- Konu Sahibi babyface26
Merhabalar İyi Günler Dilerim Öncelikle.Okuma Fırsatı Bulup Değerli Zamanınızı Ayırdığınız İçin Teşekkürlerimi Sunarım.Lütfen Fikir Verirseniz Çok Mutlu Olacağım. Beş Yıllık Bir Evliliğin Ardından Dört Ay Önce Eşimden Cinsellik Yüzünden Boşandım.Eşimle Severek Evlendik.Evlendiken Sonra Eşimin Memleketine Alışamadığım İçin Sağlık Sorunları Yaşadım. Ve Annem Buradan Ev Alıp Birlikte Yaşamak Zorunda Kaldık Eşim Annemi Yanımıza Çağırdı Benimle İlgilenmesi İçin.Sağlık Sorunlarım Olduğu İçin.Bir Süre Sonra Eşimde Cinsel Sorunlar Başladı Çok Çok Özür Dilerim.Hiç Birlikte Olmuyorda Değildik. Annem Buraya Alışmakta Güçlük Çektiği İçin Sorunlar Huzursuzluklar Yaşatmaya Başladı Daha Çok Eşim Benden Uzaklaşır Oldu. Annemde Bizimle Birlikte Yaşadığı İçin Sorunların Ortasında Oldu İster İstemez.Annemin Kişisel Sorunları,Kardeş Sorunları,Eşimin Ailesinin Sorunları Hep Bir Huzursuzluk Eşimde Bu Sorunun Bu Şekilde Çıktığını Düşünüyorum.Şimdiyse Geriye Baktığımda Eşim Gittiğinden Beri Annem Oldu Bir Melek. Gayet Mutlu. Bana Bul Kızım Bir Başkasını Demeler.Olan Bizim Evliliğimize Oldu.Halen Eşimle İki Tarafında Ailesinden Habersiz Görüşüyoruz.Sanki Yeniden Aşık Olduk Birbirimize.Birlikte Çektiğimiz Resimlerde Bile Yeniden Aşk Yaşıyor Gibiyiz. Tek Hatamız Ayrı Evde Yaşamıyor Olmamızmıydı Diye Düşünüyorum.Eşimle Ayrılacağım Dediğimde Annem Sevinir Adeta. Eşimin Tarafında Olduğumda Hiç yoktan yere Bir kavga Çıkartır Eşimle Ben Kavga Etmezken Annemle Uğraşırdık. Eşimin Cinsel Sorunu Bu Yüzden Mi Kaynaklandı Diye Düşünüyorum. Annemin Evleneceğim Koyacağım Sizi Kapıya Demeler. Boşa Bunu İktidarsız Bu demeler Eşimi Yeterince Aşağılaması.Vs. Evliliğimiz Hiç Yüzünden Bitti. Şimdi Herkes Mutlu Eşim Ve Ben Dışında. Eşimin Ailesi Ve Benim Ailem Hep Bir Çatışma İçerisinde İki Tarafında Sorunları Bitirdi Bizi. Derdimi Kimseye Anlatamıyorum.Eşimle Tekrar Birlikte Olmak İstiyoruz.Anneme Konuyu Açsam Kıyametle Koparır.Sizce Nasıl Bir Yol İzlemeliyiz.Okumaya Değer Verdiğiniz İçin Çok Sağolun.Kısacıkta Olsa Bir Fikir Sunarsanız Çok Sevinirim. Sevgiyle KALIN