Ne yapacağımı bilmiyorum yardım lütfen

Vay be baya akıllıyımıs aferın ona kendı evı olacak dıye cocuklarının saglıgını bıtırmıs... Ev ıcın evlılıgınıde bıtırmeye hazır gıbı aferın cok akıllı cok zekı bı adammıs!!!
Ayrı ev istedim diye ben kira felan ödeyemem geliyomusun gelmiyomusun dedi bende gelmiyorum dedim kaldırdı bana dediki ben çocuklarımı almaya geliyorum dedi benim amacım ne onun amacı ne ben çocuklarım diyorum ama ayrı ev diyemiyo

Ayrı ev istedim diye ben kira felan ödeyemem geliyomusun gelmiyomusun dedi bende gelmiyorum dedim kaldırdı bana dediki ben çocuklarımı almaya geliyorum dedi benim amacım ne onun amacı ne ben çocuklarım diyorum ama ayrı ev diyemiyo

Sende desene bellı kı kapasıte almıyor uzun uzun anlat salaga anlatr gıbı anlat daha da dınlemezse acsın davayı sende doktora durumu anlat bı yazı yada bı rapor al mahkemeye sun zaten vermezler cocukları kocana gunde 8 paket sıgara ne demek ya benım kardesım dogdugundan berı babam evde sıgara hıc ıcmedı sogukta yagmurda bıle balkona cıktı hala ıcmıyorlar kardesım astım bır sıgaranın dumanında bıle oksurmeye baslıyor tıkanıyor 14 yasında ve kesınlıkle evde ıcılmıyor mısafırlerımız bıle mutfakta ıcer ve kardesımı mutfaga sokmayız... Cok hassas bı konu bu Allah korusun cocuk bı tıkansa acılleree kosuyoruz butun gece ventolın verılıyor sabaha anca rahatlıyor kıyamam onun cektıgı sıkıntı o can acısının vebalını dusunemıyorum

Eşimi seviyorum ama artık çocuklarım için vazgeçiyorum çünkü eşim aileci ve bizi görmüyor
Eşin üzgünüm benim okuduklarımdan çıkardığım seni ve çocuklarını sevmiyor ki umurunda değilsiniz,bile bile sizin sağlığınızına hiçe saymış kendi iş hayatı şu bu derken dışarıda siz 24 saat o evdesiniz vicdanlı insan anlayışı olur merhameti kalmamış kendini ve çocuklarını kurtarın diyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun amin

Sende desene bellı kı kapasıte almıyor uzun uzun anlat salaga anlatr gıbı anlat daha da dınlemezse acsın davayı sende doktora durumu anlat bı yazı yada bı rapor al mahkemeye sun zaten vermezler cocukları kocana gunde 8 paket sıgara ne demek ya benım kardesım dogdugundan berı babam evde sıgara hıc ıcmedı sogukta yagmurda bıle balkona cıktı hala ıcmıyorlar kardesım astım bır sıgaranın dumanında bıle oksurmeye baslıyor tıkanıyor 14 yasında ve kesınlıkle evde ıcılmıyor mısafırlerımız bıle mutfakta ıcer ve kardesımı mutfaga sokmayız... Cok hassas bı konu bu Allah korusun cocuk bı tıkansa acılleree kosuyoruz butun gece ventolın verılıyor sabaha anca rahatlıyor kıyamam onun cektıgı sıkıntı o can acısının vebalını dusunemıyorum
Anlatmak mı?hemde kaçkez anlattım ben ev felan istemiyorum çocuklarımın sağlığını düşünüyorum dedim ama hala tık yok kendi bildiği doğru ne ise onu yapıyor

Eşin üzgünüm benim okuduklarımdan çıkardığım seni ve çocuklarını sevmiyor ki umurunda değilsiniz,bile bile sizin sağlığınızına hiçe saymış kendi iş hayatı şu bu derken dışarıda siz 24 saat o evdesiniz vicdanlı insan anlayışı olur merhameti kalmamış kendini ve çocuklarını kurtarın diyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun amin
Ben kiraya para verince o ev benim olmayacak kiralarda ordan oraya git dur çocuklarıma harcarım bir evim olsunki diyo o parayı bende ev istemiyorum diyorum adam huyundan vazgeçmiyorki

Öncelikle
Ben 5 yıllık evliyim biri 3 yaşına girmiş kız ve diğeride 6 ayını doldurmuş bir erkek bebeğim var buraya ilk defa yazıyorum konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum bana yardım edin.....Ben eşimi severek ve isteyerek evlendim eşimin ailesiyle birlikte yaşıyorum hiçbir sorunum yok ailesiyle ama eşim ve ben sigara içmememize rağmen aynı evin içinde içilen sigaraya ben be çocuklarımız katlanmak zorunda kalıyoruz eşim aldırış etmiyor onun için hiçbir sorun yok ama artık ben aynı evde kalmak istemiyorum çünkü çocuklarımı hastaneye götürdüm ve astım olduklarını öğrendim(ayrıca bu evlilikten sonra bendede astım çıktı ve 5 senedir astımlıyım)ayrı eve çokmak istediğimi söyledim fakat eşimde dahil kavgalar ve sorunlar oldu fazla uzatmak istemiyorum ben ayrı ev istedim diye eşim önce tamm gel evi tutalım ayrı eve çıkalım dedi(ben şuan ailemin yanındayım tatil için 5 senede sadece 2 kere gelebildim ailemin yanına oda ayrı bir konu)ben tatilimi yapcam ondan sonra dedim maksat evi tutmak değil beni getirtmek.ertesi gün beni aradı ben ev mev tutmuyorum ister gel istersen gelme dedi bende gelmiyorum o zaman dedi ben çocuklarımı. Almaya geliyorum dedi çocuklarımı vermm dedim......neyse olan oldu 3 seneyi daha kalmayı kabul ettim diye eşimde aileside eski hallerine geri döndüler ama artık ne ben eşimi nede ailesini istiyorum bana git istemiyorum dedi ya soğudum ondan sizce ayrılmalıyım??? Anlatmadığım daha bir sürü şey var ama zaten uzun oldu k. Bakmayın olurmu
Öncelikle bence unutmayin en önemlisi çocuklarinizin sağlığı. Ayrı eve çıkma gibi bir maddi olanağınız varsa bunu eşinize daha tatlı bir dille anlatmayı deneyin bence

Uzuldum cnm cocuklarina
Ailenin sozunu dinle ve gitme
Bu akli kit esin ve esinin ailesine de allah hidayet akil wersin

Öncelikle

Öncelikle bence unutmayin en önemlisi çocuklarinizin sağlığı. Ayrı eve çıkma gibi bir maddi olanağınız varsa bunu eşinize daha tatlı bir dille anlatmayı deneyin bence
3000 lira geliri var aylık olarak ama ailesine oğluna güvensizlik veriyor mamasıydı beziydi cartıydı curtuydu felan filan gözünü korkutuyorlar oda inanıyor yapamayız gecinemeyiz diyor

cocuklarin yaninda boyle densizce sigara icip sagligini dusunmeyen babayi sadece sigara sorun olsa bile kesin bosardim.yazik o cocuklara cok uzuldum siz ne bicim annesiniz nasil izin veriyorsunuz.onlar emanet bize yazik cok yazik.benim cocugumun yaninda bir kez sigara icilmis degil oyle bisey olsa yikarim..bunu bile mahkemede soyleseniz faydasi olur raporlarinizda var..

cocuklarin yaninda boyle densizce sigara icip sagligini dusunmeyen babayi sadece sigara sorun olsa bile kesin bosardim.yazik o cocuklara cok uzuldum siz ne bicim annesiniz nasil izin veriyorsunuz.onlar emanet bize yazik cok yazik.benim cocugumun yaninda bir kez sigara icilmis degil oyle bisey olsa yikarim..bunu bile mahkemede soyleseniz faydasi olur raporlarinizda var..
Ben zaten sigara içilmemesini istiyorum ama bir şey vardır gelin gelinliğini bilecek diye sen de dur biz bildiğimizi okuruz diyorlar çünkü onların doğruları o sigaraya laf kondurmuyorlar bile...... Siz demişsinizya nasıl annesiniz diye ben kızımı bırakamadığım için sustum çünkü ailem uzakta gitme imkanım hiç doğmadı oğlumu alıp gitmeyi düşündüm ama kızım? Kızım bensiz ne yapacaktı ailemin yanına gelene kadar sabretmek zorundaydım kızım doğduktan 3 sene sonra anca ailemin yanına gelebildim. Size soruyorum 3 sene ailenizi görmeden yapabilirmisin ?

Ben zaten sigara içilmemesini istiyorum ama bir şey vardır gelin gelinliğini bilecek diye sen de dur biz bildiğimizi okuruz diyorlar çünkü onların doğruları o sigaraya laf kondurmuyorlar bile...... Siz demişsinizya nasıl annesiniz diye ben kızımı bırakamadığım için sustum çünkü ailem uzakta gitme imkanım hiç doğmadı oğlumu alıp gitmeyi düşündüm ama kızım? Kızım bensiz ne yapacaktı ailemin yanına gelene kadar sabretmek zorundaydım kızım doğduktan 3 sene sonra anca ailemin yanına gelebildim. Size soruyorum 3 sene ailenizi görmeden yapabilirmisin ?
yapamam tabiki ama konumuz o degil.hayal ediyorum gunde sekiz paket sigara fosur fosur icilirken duman altinda kalan yavrularin icin vicdanin sizlamiyormu elbet sizliyordur ama birseyler yapmaliydin
o yavrucaklarin mis gibi temiz havaya ihtiyaclari yokmu elbet var.ben hergun kizimi disari cikariyorum evin icinde ayni hava diye temiz hava alsin diye.sizin yavrularinizda bunu hakediyor ayni zamanda sizde.kendinizi kurtarin..

eşini sevsen bile evlatların daha önemli.
bu yaşta sigara yüzünden ciddi rahatsızlıklar yaşıyorlar yazık değil mi?
sakın dönme. gerekirse severek ayrıl ama dönme, çocuklarına kıyma.
aylık neredeyse 3 bin tl sigara parası ödeyenler mi, geçim sıkıntısından bahsediyor?
eşin seni ve çocuklarını seviyorsa er ya da geç size döner ama muhtemelen senin blöf yaptığını düşünüyor.
mehkemeye verirsen belki dank eder kafasına, yine de umursamazsa anlarsın ki eşin seni ve çocuklarını sevmiyor demektir.

çocuklarında da sende de astım cıkmıs sigara yuzunden bu ne kadar ciddi bir sey kocan olacak o adamın haberi yok herhalde. ay cok uzuldum. allah sabır versin de ben olsam cocuklarımı da alır annemlerin yanına giderdim. madem ayrı eve cıkamam diyor sen annenlerde kal cocuklarının sağlıgı icin, o da cok sevdigi annesinde kalsın. cunku cocuklarını o evde buyutmeye devam edersen akcigerleri pert olur. ileride seni suclarlar haklı olarak cunku senin bir sey yapman lazım senin sorumlulugun bu

yapamam tabiki ama konumuz o degil.hayal ediyorum gunde sekiz paket sigara fosur fosur icilirken duman altinda kalan yavrularin icin vicdanin sizlamiyormu elbet sizliyordur ama birseyler yapmaliydin
o yavrucaklarin mis gibi temiz havaya ihtiyaclari yokmu elbet var.ben hergun kizimi disari cikariyorum evin icinde ayni hava diye temiz hava alsin diye.sizin yavrularinizda bunu hakediyor ayni zamanda sizde.kendinizi kurtarin..
Bende onu diyorum zaten cocuklarımı alıp ailemin evine gitmeyi düşündüm ama ailem uzakta olduğu için gidemedim

Back
X