ne yapacağımı bilmiyorum :(

kredi olarak değil kredi kartına borclarım var verirler diye düşünüyorum.
Odemeleriniz duzenli degilse vermeyebilirler kredi puaniniz düşmüştur cunku,bir sekilde esinize soylemeniz gerek bence illaki ortaya cikar.

Arkadasinizin ailesine ulasamiyor musunuz peki.

altınınız falan yokmu bozup borcu kapatsanız olmazmi ... takmıyorsanız eşiniz yokluğunu fark etmez ...yavaş yavaş yerine koyarsınız

altınınız falan yokmu bozup borcu kapatsanız olmazmi ... takmıyorsanız eşiniz yokluğunu fark etmez ...yavaş yavaş yerine koyarsınız
malesef altınlarımla düğün borçlarımızı odedik biz düğünümüzü herseyimizi kendimiz yaptığımız için sıkıntı cekmemek için borcları altınlarla ödedik ama ben salaklık yapıp insanlara inanarak bir sürü sıkıntının altına girdim

ailede borç içindeymiş onlardan isteyemezsiniz... yakın bi arkadaşınızdan isteseniz sizin gibi iyi niyetli bi arkadaşınız varmıdır tabi onu bilemem... Allah yardımcınız olsun inşallah başka bi zarara mal olmadan atlatırsınız bu durumu

Ya o zamana kadar bu borç icra takibine konu olur da eşiniz bu durumdan gelen tebligat ile sizden önce haberdar olursa? Nasıl bir şok yaşayacağını düşünebiliyor musunuz? İcra takibine girerse 15.000 TL'yi 17.000 TL'nin de üstünde ödeyeceğinizden bahsetmiyorum bile. Karar sizin tabi ki ama ben er geç haberinin olacağını düşünüyorum ve yol yakınken söylemekten yanayım.

Odemeleriniz duzenli degilse vermeyebilirler kredi puaniniz düşmüştur cunku,bir sekilde esinize soylemeniz gerek bence illaki ortaya cikar.

Arkadasinizin ailesine ulasamiyor musunuz peki.
ulastım biz onu redddettik deyip işin içinden cıktılar . birisiyle kacmış .

Kredi kartına olan borç kredi limitinden sayılır. Siz ancak borcunuzu yapılandırabilirsiniz ve bence bu boşanma nedeni değildir ya, tamam trilyonlar olsa neyse de ben eşimi 10 15 bin için boşamaya kalkmam en fazla biraz söylenirim, bence sakladıkça daha da zora girersiniz.

herkes gecim derdindeyken ben isteyemem zaten . Allah razı olsun amin inşallah

Doğumdan sonra çalışıp öderim diyorsunuz ancak borç iyice katlanacak; eşiniz illa ki öğrenecek. Eve tebligat gelebilir o zaman çok daha büyük şok yaşayıp daha çok kızacak haklı olarak.

Hiç altınının filan yok mu bozdurup bi kısmını kapatın en azından. Sonra yerine koyarsiniz

borclar peki her türlü yapılandırma yapılabilir mi ?

e zaten halihazırda ödeyemediğiniz borcu kredi çekip ödeseniz, krediyi nasıl ödeyeceksiniz?

Borcun niteliğine bağlı olarak evet, gidin bir konuşun yapılandırması var mı diye varsa taksite bağlansın ama o taksitleri de zamanında ödemeniz lazım yoksa bozulabilir yapılandırma ve bütün borç muaccel hale gelir

Peki arkadaşınızın iş yeri falan yok mu,geçimini sağladığı bir yer?

inanın bilmiyorum . üniversiteden 2014 de mezun oldum ve sürekli görüştüğüm bir kişi değildi . ağlamasına dayanamadığım için inanıp verdim parayı.
Yani alemsiniz...
4-5 senedir görmediğiniz biri ağlayarak para istedi diye çıkarıp verdiniz öyle mi ?
Bu sizinki iyi niyet ya da merhamet değil, insanlara hayır diyememe hastalığı, yarın ben gelsem,ağlasam KK'da derdinize ortak olmuştum çok sıkıştım desem,bana da çıkarır para verirsiniz siz.
Yapmayın böyle çok temiz bi cevap var,HAYIR !
Bitti gitti...

Ne olursa olsun yaptiginin sorumlulugunu almalisin artik. Daha sonra ogrenecgi kesin ve bu sefer gercekten donusu olmaz. Esine merhamet etme zamani gelmis

Öncelikle zor bir durum
allah yardımcın olsun
çok da canını sıkma hamilesin bebeğin etkilenmesin.
doğum yapınca doğum parası alacaksın
5 bin alırsın doğum parası ve daha da fazla olabilir bu net maaşına göre değişiyor.
onunla biraz rahatlarsın ama eşine ağlayarak yada pişmanlığını dile getirerek anlatacaksın
tek başına çözüm yolu hele de maddiyatta zor .
ve sen doğum yapıp evde olduğunda borçlar faizlenir
eşin seni hamileyken boşamaz bu hatan yüzünden hiç zannetmiyorum.
kötü gününde de eşin yanında olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…