ilk ewlendiğim zaman hberm yoktu bana sölemediler bile evlendiğimz günün 3. günü kayınvaliidem toplamış eşyalarını getrmiş geçici olduğunu sölemişti eşim bende bişy diyemedm. ama hala geçicek diye belkiyorum...
en son bana o gtmez sen gdersin dedi birbirimize grdk sonra düzeldik yne.
ewi terk ediceğimide söledm beni ciddiye almadı bile. bize maddi yönden destek oluyomuş olmasın istemiyorum dkkanı kapattıktn sonra dkkandan büssürü borç kaldı onlar yüzünden eşim kalsın diodu basta şimdi birlikte tekrar bi dkkan açmayı düşünüyorlar yani hiç gitmiycek bu çocuk ewlenp gtmesinide beklemiyorum çnkü kolay kolay ewlenicek biri değil..
eşimin ailesi istnbul dşında yasıyor. kardeşide gidip orda yasamak istemiyor. istnblda bizimle kalmak istioyr arkads cevreside yok gdip ayrı ewde kalsın. ama hiç düşünmüyorlar ben şimdi hamile kalsam çocugm olsa ynemi bizimle kalıcak aklım almıyor ne olucağnı bilmiyorm iyiki çocugm yok şuan yoksa kafayı yerdm herlde. ben ewde yokken hatta ewdeyken ve uyurken bizim yatak odamıza bile griyor gardolabımzdan eşimn kıyaftlernden alıyor. artık hergn eşimle buyzden tartışıyorm ona oda bile yaptım bu huyundan wazgeçmedi eşim bikç defa söledi yatak odasına grme rahatsz oluyr diye yne değişe bişey yok bende kaynvalideme söledm o senn kardeşin bişy olmaz diyorlar. benm ailem artık gtsin diyor annem topla eşyalarını gel diyor babamda aynı düşüncede ben ne yapıcağmı bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?