Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin

Açık ve net aldatıyor,sizi ilişkisi olmadığına dair bir yalanla kandırmaya çalışıyor.Söylediği yalan da o kadar basit ki hiçbir

inandırıcı tarafı yok(belli ki bu konuda henüz acemi)Erkek arkadaşınızı sevdiğiniz için belki söylediklerine inanmak istiyor olabilirsiniz

fakat gerçekleride görmezden gelmemelisiniz,ileride üzülmemek adına.

Bütün bu yalanlara inanmak istediğini, affedebileceğini söyleme lütfen

Adam %100 aldatıyor ve saçmalamış resmen panikten. İlişki durumunu da senin görebileceğin şekilde yapmıştır.

Direk kaç, hemde arkana bakmadan.

Kim kuzenine tahrik oldun mu der? Derse de sorun vardır zaten..

Hadi diyelim kuzeniyle çok samimiler böyle şeyler konuşabiliyorlar onu anladık ama sonraki yalanlarıyla çuvallamış yok ailevi tahrik mi oldun un aileyle ne alakası olabilir, aramana izin vermemiş daha ne olsun

Canım o mesajları silmeyi unutmuş. "Başka bir şey olsa silerdim" demiş ya , Yalan söylemiyor olsa bile silerdi o mesajları, sen görünce yanlış anlarsın diye. Ne yazık ki bende aldatıldığını düşünüyorum. Allah hakkında hayırlısını eylesin.

He canım kuzenidir kuzeni insan zaten kuzeniyle tahrikli mahrikli konuşur bu kadar da saf olmayın inanmayın şu erkek müsveddelerine ya prim vermeyin bunlara.

Minareyi çalmış kılıfını da hazırlamış ancak doğru ölçü alamamış bir yeri açık kalıyor minarenin o da yama yapmaya çalışıyor bırak çabalasın dursun dön arkanı git arkadaşım.

O kadar zayif nefisleri var ki eminim seni seviyordur ama işte nefis bu.
Bıtırmeseydin inansaydın tekrar yapmayacagı ne malumdu ?
Canın acıyacak ama geçecek emin ol.
Ayrıca muhtemelen yalvaracak,ağlayacak ayaklarına kapanacaktır ama sakın yeme bu numarayı onu tahrik olmadan önce düşünecekti.

Son düzenleme:
Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Kusura bakma ama hayatımda bundan daha absürd bir aldatma bahanesi duymadım

Arkadaşım mesajlaştı benim telefondan dese bile daha inandırıcı olurdu yani.

Sı.mak ve sıvamak bu olsa gerek..

Neyine karışıyor kafan yahu? Nasıl neye inanacağını bilmiyorsun?
Yakaladığın, "gözünle gördüğün" mesaj yukarıda, gerçekten kuzeni olsa rahatlatacak mı seni bu?
Bilakis daha vahim bir durumdur "ENSEST"lik.

Verilmiş sadakan varmış. Şimdi kestirip atmazsan, ileride boynuzlarını sığdıracak yer bulamazsın.
Bu rezil cinsler asla değişmez çünkü.

Kafan niye karışıyor ki? Adam apaçık seni saf zannedip döktürmüş yalanları!
Ayrıca tut ki kuzeni. Ve seninle (güya) gelecek isteyen bir adam.
İlerde sizi yanyana nasıl getirecek? Midesizlik.

Ne yapacağını mı bilmiyorsun, arkana bakmadan kaç, ilişkini bitir. hem kıymetini anlasın hem pişman olsun. dönerse senindir muhabbetine girmiycem ama dönerse düşünürsün derim ben. ama şuan sesini çıkarmayarak ve olayı büyütüp ayrılmayarak gelecekteki kızlara kuzenlere tahriklere sesini çıkarmamış oluyorsun yavrum benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…