- 21 Temmuz 2016
- 37
- 16
- 8
- 31
- Konu Sahibi Dayanamayananne
-
Adam ev diyo başka bişey demiyor 750 lira bir kiraya veremezmiş ben delimiyim kendi evim olsun diyoÇocuklarının doktoruna eşini de götür.Sigaranın ne kadar zararlı olduğunu doktor anlatsın .Anlamıyorsa da çocuklarının sağlığını düşünmeyen adam da buyursun çok sevdiği anasıyla yaşasın.
Yaa sigaradan insan hasta olmazmış çocuk doğuştan hastalıklıymış(oğluma hamileyken sorunlu geçti)Çocuklara çok üzüldüm ya hasta olmuşlar bir de.
İnsan mı bunlar?
Ayrıca 3 yaşına girmiş olan kızımda ve bende astımız hatta oğlumun nebülzatör makinesini almak için raporu bile var ayrıca doktor reçeteye ilaç yazar gibi evde ilaç kullanılmaması gereklidir diye reçete yazdı imzalı kaşeliGunde 8 paket sigara icilen evde kiler 750 tl kiraya mi fazla diyolar ?
6 aylik bebek ve astim kelimelerini yan yana okuyorum resmen... buna ragmen babasi kilini kipirdatmiyosa. Sizin oncelikle cocuklarinizi dusunmeniz sart...
Bu soylediklerinizden hic biri kizim da olmadigi halde. Arabada sigara icen esimle kavga ediyorum ben...Ayrıca 3 yaşına girmiş olan kızımda ve bende astımız hatta oğlumun nebülzatör makinesini almak için raporu bile var ayrıca doktor reçeteye ilaç yazar gibi evde ilaç kullanılmaması gereklidir diye reçete yazdı imzalı kaşeli
Yaaa ben hiç kimseden bişey istemiyorum yardım felan onların olsunGunde 8 paket sigara icilen evde kiler 750 tl kiraya mi fazla diyolar ?
6 aylik bebek ve astim kelimelerini yan yana okuyorum resmen... buna ragmen babasi kilini kipirdatmiyosa. Sizin oncelikle cocuklarinizi dusunmeniz sart...
Götürmeyi düşünmüyorum çünki yaşanan olaylardan sonra eşim ayrı eve çıkarmıyor çalışıp çocuklarıma bakacağım başka çarem yok herşey çocuklarım içinBu soylediklerinizden hic biri kizim da olmadigi halde. Arabada sigara icen esimle kavga ediyorum ben...
O eve cocuklari goturecek misiniz tekrar.? Gercekten cok uzuldum...
Odayamı gülüyorum zaten yatak odamızdan nerdeyse çıkmıyoruz ama çocuk koşup oynamak istiyor sigara hiç sönmüyorli beş dakika götürüyüm sigara bitince gerireyim diyorum sabahtan akşama kadar sigaraSaglikli bi nefes bu dunyadaki en buyuk nimetlerden biri,bunu yavrularinizdan esirgemeye kimsenin hakki yok!
Sigara icilirken cocuklarinizi baska odaya goturseniz?
Acik alan olmadiktan sonra sigaranin dumani her yere siniyor. Koltuklara vs. E cocuk bu onlara dokunuyo yaliyolar her bir yeri...Saglikli bi nefes bu dunyadaki en buyuk nimetlerden biri,bunu yavrularinizdan esirgemeye kimsenin hakki yok!
Sigara icilirken cocuklarinizi baska odaya goturseniz?
umarim gitmezsiniz. Sartlariniz ne bilmiyorum o yuzden direk bisey yazmak istemedim.Götürmeyi düşünmüyorum çünki yaşanan olaylardan sonra eşim ayrı eve çıkarmıyor çalışıp çocuklarıma bakacağım başka çarem yok herşey çocuklarım için
Varacağını sanmıyorum şuan ailemin yanındayım ne kızım nede oğlum hasta oldularAcik alan olmadiktan sonra sigaranin dumani her yere siniyor. Koltuklara vs. E cocuk bu onlara dokunuyo yaliyolar her bir yeri...
umarim gitmezsiniz. Sartlariniz ne bilmiyorum o yuzden direk bisey yazmak istemedim.
Cocuklarimiz bize emanet onlara elimizden gelen en iyi sekilde bakmamiz gerek. Yeri geldiginde kendi babalarindan bile koruyabilmeliyiz.
Umarim hersey kolay olur sizin icin bundan sonra. Baba da biseylerin farkina varir umarim..
Kara cahiller işte. Bir de bilmiş bilmiş cevap mi verdilerYaa sigaradan insan hasta olmazmış çocuk doğuştan hastalıklıymış(oğluma hamileyken sorunlu geçti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?