- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
bir kac kredi kartından cekip borc odediğim için tek bir yerde olsun tek bir yere ödeme yapmak iççin kredi çekmeyi düşündüm.
amin inşallah. rabbim sizinde yardımcınız olsun
amin inşallah Allah razı olsunhamile olman çok büyük avantaj, eşini illaki frenleyecektir bu durum tepki gösterirken, zaten yeterince üzgünsün daha da üzülüp kendini de bebisi de strese sokma lütfen.
Kullanmadigin kıyafetleri takıları ne bileyim çantaları falan su ikinci el eşya sitelerinde sat uç beş biseyler fayda eder belki. Ay aklıma başka bir şey gelmiyo benim içime okuz oturdu su an, seni hiç düşünemiyorum Allahım yardımcın olsun.
ilk değil ama tabi bu yaptıgım büyük yardım olarak ilk ama ben dilencinin bile cıkıp karsıma 10 lira ver dese veren biriydim bunu bildiği için kızacağını biliyorum cok fazla tepki gösterir bunu da bilityorumArkadaşım. Anladigim kadarıyla bu ilk değil ki esin sürekli yakınıyor bu durumundan. Amaaa eğer ki ilk ise ne olmuş insanlık yapmışsın ama karşı taraf borcuna sadık kalmamış. Sen insanlık yaptığın merhamet ettiğin için mi suçlusun, karşı taraf sözüne sadık kalmadığı için mi? Bu zaman kadar da çalışmış calistiginizdan ödemişsiniz. Eşler arasinda gizli saklı olmaz. Eşinizin tutumu yanlış. Insaniz elbette inanacağız hata yapacağız ders alacağız kazik yiyeceğiz hak savunacagiz. Bunlar tecrübe ile olur. O yüzden bu kadar korkma. Soyle ve borcu yavaş yavaş ödeyin. Bu sebeple ilişki bitirecek bir es ise zaten pamuk ipliğine bağlıdır ilişkiniz. Hiç birşey olmaz kendini bebeğini strese sokup germe
Tmm ne var bunda merhametlisin kötü mü. Zamanla alışacaksınız. Tepki verirse vermiş olur. Ama böyle bir borçtan haberdar olmalı ki borcumuz gitgide artmasın.ilk değil ama tabi bu yaptıgım büyük yardım olarak ilk ama ben dilencinin bile cıkıp karsıma 10 lira ver dese veren biriydim bunu bildiği için kızacağını biliyorum cok fazla tepki gösterir bunu da bilityorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?