Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin

Jigglypufff

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
34
0
6
Ankara
Dün sevgilimle buluştum ve akşama kadar herşey gayet güzeldi. Bi cafeye oturduk güldük eğlendik sonra telefonunu aldım ve aldığım an panikledi. Bir kızla mesajlarını gördüm mesajda "seni çok seviyorum, tahrik mi oldun" vb yazışmalar vardı. İki sevgili gibi konuşmuşlar.Ben diğerlerini okumaya kalmadan bağırdı ve telefonunu istedi bende verdim. Ondan sonra kıyamet koptu zaten. İstanbuldan geliyor Ankaraya belli zamanlarda, bin otobüsüne git bidaha karşıma çıkma dedim arkamdan yalvardı. Sözde o kız kuzeniymiş kız kuzenleriyle arasında ki muhabbet öyleymiş, kuzeninin sorunları varmış özel şeyleri varmış okusan herşey daha kötü olurdu açıklayamayacağım şeyler var ve bunların hepsi ailevi şeyler dedi. Bende bana kuzenin olduğunu kanıtla öyleyse ara şimdi dedim ararsam herşey daha kötü olur filan dedi. Neymiş efendim kuzeni telefondaki gibi samimi konuşurmuş, bana inat yaparmış aramız daha beter bozulurmuş.Benim kuzenlerim kız arkadaşlarıma böyle şeyler yapar dedi.Seni seviyorum seninle bi gelecek istiyorum ben seni kalbimden çıkaramazken başkasına nasıl bakarım eğer hayatımda başka biri olsa gelirken mesajlarını silerdim dedi. Benim de kafamı karıştıran nokta bu oldu. Neden o mesajları silmedi? Madem onu arayamıyorsun facebook da ilişki durumu yapalım herkes öğrensin gizli saklın yoksa dedim.Yaptık ama kimseye görünmüyor on da ki ilişki durumu ve herkese görünür şekilde yaptım dedi. yalan söylüyor büyük ihtimal sadece bazı kişilerin görebileceği şekilde yapmış. Ne yapmalıyım bir akıl verin kafam o kadar karışık ki neye inanacağımı bilmiyorum

Sizi aldatıyor ve yalan söylüyor. Gerçek bu!

Hiç kimse kuzenine "tahrik mi oluyorsun" demez. Derse o noktada da bir sıkıntı var demektir.

Arkana bakmadan uzaklaş.

Son düzenleme:
yalancının mumu yanmış ama siz söndürememişsiniz..yalan söylüyor ve siz hala acaba kuzenimidir diye düşünmekten vazgeçin bence

1. insan kuzeni ile asla bu şekilde mesajlaşmazz.. 2.kesinlikl yalan söylüyor... 3. bence dua et ki zamanında gördün 4. hiç düşünme ayrıl muhtemelen senden başka kızlara da aynı şekilde davrnaacaktır...

Arkadaşım, iyi misin? Bunu neden sorguluyorsun?
Adam aldatmış. Mesajları bile silmeye tenezzül etmeyecek kadar da umursamazca aldatmış.
Kuzen hiç, tahrik mi oluyorsun der mi ? Dedi diyelim, ensest ilişki yaşıyorlar diyerek arkasına bakmadan kaçmaz mı bunu duyan şahıs ?
Ve son noktayı, şu anda arasam da samimi konuşur diyerek, bayağı bayağı sevgili olduğunu söylemiş bile.

Haklısınız arkadaşlar benim kafam o kadar konuşmadan sonra aşırı derecede karıştı sağlıklı karar veremedim. Şimdi bu ilişkiyi bitirdim ama çok üzgünüm yani öyle çok gelecek hayali kurduk ki şimdi bunların olmasına inanamıyorum. Demekki kimseye güvenmemek gerekirmiş

Ah canım..
Hayırlısı olur inşallah, tabiki üzülürsün ama, erken gördün bak, Allah'ın sevdiği kuluymuşsun.

Benim anlamadığım bu kadar basit yalanları nasıl ardarda sıraladığı?
Hiç mi bir insanın yüzü kızarmaz?
Bu kız kuzeni bile olsa çok sapkın bir ilişki içerisindeler.
Dedikleri doğru veya yalan, her iki durumda da beraberlik yaşanılacak bir adam değil.

kuzum benimm insan sevince inanıyo bile bile inanıyo hani bi söz var ya
Sakın tek bir kelime daha etme, sakın tek bir yalan daha söyleme.

Niye biliyor musun?

Çünkü inanırım...!

Onca şeyden sonra şimdi tek bir cümle et, gözlerime bakıp beni sevdiğini söyle,

gerçek olmadığını bal gibi bilirim,

ama yine de sana inanırım..

O yüzden sakın tek bir kelime etme,

sakın...
Bence hiç dinleme sonra daha acı çekersin dönülmeyen yollara girersin yol ver gitsin kuzenine yalancı

yalan canım inanma yol yakınken bırak zaten bir adam kuzeniyle tahrik oldunmu diye konuşuyorsa var bir bozukluk bence iyiki gördün duygularına hakim ol ve mantıklı düşün

canım sevgilin seni resmen aldatmış kuzenim diyor kız için kuzenim derse olayı büyütmezsin diye tahmin etmiştir
buna kesinlikle inanma ondan da hemen ayrıl bugün böyle yapan yarın neler yapar

Sizi aldatmamış olsa bile (!)
Oldukça iyimser yaklaştık hadi diyelim ki kuzeni.
Kuzeniyle bu seviyede yazışan, kuzeni bu seviyede olan birinin ona mesafe koymamış olmasını benim midem kaldırmaz.
Ki gerçek ortada....

yani kısacası ,o kuzenle ilişkisi var yada o kuzen değil.
bundan açık birşey olamaz.
hangi kuzen, kuzenine beni tahrik ediyorsun der.
eğer kardeş gibi bakıyorsan, bunu söylemen normal olmaz zaten.
ayrıca neden kuzenler ,kız arkadaşlarına bunu yapsınlar ,neden ilişkimiz var durumuna girerler. çok garip bunlar.
şayet yapıyorlarsa bunun arkasında çok farklı şeyler vardır.
mesajıda silmeyi unutmuş,şimdi sizi ikna etmeye çalışıyor. yerseniz artık.

facede kişiye göre ayarlanabiliyor ilişki durumu..
kısaca neye inanacağınızı bilmemenize gerek yok.
herşey ortada .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…