eşimin ailesi istnbul dşında yasıyor. kardeşide gidip orda yasamak istemiyor. istnblda bizimle kalmak istioyr arkads cevreside yok gdip ayrı ewde kalsın. ama hiç düşünmüyorlar ben şimdi hamile kalsam çocugm olsa ynemi bizimle kalıcak aklım almıyor ne olucağnı bilmiyorm iyiki çocugm yok şuan yoksa kafayı yerdm herlde. ben ewde yokken hatta ewdeyken ve uyurken bizim yatak odamıza bile griyor gardolabımzdan eşimn kıyaftlernden alıyor. artık hergn eşimle buyzden tartışıyorm ona oda bile yaptım bu huyundan wazgeçmedi eşim bikç defa söledi yatak odasına grme rahatsz oluyr diye yne değişe bişey yok bende kaynvalideme söledm o senn kardeşin bişy olmaz diyorlar. benm ailem artık gtsin diyor annem topla eşyalarını gel diyor babamda aynı düşüncede ben ne yapıcağmı bilmiyorum..
anlaması için daha ne yapıcam bilmiyorum. 3 sene olmuş hala anlamamış ne yapmam gerekiyor toplıyıp eşyalarımı gidiyim o zaman bunuda kaç defa söledm eşime beni cddiye bile almadı. gitmesini istediğimi sölüyorum o gitmez ancak sen gdersin diyor. ve artık benm ailemde konusmaya basladı 2 kocayla yasıyorsun diyorlar. bide şöyle bi sorunum war eşimle basbasa hiç bişey yapamıyorm nereye gitsek beraber gdiyoruz eşime sölüyorum senle basbasa zaman geçirmek istiyorum dye bana 3 kşi yasıyorsak 3 kişi bişyler yapıcaz diyo o ewde otururken ben gezip eğlenemem diyor.
eşimin ailesi istnbul dşında yasıyor. kardeşide gidip orda yasamak istemiyor. istnblda bizimle kalmak istioyr arkads cevreside yok gdip ayrı ewde kalsın. ama hiç düşünmüyorlar ben şimdi hamile kalsam çocugm olsa ynemi bizimle kalıcak aklım almıyor ne olucağnı bilmiyorm iyiki çocugm yok şuan yoksa kafayı yerdm herlde. ben ewde yokken hatta ewdeyken ve uyurken bizim yatak odamıza bile griyor gardolabımzdan eşimn kıyaftlernden alıyor. artık hergn eşimle buyzden tartışıyorm ona oda bile yaptım bu huyundan wazgeçmedi eşim bikç defa söledi yatak odasına grme rahatsz oluyr diye yne değişe bişey yok bende kaynvalideme söledm o senn kardeşin bişy olmaz diyorlar. benm ailem artık gtsin diyor annem topla eşyalarını gel diyor babamda aynı düşüncede ben ne yapıcağmı bilmiyorum..
rahatsız olmanı anlayabiliyorum ama neden günah olduğunu çözemedim eşinin kardeşi = senin kardeşin, kardeşinle aynı odada oturmandamı günah :44::44::44:
bende açık bir bayanım ne kadar kaynımın yanında oturmama kalkmama dikkat etsemde onun rahatlığından davranışlarından rahatsız oluyorum adam bi kere benim yanımda gayet rahat baksırnn yarısı dşarda bi şekilde üstünde thsrt fln olmadan şortuyla oturabilio ve eşimde buna ses çıkarmıyo. ama asla kendi ailesinin ewinde o şekilde dolaşamaz oturup kalkamaz ama benim ewimde sanki ben onun karısymışım gbi rahat hareket edio...
ama anladımki beklemeklede bişey olucağı yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?