Doktor ilaç yazdisadece bu dediğinizse sorun okbyle alakası yok. internetten okuduğunuzu kendinize uygun bulup hastayım sanmayı bırakın öncelikle. yetkili bu işin eğitimini almış bilgi sahibi bir doktor psikolog ya da psikiyatr tavsiyesi olmadıkça da ilaç kullanmayın. kullandığınız şey vitamin değil reçeteyle verilmesi gereken bir ilaçsa özellikle. insanlarla kendinizi kıyaslamaktan vazgeçin kendinize bakın.
Düzelirsiniz tabii inşallah.Kızlar rahatsızlığımi tam bilmiyorum ama depresyon ve okb oldugunu tahmin ediyorum bir aydır ilaç kullaniyorum. okula gitmek istemiyorum bugun giderken bir saatlik yoldan geri dondum dışarı çıkınca daha kotu oldum insanlara bakip bakip neden bu hayati yasiyorum yasadigim hayat anlamsız boş geliyor neden diğer insanlar gibi mutlu, sosyal değilim diye dusunmekten delircek gibi oldum. Ne yapacağım ben okulu kazanmak için çok çaba gosterdim. Düzelir miyim zamanla sizce
Hastalığın tam olarak Ne?Doktor ilaç yazdi
Psikiyatriye gittimDüzelirsiniz tabii inşallah.
Reçetesiz ilaç nasıl alabildiniz ki?
Hayir ilk gittim sorunlarimi anlattım ilaç yazdi bitince gel dedi bir şey söylemedidoktor hastalığınızın ne olduğunu söylemedi mi?
Hayir ilk gittim sorunlarimi anlattım ilaç yazdi bitince gel dedi bir şey söylemedi
Doktor bir şey söylemedi. Okb diye düşünmemin sebebi takintili dusuncelerim varHastalığın tam olarak Ne?
Okb gibi görünmüyor
Doktorun teşhisi ne?
Doktor ilaç yazdı amaDoktor bir şey söylemedi. Okb diye düşünmemin sebebi takintili dusuncelerim var
Çok iyi yapmışsınız.Psikiyatriye gittim
Devlet hastanesi. doktora güveniyorum bakalımdevlet hastanesi mi?
ilaç yazıp göndermek mantıklı olmamış sanki. belki terapi gerekiyodur size.
Bir hastalığınız varsa buna kendiniz teşhis koyamazsınız, uzman yardımı almalısınız. Belki kolaylıkla çözebileceğiniz bir durum vardır, uzmana gitmeyi erteleyerek çözümü zorlaştırmayın. En kısa zamanda gidip bir sorun olup olmadığını öğrenin, varsa tedavi olun. Buradan alacağınız öneriler ikincil üçüncül planda olmalı.Kızlar rahatsızlığımi tam bilmiyorum ama depresyon ve okb oldugunu tahmin ediyorum bir aydır ilaç kullaniyorum. okula gitmek istemiyorum bugun giderken bir saatlik yoldan geri dondum dışarı çıkınca daha kotu oldum insanlara bakip bakip neden bu hayati yasiyorum yasadigim hayat anlamsız boş geliyor neden diğer insanlar gibi mutlu, sosyal değilim diye dusunmekten delircek gibi oldum. Ne yapacağım ben okulu kazanmak için çok çaba gosterdim. Düzelir miyim zamanla sizce
Hayir ilk randevu da koyması gerekir mi ben tedirgin oluyorum onemli bir şey vardır diyeÇok iyi yapmışsınız.
Doktor bir teşhis koymadı mı?
Bilmiyorum ki...Hayir ilk randevu da koyması gerekir mi ben tedirgin oluyorum onemli bir şey vardır diye
İki ilaç yazdi pro.. ve rex...Doktor ilaç yazdı ama
Demekki okb değilsin,öyle olsan okb olduğunu sana zaten söylerdi
Hafif bir depresyon olabilir c....ilacını yazmıştır büyük ihtimal
İlaç etkisini iki üç haftaya kalmaz gösterecektir
Sabırlı ol
Kızlar rahatsızlığımi tam bilmiyorum ama depresyon ve okb oldugunu tahmin ediyorum bir aydır ilaç kullaniyorum. okula gitmek istemiyorum bugun giderken bir saatlik yoldan geri dondum dışarı çıkınca daha kotu oldum insanlara bakip bakip neden bu hayati yasiyorum yasadigim hayat anlamsız boş geliyor neden diğer insanlar gibi mutlu, sosyal değilim diye dusunmekten delircek gibi oldum. Ne yapacağım ben okulu kazanmak için çok çaba gosterdim. Düzelir miyim zamanla sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?