15 bin
Verdiğiniz borç mu 15 bin,toplam borcunuz mu ?
Bu gibi seyler eşlerden saklanmamalı diye düşünüyorum, ayni şeyi o yapsa haklı olarak tepki gösterirdiniz, bence esinizle paylasin durumu, o parayi geri almanin bir yolunu bukur belki.
toplam borcum 15 bininanının doğru söylüyorsunuz. ama ona söylemem bütün huzurun kacması ve cocugumun saglıklı bir sekilde büyütememem demek. eşimi tanıyorum kesinlikle affetmez. cünkü benim en cok herkese merhamet edip inanmamdan yakınan biri .
yaşamadan hiçbir sıkıntının derecesi anlasılmıyor . ben de sizin yerinizde olsam sizin gibi düsünüp o şekilde yapılması gerektiğini yazardım ama eşimi biliyorum. konu bosanma asamasına gelir anlamak istemediği en büyük olay bu . yani bilsem ki bir gram anlayışlakarsılayacağını herseyi hemen anlatırım ama o bir gram anlayısa sahip olmadıgını biliyorum bu konularda. doğumdan sonra da calısacağım için o sekilde oderim diye dusunuyorum.Bence baştan eşinize söylememeniz hatayken hala söylemeyip gizli kredi çekmeniz daha büyük hata olur. Krediyi nasıl ödeyeceksiniz? Ya eşiniz bir şekilde öğrenirse, bütün güvenini kaybetmez mi? Kendinizi eşinizin yerine koyun, aynısını o yapsa tepkiniz ne olurdu? Bence söyleyin ve doğuma gelen hediye altınlarla halletmeye çalışın.
amin inşallah. rabbim sizinde yardımcınız olsunBende seninle aynı durumdayım neredeyse. Kapama kredisi çeke çeke iyice dibe vurdum.
Allah yardımcın olsun. Ama eşinden saklama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?