ne yapacağımı bilmiyorum :(

Hanımefendi bu merhamet değil başka bişey kusura bakmayın ama. 3 bin lira olmuş beş katı çok sorumsuzca davranmışsınız eşiniz işten çıkmış önceden söyleseniz çıkmazdı belki de. Kendi kendinize hayatı zorlaştırmışsınız söyleyin acilen. Gerilirsiniz biraz ama boşanmazsınız 15 bin için

Hazır hamileyken eşine ağlaya ağlaya anlat
Tepki verecektir ama boşanmaz bu sebepten

hamile olman çok büyük avantaj, eşini illaki frenleyecektir bu durum tepki gösterirken, zaten yeterince üzgünsün daha da üzülüp kendini de bebisi de strese sokma lütfen.
Kullanmadigin kıyafetleri takıları ne bileyim çantaları falan su ikinci el eşya sitelerinde sat uç beş biseyler fayda eder belki. Ay aklıma başka bir şey gelmiyo benim içime okuz oturdu su an, seni hiç düşünemiyorum Allahım yardımcın olsun.

Bence ya eşinize ya ailenize anlatmak durumundasınız 15 bin 30 bin olmadan söyleyin

Hic kredi cekmedim. Faizi dusurme gibi Bi sansiniz var mi. Bi arastirin. Luften esin soyle Bu durumu, hamile halinle bunun icin bosanmaz. Baktin cok ustune gidiyor ay sancim tuttu falan de. Yapacak birsey Yok. Kizin ailesi evlatliktan reddettik diyip de kacamazlar. Sakin pesini birakmayin Beni ilgilendirmez Ben mi oducem deyin. Polisle tehtit et. Kizin nunarasi falan varsa Ara. (ailesinde) Allah yardimcin olsun canm. Bi daha Boyle birseye de kalkisma. Bu devirde babaya bile guvenilmiyor. Ama esine soyle Gerekirse esin gitsin konussun.

Arkadaşım. Anladigim kadarıyla bu ilk değil ki esin sürekli yakınıyor bu durumundan. Amaaa eğer ki ilk ise ne olmuş insanlık yapmışsın ama karşı taraf borcuna sadık kalmamış. Sen insanlık yaptığın merhamet ettiğin için mi suçlusun, karşı taraf sözüne sadık kalmadığı için mi? Bu zaman kadar da çalışmış calistiginizdan ödemişsiniz. Eşler arasinda gizli saklı olmaz. Eşinizin tutumu yanlış. Insaniz elbette inanacağız hata yapacağız ders alacağız kazik yiyeceğiz hak savunacagiz. Bunlar tecrübe ile olur. O yüzden bu kadar korkma. Soyle ve borcu yavaş yavaş ödeyin. Bu sebeple ilişki bitirecek bir es ise zaten pamuk ipliğine bağlıdır ilişkiniz. Hiç birşey olmaz kendini bebeğini strese sokup germe

amin inşallah Allah razı olsun

ilk değil ama tabi bu yaptıgım büyük yardım olarak ilk ama ben dilencinin bile cıkıp karsıma 10 lira ver dese veren biriydim bunu bildiği için kızacağını biliyorum cok fazla tepki gösterir bunu da bilityorum

Tmm ne var bunda merhametlisin kötü mü. Zamanla alışacaksınız. Tepki verirse vermiş olur. Ama böyle bir borçtan haberdar olmalı ki borcumuz gitgide artmasın.

Eşinize söyleyin o para durdukça zarar size yine çıkan sizden çıkacak. Bunu zamanında eşinize söyleyip 5-10 bin civarı ödeyeceksen 15 bin olmuş durdukçada faiz geliyor belki eşiniz çevresinden bulur ama yeni çekeceğiniz kredinin altından kalkamazsınız faiz oranları uçmuş o para olacak allah bilir ne kadar şanslı iseniz eşiniz bankaya bulaşmadan ödeme yapar. Yazık kızınızın rızkı vardı o parada.

Yakınlarından para iste yada evin yada araban varsa onları aat o borcu ödemeye çalış bu devir de kimseye güven olmuyor umarım en kısa sürede hallolur

Bunun merhametlilikle bir ilgisi yok. Gorulmemis bir merhamete sahip bile olsaniz evlilik icinde esinizden gizli para verio, borc yapmamaliydiniz.
Ailenizde de para olmadigina gore esinize simdi soylemekten baska yol goremiyorum. Kredi cekip daha da battikca sadece sureci uzatirsiniz gibi geliyor.

Yaşayacağınız en kötü şeyi bile eşe söylemeniz gerekir. Evet bence de çok kızacak ama hamile duygusallığı yüzünden kandırdıldım hata ettim desen? Ama bilemiyorum ya benim eşim benden habersiz arkadaşına 70 tl verdiğinde bile tartışmıştım onunla, (o sırada çalışmıyorduk bizim için önemliydi) yani binlerce tl? Ay çok çıkmazdasınız nasıl bir çözüö bulsak?

Ay 3bin nasıl 15bin olabiliyor ya faiz falan diyorda ana parayi ödeyip kalani taksitlendirseydin en azindan. Calisan birisi 3bini nasıl ödeyemiyor?
Merhamet falan degil bu kusura bakma ama akılsızlık bende merhametliyim ama kalkıp birine para gönderdiğimde ödemezse nasıl ödenirini önceden hesap ederim. En başından eşine söyleseydin borcunu ödemiyor ben ödüycem diye adam 3bin ödeyecekti simdi 15bin ödeyecek ay skandal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…