- 18 Haziran 2016
- 21
- 1
- 1
Bak cokBen bu işi hiç beğenmedim
Tamam yaşlarınız küçük de, bunlar hiç matah şeyler değil. Ne demek kuzene kadar çıkarmak arkadaşlıktan? Senin şifrenin onda ne işi var? Tüm erkekleri çıkardı ne demek? O bunu yapmasa sen önüne gelen herkesle yakınlaşacak mısın ki? Gezini neden iptal ediyorsun?
Karşılıklı olarak neden bunu yapıyorsunuz, bunun adı ilişki değil ki? Takıntı, saplantı, paranoya, vs vs...
Bir de internetten tanışmışsınız. Yani birbirinizi kendi ortamlarınızda doğal hallerinizle görememişsiniz de daha, başka şehirlerdesiniz, bu kadar sürede sosyal medya üzerinden gerçekten tanıyamazsınız da..
Lütfen bunları bir düşün ablacım.
Bu kadar saplantı haline getirdiyseniz ikiniz de psikolojik yardım alın derim.
Üniversite konusunu da ne olur iyi düşün...
Cok guzel söylüyorsunuz da inanin nasil uygulayacagimi bilmiyorum.Ben bu işi hiç beğenmedim
Tamam yaşlarınız küçük de, bunlar hiç matah şeyler değil. Ne demek kuzene kadar çıkarmak arkadaşlıktan? Senin şifrenin onda ne işi var? Tüm erkekleri çıkardı ne demek? O bunu yapmasa sen önüne gelen herkesle yakınlaşacak mısın ki? Gezini neden iptal ediyorsun?
Karşılıklı olarak neden bunu yapıyorsunuz, bunun adı ilişki değil ki? Takıntı, saplantı, paranoya, vs vs...
Bir de internetten tanışmışsınız. Yani birbirinizi kendi ortamlarınızda doğal hallerinizle görememişsiniz de daha, başka şehirlerdesiniz, bu kadar sürede sosyal medya üzerinden gerçekten tanıyamazsınız da..
Lütfen bunları bir düşün ablacım.
Bu kadar saplantı haline getirdiyseniz ikiniz de psikolojik yardım alın derim.
Üniversite konusunu da ne olur iyi düşün...

Çok seviyorum ayrıca bu üniversite konusu da benim için iyi. Çünkü o İstanbul'da
İstanbul'da cok güzel üniversiteler var. En adindan hedefim yuksek olur belki onun sayesinde orada okurum. Fena olmaz yani :/