Ne yapacağımı bilmiyorum yardım lütfen

Hayatta katlanamayacağım seylerden biri sigara sen bide kv kp ile aynı evde yaşıyorsun mum dikmişsin yani hadi kendini düşünmüyorsun ya çocuklar

Astim bende de var ailemde de var ve sigara resmen ölum demektir cocuklarin omrunun azalmasi sagliksiz ortamda yetismesi demektir bence bosansaniz bile cocuklari alamaz cnk sebep saglik nasil alabilir ki yani ama yerinizde olsam inat ederdim gitmezdim evlatlarimizi esini dusunmuyorsun astim krizi gecirirseniz artik omur boyu fis fislarla dolasacaksiniz.ve eger kriz geldiginde o ilac olmazsa olmaz.rabbim korusun valla bizim evimize vali geldi ve babam kar buz icindeki balkonda icirtti

A Akaibu

Evet haklisiniz ama
Burdan bosan/ayrı ev tut/eve donme demenin bazı durumlarda konu sahibine fayda saglamayacagini dusunup,en realist ,isine yarayabilecek yorumu yapmaya calisiyorum .
Bende boyle bir yorumda bulunmam.
Ama hasta iki bebek varken evde hala umarsizca 8 paket sigara iciliyosa o evde. Sagliklari icin soylebilecek baska bir sey gelmiyo insanin aklina

Resmen babanın cahilliğinden çocuğunuz da kalıcı bir rahatsızlık oluşmak üzere bu kadar da olmaz. Balkon da da içseler o kadar kirli ciğerin sigara kokusunun arasında astım yine düzelmez. Bizim dr sigara tiryakisi olan kişi çocuğu kucağına almasın demişti hafif bronşit geçirmiştikde önce çocuklar diyorum ne gerekse yap

Yaaa ortada biriken parada yok ev yok artık inanmıyorum ne ev istiyorum nede başka bişey ben çocuklarımın sağlığı için başımı sokacak bir yer istiyorum ama bunu çok görüyorlar hakk mı bu

Hayatta katlanamayacağım seylerden biri sigara sen bide kv kp ile aynı evde yaşıyorsun mum dikmişsin yani hadi kendini düşünmüyorsun ya çocuklar
Bir şekişde idare ediyordum kokusuna katlanamadığım sigaranın kokusunu artık duymaz olmuştum ama çocuklar olunca olmuyor gözlerimin önünde oğlum eriyor ve hatta doktorumuz dediki tozdan nem kapan bir bebek bağışıklık sistemi çok düşük kesinlikle sigara olmayacak bronşları tıkalı ve o yüzden öksürüyor sigara ölsürük yapar dedi

Su an annenizin yanındasınız, cocuklarınız iyi, huzurlusunuz diyecek bir şey yok o eve donmeyin
Babam zaten o eve gidersen bebeklerinden birinin ........ Seyredersin ancak diyo çünkü torununu düşünen bide ölümden dönmüşken sigara girdirmemeli diyo bencede öyle sigarayla havasızlıkla savaşıyor bebeğim

Çok üzüldüm minicik bebeğinize, çocuklarınızı düşünün ve onlar için en iyi kararı verin, mutlu olsun yavrucuklar inşallah

Kendi çocuğunu düşünmeyen adamdan (lafın gelişi) bir şey olmaz o evde yaşayarak aile olamamışsınız zaten çocuklarını düşünücene anasının babasının ağzına bakıyor.
Seninde ailen arkanda daha ne istiyorsun bazısı olsa bunda ne var diye zorla gönderir kıymetini bil

Allah anamdanda babamdanda razı olsun gitme çocukların için bunu çocuklarına yapma diyor

Allah anamdanda babamdanda razı olsun gitme çocukların için bunu çocuklarına yapma diyor

aynen allah anne ve babandan razı olsun, gitme geri sakın...

ne demek sigaradan hasta olunmaz... zamanı gelince akciger/gırtlak/dil vs kanseri olurlarsa sebebi ne olacak acaba?

sen, 3 yaşındaki kızın ve 6 aylık oğlun astımsınız ve daha neyi düşünüyorsun canım kardeşim... astım ya şaka gibi...

Adam ev diyo başka bişey demiyor 750 lira bir kiraya veremezmiş ben delimiyim kendi evim olsun diyo

Vay be baya akıllıyımıs aferın ona kendı evı olacak dıye cocuklarının saglıgını bıtırmıs... Ev ıcın evlılıgınıde bıtırmeye hazır gıbı aferın cok akıllı cok zekı bı adammıs!!!

Ama yinede astım olduğuna inanmıyorlar sen gel biz burdada doktora götürürüz diyorlar. Astım olduklarına inanmaları için astımın belirtisi olması lazımmış yani nefes alamayıp tıkanması gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…