Odemeleriniz duzenli degilse vermeyebilirler kredi puaniniz düşmüştur cunku,bir sekilde esinize soylemeniz gerek bence illaki ortaya cikar.kredi olarak değil kredi kartına borclarım var verirler diye düşünüyorum.
malesef altınlarımla düğün borçlarımızı odedik biz düğünümüzü herseyimizi kendimiz yaptığımız için sıkıntı cekmemek için borcları altınlarla ödedik ama ben salaklık yapıp insanlara inanarak bir sürü sıkıntının altına girdimaltınınız falan yokmu bozup borcu kapatsanız olmazmi ... takmıyorsanız eşiniz yokluğunu fark etmez ...yavaş yavaş yerine koyarsınız
malesef altınlarımla düğün borçlarımızı odedik biz düğünümüzü herseyimizi kendimiz yaptığımız için sıkıntı cekmemek için borcları altınlarla ödedik ama ben salaklık yapıp insanlara inanarak bir sürü sıkıntının altına girdim
yaşamadan hiçbir sıkıntının derecesi anlasılmıyor . ben de sizin yerinizde olsam sizin gibi düsünüp o şekilde yapılması gerektiğini yazardım ama eşimi biliyorum. konu bosanma asamasına gelir anlamak istemediği en büyük olay bu . yani bilsem ki bir gram anlayışlakarsılayacağını herseyi hemen anlatırım ama o bir gram anlayısa sahip olmadıgını biliyorum bu konularda. doğumdan sonra da calısacağım için o sekilde oderim diye dusunuyorum.
ulastım biz onu redddettik deyip işin içinden cıktılar . birisiyle kacmış .Odemeleriniz duzenli degilse vermeyebilirler kredi puaniniz düşmüştur cunku,bir sekilde esinize soylemeniz gerek bence illaki ortaya cikar.
Arkadasinizin ailesine ulasamiyor musunuz peki.
malesef altınlarımla düğün borçlarımızı odedik biz düğünümüzü herseyimizi kendimiz yaptığımız için sıkıntı cekmemek için borcları altınlarla ödedik ama ben salaklık yapıp insanlara inanarak bir sürü sıkıntının altına girdim
herkes gecim derdindeyken ben isteyemem zaten . Allah razı olsun amin inşallahailede borç içindeymiş onlardan isteyemezsiniz... yakın bi arkadaşınızdan isteseniz sizin gibi iyi niyetli bi arkadaşınız varmıdır tabi onu bilemem... Allah yardımcınız olsun inşallah başka bi zarara mal olmadan atlatırsınız bu durumu
borclar peki her türlü yapılandırma yapılabilir mi ?Kredi kartına olan borç kredi limitinden sayılır. Siz ancak borcunuzu yapılandırabilirsiniz ve bence bu boşanma nedeni değildir ya, tamam trilyonlar olsa neyse de ben eşimi 10 15 bin için boşamaya kalkmam en fazla biraz söylenirim, bence sakladıkça daha da zora girersiniz.
tesekkür ederimBorcun niteliğine bağlı olarak evet, gidin bir konuşun yapılandırması var mı diye varsa taksite bağlansın ama o taksitleri de zamanında ödemeniz lazım yoksa bozulabilir yapılandırma ve bütün borç muaccel hale gelir
inanın bilmiyorum . üniversiteden 2014 de mezun oldum ve sürekli görüştüğüm bir kişi değildi . ağlamasına dayanamadığım için inanıp verdim parayı.Peki arkadaşınızın iş yeri falan yok mu,geçimini sağladığı bir yer?
bir kac kredi kartından cekip borc odediğim için tek bir yerde olsun tek bir yere ödeme yapmak iççin kredi çekmeyi düşündüm.e zaten halihazırda ödeyemediğiniz borcu kredi çekip ödeseniz, krediyi nasıl ödeyeceksiniz?
Yani alemsiniz...inanın bilmiyorum . üniversiteden 2014 de mezun oldum ve sürekli görüştüğüm bir kişi değildi . ağlamasına dayanamadığım için inanıp verdim parayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?