlar düzeltilir siz sadece kendi içinde kararınızı verin. Yine söylediklerimi yeniliycem bir şey değişmeyecek..

Sizin kararınız nedir? Siz önce ona karar verin. Kendi içinizde bu şekilde devam ettiğiniz şekilde hiç bir şey çözülmez bununla beraber düşman kesilirsiniz, içinizi şişire şişire.
Ben suan ayrılığı düşünmüyorum.ama nasıl halledecegimi de bilmiyorum.
Yuzgoz olduk.hemde kızımın önünde.
Ailesi yüzünden çok tartışıyoruz ama böyle kolumu kivirmak gibi tepkileri yoktu.
Içinden çıkamıyorum.çocuklarıma kiyamiyorum kızım birdaha bu manzarayı görsün istemiyorum.
Çözüm ne bende bilmiyorum

Ben suan ayrılığı düşünmüyorum.ama nasıl halledecegimi de bilmiyorum.
Yuzgoz olduk.hemde kızımın önünde.
Ailesi yüzünden çok tartışıyoruz ama böyle kolumu kivirmak gibi tepkileri yoktu.
Içinden çıkamıyorum.çocuklarıma kiyamiyorum kızım birdaha bu manzarayı görsün istemiyorum.
Çözüm ne bende bilmiyorum
Çözüm size söylediğim şekilde.
İster düzeltirsiniz, ister bitirirsiniz.
Kendi ağzınızla boşanmak istemediğinizi söylüyorsunuz ama devamı da yok.

Bunlar hepsi siz devam etmek istedikten sonra düzeltilebilcek şeyler. Burada ki yorumlarla daha çok gaza gelip kendinizi şişirirsiniz, düzeltmek istediklerinizide düzeltemezsiniz. Yardımcı olmaya çalışıyorum sadece.

Madem bitirmek istemiyorsunuz, dediklerimi bir düşünün ve başlayın bir yerlerden toparlamaya.

Çözüm size söylediğim şekilde.
İster düzeltirsiniz, ister bitirirsiniz.
Kendi ağzınızla boşanmak istemediğinizi söylüyorsunuz ama devamı da yok.

Bunlar hepsi siz devam etmek istedikten sonra düzeltilebilcek şeyler. Burada ki yorumlarla daha çok gaza gelip kendinizi şişirirsiniz, düzeltmek istediklerinizide düzeltemezsiniz. Yardımcı olmaya çalışıyorum sadece.

Madem bitirmek istemiyorsunuz, dediklerimi bir düşünün ve başlayın bir yerlerden toparlamaya.
Teşekkür ederim anlıyorum sizi
Ama bende kirginim adım atması gereken o olmalı ama daha yaptığı edepsizliklere bakmadan o tavır yapıyor.gelip konuşmak istese belki hemen değil ama bir kaç gün sonra sıkıntılarımı dile getirerek beklentilerimi söylerim onu dinlerim ama utanmasi gerekirken sinirlerimi daha çok bozuyor

Ben 8 yıllık evliyim.
6 yaşında bir kızım, 6 aylık bir oğlum var.
Eşimin ailesi adanada biz Gaziantepdeyiz.8 yıllık evlilik hayatımız boyunca eşimin ailesinin yapmadığı rezillik kalmadı.inanin anlatmaya kalksam titremeye başlıyorum o kadar psikolojimi alt üst eden şeyler.birikdikcede hiç içinden çıkamıyorum.
Asıl konuya geliyorum.oğlumun dogumundan beri hic disariya gezmek amacli cikamadim.ya annemler ya abimler yada market alisverisi.ha birde işe gitmek.üniversite okuyan kız kardeşim bir haftaligina geldi.onunla birlikte bir cumartesi günü birkaç saat kendime vakit ayirayim dedim.sürekli evde olmamdan bir arkadaş cevremin olmadigindan yakınan eşim onunla çarşıya çıkarsan birdaha benimle cikamazsin dedi.niye onlarsiz çıkmak istiyirmusum.biraz tartıştık sonra ortam biraz yumuşadı bende çıktım.
Ertesi gün sabah kız kardeşim dönecekti otobüsü vardı.hadi abla gelin hep beraber kahvaltı yapalım gitmeden göruym dedi.1 saat sonra falan gelebiliriz dedim.o gün gece de oğlum bizi uyutmadı eşime biraz ilgilende ben 1 saat daha kestireyim dedim. o bende uykusuzum falan diye terslenirken kardeşim aradı yani.
Sonra eşime gidelim mi dedim oda bağırdı çağırdı Ailene tapiyorsun sadece ailen ailen diye diye bağırdı.halbuki annemlerin evi 15 dk mesafede ben 4 aydır bu 4. Gidişim olucak.
Onun annesiyle konuşmuyorum.biz küs olunca hanim oğluyla kusuyorki ben iki ateş arasında kaliym.bu güne kadar eşim takma kuserse kussun falan diyordu ama anladimki içten içeri dış bilemis adam.bana hergün annendesin demez mi.. delirdim.onun yogun ve stresli bir işi var ve arkadaşlarıyla programları olur nerdeyse hergün.ben hep idare eden tarafım.üstelik kızım ilkokul 1.sınıfa başladı okadar zorlanıyorum ki bebekle bunaliyorum inanin.
Velhasıl ben bağırdım o bağırdı.kavga büyüdü eşyalar havada ucusuyo.eşim kolumu kivirdi benim.bende onu tirmaladim galiba.çok kötüydük çok.
Kızımın önünde üstelik..sonra eşim çıktı gitti evden.daha doğrusu ben git dedim.ö gün bu gündür de konuşmuyoruz.bugün 4.günümüz.birde kavga ettikten bir 20 dk sonra üst kat komşu geldi iyimisin diye düşünün.eve yeni taşındık.bu şekilde tanıştım komsumla düşünün.mor çatıda akrabalarim var avukat falan ayarlariz demezmi yerin dibine girdim.biraz uzun oldu ama berbat durumdayım kusura bakmayın...
Ben s

çok afedersiniz anasını danasını pışpışlayıp kendi anneniz gibi davranmazsanız yürümez bu evlilik çok net

haketsinler veya etmesinler bu durum eşinizin ailesi oldukları gerçeğini değiştirmez eşiniz nazarında. sonuçta onlarda eşinizin ailesi eşiniz içten içe biriktirip size patlayacaktır her kavgada. siz ailenizle yılda 1 de görüşseniz bu ona sürekli külfet gelecektir bizimkilerle neden böyle değiliz yada neden olamadık diye. erkekler hep böyledir sorun sıkıntı kısmına bakmazlar sonuç ne ona bakarlar malesef

Eşinize her daim ailenizi övüp, eşinizin ailesini yargılıyor musunuz? Yani seninkiler şöyle böyle bak benimkiler hep yanımızda, maddi manevi yardım ediyorlar diye söylüyor musunuz?
Eğer bunu yapıyorsanız inanın bir müddet sonra insanı bayarsınız.
Eşinizin size şiddet göstermiş olması (hele ki küçücük bir çocuğun yanında) asla affedilir bir olay değil. Kaldı ki kavganın şiddeti o kadar büyükmüş ki, komşunuz gelmiş kapınıza kadar.

Eşinize her daim ailenizi övüp, eşinizin ailesini yargılıyor musunuz? Yani seninkiler şöyle böyle bak benimkiler hep yanımızda, maddi manevi yardım ediyorlar diye söylüyor musunuz?
Eğer bunu yapıyorsanız inanın bir müddet sonra insanı bayarsınız.
Eşinizin size şiddet göstermiş olması (hele ki küçücük bir çocuğun yanında) asla affedilir bir olay değil. Kaldı ki kavganın şiddeti o kadar büyükmüş ki, komşunuz gelmiş kapınıza kadar.
Yani özellikle soyluyo değilim laf bir şekilde oraya geliyor
Mesela o bir şekilde benim önüme onlardan uzak olduğumuzu ve benim ailemin yanında olduğumuzu getiriyor.sukret falan hersey senin istediğin gibi işte falan diye
Bende bu normal değilmi benimkiler destek seninkiler köstek demek durumunda kalıyorum.

Yani özellikle soyluyo değilim laf bir şekilde oraya geliyor
Mesela o bir şekilde benim önüme onlardan uzak olduğumuzu ve benim ailemin yanında olduğumuzu getiriyor.sukret falan hersey senin istediğin gibi işte falan diye
Bende bu normal değilmi benimkiler destek seninkiler köstek demek durumunda kalıyorum.
muhtemelen eşin kendi ailesinin yaptıklarını hazmedemiyor. içinde biriktirip sana patlamış. yapmamalıydı ama onu da anla ve empati kur. kendi ailen onun ailesi gibi davransa neler hissedersin, bir düşün. gerçekten eşinin başa çıkmaya çalıştığı şeyler kolay değil.
sen belki farkında olmadan eşine hayır dediğin şeylerde ailene evet dediysen o da zoruna gitmiş olabilir.
ne kadar kötü olursa olsun, onun ailesi.

bence objektif olarak bakmayı dene. boşanmak en son çözüm. öfke yerine anlamayı dene.

muhtemelen eşin kendi ailesinin yaptıklarını hazmedemiyor. içinde biriktirip sana patlamış. yapmamalıydı ama onu da anla ve empati kur. kendi ailen onun ailesi gibi davransa neler hissedersin, bir düşün. gerçekten eşinin başa çıkmaya çalıştığı şeyler kolay değil.
sen belki farkında olmadan eşine hayır dediğin şeylerde ailene evet dediysen o da zoruna gitmiş olabilir.

bence objektif olarak bakmayı dene. boşanmak en son çözüm. öfke yerine anlamayı dene.
Evet galiba öyle.
Beklemedeyim.

Bu bizim aldigimiz 3 ev tayinden dolayi yani hayırlı olsun niyetiyle bir kutu kibrit bile almadılar.
Benim Ailem yapınca çok eziliyor çok.
Ailesi zeytin yağı üretip satıyor.
Ve bize verdikleri zeytin yağı yılda 15 lt geçmez.
Oğlumu sünnet ettirdik 3 ay önce yaraya zeytin yağı dökmem gerekiyor ben istemek istemedim eşime sen işte dedim onunla konuşurken tamam demişler sonra beni arıyorlar daha 1 ay önce 5 lt vermedikmi diye.
Neye uğradığımi şaşırdım birsey demedim ama bozuldum tabi eşime anlattım birdaha ben yanında yokken açma tlf dedi.ben yanjndayken böyle konuşamazlar dedi.
Ama kadın inatla arıyo bende açtım ayıp ettiniz dedim.daha birde kendi kusuyo hanim efendi 3 ay oldu aramiyor oğlunu.
Yeni evin hayırlı olsun bile demedi
Ya da ben böyle biliyorum sanmiyirum ama eşim gizliyor

anneci erkekler adlı bir dram daha.. yani tam olarak öyle olmasa da konunun altında yatan sebep belli. geçen gün dedim hala arkasındayım. haklı haksızı ayıramayıp anneyi göklere çıkaran adamlar evlenmesin annelerinden de ayrı kalmazlar..

bende bunu destekliyorum. bu şekilde anneci ablacı bi eşte bende var. evlenmesinler gerçekten otursunlar birbirlerinin dizinin dibinde. bize niye bu eziyetleri yapıyorlar

bende bunu destekliyorum. bu şekilde anneci ablacı bi eşte bende var. evlenmesinler gerçekten otursunlar birbirlerinin dizinin dibinde. bize niye bu eziyetleri yapıyorlar
hiç sorma. kendilerine eş değil annelerine hizmetçi almış gibi davranırlar bir de. Allah akıl fikir versin.

Back
X