- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.066
- 683
- 33
- Konu Sahibi Dayanamayananne
-
Bende boyle bir yorumda bulunmam.
Yaaa ortada biriken parada yok ev yok artık inanmıyorum ne ev istiyorum nede başka bişey ben çocuklarımın sağlığı için başımı sokacak bir yer istiyorum ama bunu çok görüyorlar hakk mı bu8 paket sigara günde 80 liradan ayda 2400lirayı çakmakla yakanlar 750lira eve mi çok diyor? Allah akıl fikir ve en önemlisi de vicdan versin.
Tavrınızda net olun. Sakın yumuşamayın. Bu yüzden yuvasını yıkacaksa çektir olsun gitsin zaten.
Eğer ayrılmazsam üZülen sonunda ben olacağım çünkü o evde sigarasız hayat yok
Bir şekişde idare ediyordum kokusuna katlanamadığım sigaranın kokusunu artık duymaz olmuştum ama çocuklar olunca olmuyor gözlerimin önünde oğlum eriyor ve hatta doktorumuz dediki tozdan nem kapan bir bebek bağışıklık sistemi çok düşük kesinlikle sigara olmayacak bronşları tıkalı ve o yüzden öksürüyor sigara ölsürük yapar dediHayatta katlanamayacağım seylerden biri sigara sen bide kv kp ile aynı evde yaşıyorsun mum dikmişsin yanihadi kendini düşünmüyorsun ya çocuklar
Siz size göre doğru söylüyorsunuz kesinlikle birşey diyemem yorumunuz için teşekkür ederim ama benden vazgecerler sigaradan vazgecmezlerBen yanilmisim o halde.
Insallah cocuklarinizla birlikte saglikli ,mutlu bi gelecek kurarsiniz.
Babam zaten o eve gidersen bebeklerinden birinin ........ Seyredersin ancak diyo çünkü torununu düşünen bide ölümden dönmüşken sigara girdirmemeli diyo bencede öyle sigarayla havasızlıkla savaşıyor bebeğimSu an annenizin yanındasınız, cocuklarınız iyi, huzurlusunuz diyecek bir şey yok o eve donmeyin
Eşimi seviyorum ama artık çocuklarım için vazgeçiyorum çünkü eşim aileci ve bizi görmüyorÇok üzüldüm minicik bebeğinize, çocuklarınızı düşünün ve onlar için en iyi kararı verin, mutlu olsun yavrucuklar inşallah
Allah anamdanda babamdanda razı olsun gitme çocukların için bunu çocuklarına yapma diyorKendi çocuğunu düşünmeyen adamdan (lafın gelişi) bir şey olmaz o evde yaşayarak aile olamamışsınız zaten çocuklarını düşünücene anasının babasının ağzına bakıyor.
Seninde ailen arkanda daha ne istiyorsun bazısı olsa bunda ne var diye zorla gönderir kıymetini bil
Allah anamdanda babamdanda razı olsun gitme çocukların için bunu çocuklarına yapma diyor
Adam ev diyo başka bişey demiyor 750 lira bir kiraya veremezmiş ben delimiyim kendi evim olsun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?