Ben 5 yıllık evliyim biri 3 yaşına girmiş kız ve diğeride 6 ayını doldurmuş bir erkek bebeğim var buraya ilk defa yazıyorum konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum bana yardım edin.....Ben eşimi severek ve isteyerek evlendim eşimin ailesiyle birlikte yaşıyorum hiçbir sorunum yok ailesiyle ama eşim ve ben sigara içmememize rağmen aynı evin içinde içilen sigaraya ben be çocuklarımız katlanmak zorunda kalıyoruz eşim aldırış etmiyor onun için hiçbir sorun yok ama artık ben aynı evde kalmak istemiyorum çünkü çocuklarımı hastaneye götürdüm ve astım olduklarını öğrendim(ayrıca bu evlilikten sonra bendede astım çıktı ve 5 senedir astımlıyım)ayrı eve çokmak istediğimi söyledim fakat eşimde dahil kavgalar ve sorunlar oldu fazla uzatmak istemiyorum ben ayrı ev istedim diye eşim önce tamm gel evi tutalım ayrı eve çıkalım dedi(ben şuan ailemin yanındayım tatil için 5 senede sadece 2 kere gelebildim ailemin yanına oda ayrı bir konu)ben tatilimi yapcam ondan sonra dedim maksat evi tutmak değil beni getirtmek.ertesi gün beni aradı ben ev mev tutmuyorum ister gel istersen gelme dedi bende gelmiyorum o zaman dedi ben çocuklarımı. Almaya geliyorum dedi çocuklarımı vermm dedim......neyse olan oldu 3 seneyi daha kalmayı kabul ettim diye eşimde aileside eski hallerine geri döndüler ama artık ne ben eşimi nede ailesini istiyorum bana git istemiyorum dedi ya soğudum ondan sizce ayrılmalıyım??? Anlatmadığım daha bir sürü şey var ama zaten uzun oldu k. Bakmayın olurmu