Merhaba arkadaşlar, konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama anlatmasamda rahat edemeyeceğim,desteğinize ihtiyacım var
bundan 5 yıl önce Ankara da üniversite okurken,3. sınıfta erkek arkadaşım vardı,aynı bölümde okuyorduk.Birbirimizi çok seviyorduk,ilişkimiz 1,5 yıl kadar sürdü.Okulumun bitmesiyle istanbula ailemin yanına geldim fakat o orada kaldı.ilişkimiz bir süre daha devam etti,fakat hem uzak mesafe hemde erkek arkadaşımın askere gitmesi nedeni ile zamanla koptuk,bir daha da görüşemedik. Geçtiğimiz hafta sonu nişanım oldu. Nişanıma gelenler arasında eski erkek arkadaşı gördüm. Meğer benim eski sevgilim şuan ki nişanlımın akrabasıymış ( anne ve babaları kuzen çocuklarıymış) o an birbirimizi gördük ve çok şaşırdık,o gün sabaha kadar uyuyamadım,durumu da izah edemedim.nişanlım ve çevremdekiler bendeki durgunluğu fark etti ve ne olduğunu soruyorlar fakat birşey diyemiyorum
utanarak söylüyorum ki kendime bile itiraf edemiyorum bunu,gördüğümden beri eski sevgilim aklımdan çıkmıyor.o kadar yıl aklımdan yokken birden bire karşıma çıkmasıyla duygularımı allak pullak etti.son bi kaç gündür yemeden içmeden kesildim.neyapacağım bilmiyorum.