- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yani beniseviyormus da bak bitirmesine bile ağlamış çünkü ona bayaa karsi ciktim. Beni sevmiyorsun gitHakkat o ney yaa![]()
İkimiz de 17Ağlayan erkek bunun üstüne özür dileyen kız , yaşlar kaç ??
Evet de biz uzagiz şehir olarak ayni yerde yasamiyoruz. Bu yüzden sosyal medya ve telefonla iletişim kuruyoruz.Drama Queen vs Drama King
Abartmayın bu kadar, tanıyın birbirinizi, gezin tozun, tadını çıkarın bu güzel yaşlarınızın, derslerinizi de ihmal etmeyin tabi..
Durmadan da çocuğa seviyor musun diye sorup durmayın artık.
Biraz sakin![]()
Ablacım sen nasıl bu noktaya getirdin bu durumu, şaştım kaldım, o nasıl mesaj öyle... Lanetler falan. Kız kim? Kim kime gidiyor? Aklındaki kalbindeki kız diye nereden hükümlere vardın da döktürdün bunları.Ya yani beniseviyormus da bak bitirmesine bile ağlamış çünkü ona bayaa karsi ciktim. Beni sevmiyorsun git
Git
Git lanet olsun git
Aklindaki kiza git
Kalbindeki
Hayalindeki kiza git demiştim o da cevap olarak onlari yazdi ve fotograflarini atti.
Evet de biz uzagiz şehir olarak ayni yerde yasamiyoruz. Bu yüzden sosyal medya ve telefonla iletişim kuruyoruz.Drama Queen vs Drama King
Abartmayın bu kadar, tanıyın birbirinizi, gezin tozun, tadını çıkarın bu güzel yaşlarınızın, derslerinizi de ihmal etmeyin tabi..
Durmadan da çocuğa seviyor musun diye sorup durmayın artık.
Biraz sakin![]()
İnternet üzerinden mi tanıştınız peki?Evet de biz uzagiz şehir olarak ayni yerde yasamiyoruz. Bu yüzden sosyal medya ve telefonla iletişim kuruyoruz.
benim içim kotu oluyor ya. Bana cevap vermeyince aklima bin bir turlu şey geliyor o yüzden beni sevmediğini falan saniyorum. Ama her zaman da beni sevdiğini duymak istiyorum ne yapayimAblacım sen nasıl bu noktaya getirdin bu durumu, şaştım kaldım, o nasıl mesaj öyle... Lanetler falan. Kız kim? Kim kime gidiyor? Aklındaki kalbindeki kız diye nereden hükümlere vardın da döktürdün bunları.
Ortada hiçbir şey yokken olaylar olaylar...
Ne desek boş, anlar mısın bilemem ama birkaç yıl sonra gülüp geçersin umarım bu hallerine. O zamana kadar sakin kalmaya çalış derim![]()
Bilmiyorum sizce ailesini sormali miyim :/Beklentiler daima üzer ....
Erkeklerin kafasini yaşamak zor, peki neden bu şekilde davrandiğini sordun mu ? Başka kiz değil'de ailevi bir sorun olabilir mi ? Maddi yönden sıkıntida olabilir mi ? Babasi ya da annesi ile evde sorunlari vardir belki... Neden hemen aldatma gelir ki akliniza . Bir çok sebebi olabilir bana kalirsa ki de var gibi.
Yapılacak şey belli, kendini düzelteceksin biraz. Biraz kendi hayatına odaklanacaksın. Yoksa ömrün boyunca çok acı çekersin ablacım.benim içim kotu oluyor ya. Bana cevap vermeyince aklima bin bir turlu şey geliyor o yüzden beni sevmediğini falan saniyorum. Ama her zaman da beni sevdiğini duymak istiyorum ne yapayim![]()
İkimiz de 17Ağlayan erkek bunun üstüne özür dileyen kız , yaşlar kaç ??
Baglanmamin nedenini inanin bende bilmiyorum. Hani olağan ustu biri de degil, huyuna suyuna hele de o yemyesil gözlerine bayiliyorum. Bir yilimiz kaldi ayni üniversite değil de uzak olduğumuz için ayni şehir bile yeterli diye düşündük. Ailesi ve babası az çok beni biliyor. Şimdiden beni baya sahipleniyor. Kaç gezimi iptal ettim ben. Erkek kuzenimle konuşmama bile izin yok. İnstagramda erkek olarak dayilarim ve abilerim vardi. Tüm erkekleri cikarmisti. Şifrelerim onda, whatsapptan her gün SS ister mesela kiminle ne konuşuyorum diye. Çok kiskanc bir o kadar da sahiplenici. Bu yönden düşündüğümde illaki seviyordur diyorum. Haksiz miyim?Yapılacak şey belli, kendini düzelteceksin biraz. Biraz kendi hayatına odaklanacaksın. Yoksa ömrün boyunca çok acı çekersin ablacım.
Sakın üniversite planlarını da ona göre kurma. Birbirinize ne kadar aşık olursanız olun lütfen ikiniz de birbirinize göre yapmayın bu hayati seçimleri. Birinizin potansiyeli diğerinden düşükse, bir ömürlük yanlış olur. Lütfen ikiniz de kendi ideallerinize göre seçin okulunuzu.
Bu güvensizliğin neden? Ya da dört ayda nasıl bu kadar bağlandın? Daha dur, hayatın başındasınız. Kimler gelecek kimler geçecek. Öyle değişeceksin ki, beklentilerin öyle başkalaşacak ki, sen bile şaşacaksın...
Evetİnternet üzerinden mi tanıştınız peki?
İkimiz de 17Yaşlar kaç?
Ünide aynı şehirde okuma hayali felan varsa 16 diye düşünüyorum aşağı yukarı. Zamana bırakın
Ya ben bazen beni sevmediğini saniyorum.Ben olsam bende msj atmazdım ! Allah aşkına bir değer ver kendine
Ben bu işi hiç beğenmedimBaglanmamin nedenini inanin bende bilmiyorum. Hani olağan ustu biri de degil, huyuna suyuna hele de o yemyesil gözlerine bayiliyorum. Bir yilimiz kaldi ayni üniversite değil de uzak olduğumuz için ayni şehir bile yeterli diye düşündük. Ailesi ve babası az çok beni biliyor. Şimdiden beni baya sahipleniyor. Kaç gezimi iptal ettim ben. Erkek kuzenimle konuşmama bile izin yok. İnstagramda erkek olarak dayilarim ve abilerim vardi. Tüm erkekleri cikarmisti. Şifrelerim onda, whatsapptan her gün SS ister mesela kiminle ne konuşuyorum diye. Çok kiskanc bir o kadar da sahiplenici. Bu yönden düşündüğümde illaki seviyordur diyorum. Haksiz miyim?
Hay ağZına sağlıkBen bu işi hiç beğenmedim
Tamam yaşlarınız küçük de, bunlar hiç matah şeyler değil. Ne demek kuzene kadar çıkarmak arkadaşlıktan? Senin şifrenin onda ne işi var? Tüm erkekleri çıkardı ne demek? O bunu yapmasa sen önüne gelen herkesle yakınlaşacak mısın ki? Gezini neden iptal ediyorsun?
Karşılıklı olarak neden bunu yapıyorsunuz, bunun adı ilişki değil ki? Takıntı, saplantı, paranoya, vs vs...
Bir de internetten tanışmışsınız. Yani birbirinizi kendi ortamlarınızda doğal hallerinizle görememişsiniz de daha, başka şehirlerdesiniz, bu kadar sürede sosyal medya üzerinden gerçekten tanıyamazsınız da..
Lütfen bunları bir düşün ablacım.
Bu kadar saplantı haline getirdiyseniz ikiniz de psikolojik yardım alın derim.
Üniversite konusunu da ne olur iyi düşün...
Senin sahiplenicilik diye tarif ettiğin şey paranoyaklık canım benim.Baglanmamin nedenini inanin bende bilmiyorum. Hani olağan ustu biri de degil, huyuna suyuna hele de o yemyesil gözlerine bayiliyorum. Bir yilimiz kaldi ayni üniversite değil de uzak olduğumuz için ayni şehir bile yeterli diye düşündük. Ailesi ve babası az çok beni biliyor. Şimdiden beni baya sahipleniyor. Kaç gezimi iptal ettim ben. Erkek kuzenimle konuşmama bile izin yok. İnstagramda erkek olarak dayilarim ve abilerim vardi. Tüm erkekleri cikarmisti. Şifrelerim onda, whatsapptan her gün SS ister mesela kiminle ne konuşuyorum diye. Çok kiskanc bir o kadar da sahiplenici. Bu yönden düşündüğümde illaki seviyordur diyorum. Haksiz miyim?