- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Onlar aile olabilir ama sizin de eşinizle çekirdek bir aileniz var.Hatta eşinizin ilk ailesi sizsiniz, sonra onlar.Bide beni düşünün biz bir aileyiz beraber olmalıyız diyorlar. Kaç kez dile getirmeye çalıştım ama yok anlamıyorlar eşimde bu yüzeen hep kavga ederiz ailesi çok iyi ama ben bundan bıktım eşime diyorum gitmesek biraz beraber yiyoruz işte deyip kavga başlıyor kaç kez kavga ettik
Israra siz de yok anne valla ya sonra gelirim deyin . İnanın bana da çok ısrar ederdi kvalidem . Hamileydim çok yorgunum uyuycam derdim gel burda uyursun derdi . Yok anne ya valla rahat edemem ki derdim .ne söylesem hep karsisini söylerdi . Öyle öyle alıştı şimdi eşimin ilk izinli gününde çağırıyorlar hemen . Geçen iki gün üst üste çağırdılar tam iftsr vakti gittim ben de oyalandim . Daha 3. Gün oldu gitmyeeli yine dün ordaydik bugün yine çağıracaklar bu yüzden erkenden yemeğimi yapacagim esime de evimizde hiç yiyemiyoruz bu sıra yemek yaptım ben diycem . Benim eşimin de babası kayanna gibi bir gün gitmesek arar bağırır çağırır ondan korkusuna hep kavga ediyoruz ama kimsenin keyfi için her gün düzenimi bozamam . Ben aile binasına tasincam mesela adım gibi eminim eşimin evde olduğu her gün orda olmamizi isteyecekler yemeğe, yemek yapmaya . Ama tavır önemli bir izinli gününde olurum ikinci gün evimde yerim gerekirse esimle tartisirim . Siz yemeğin üstüne mi gidiyorsunuz . Erken mi giidyorsunuzNeler diyorum neler ama iki tarafta anlamıyor kaynanam daha çok beraber olursunuz evinizde olursunuz diyor benim yemeğim yine pişer ama çocukların olacak isteyecek öğren diyor. Off beni hiç anlamıyorlar. Bir kere hastayım dedim yüzkez aradılar gel burda kal bakarım dedi
Aksine çocuk yapmak için çabalıyor.Sakın hemen cocuk yapma
Gelin olarak gorsuer ne guzelSeni gelin değil kızı olarak görmelerini istiyorsan gidelim diyor
Aksine çocuk yapmak için çabalıyor.
Her Türk kadını gibi çocuk kocayı eve bağlar sanıyor.
Kadının gücü10/10 tam benlik sinsi hareket dsaklfdjs. +1 diyorum.
Onu yaptıktan sonra gidelim der, yada akşamı falan varBende altlı üstlü oturuyorum aynı binadayim yemek için birlikteyiz dediğin gibi arıyorlar kapıya gelip zile basıyorlar fln bende akşam yemeği saatine yakın kaynım gelip kapıya vurur zile basar diye eşime biraz cilve naz seks derken alacaklı gibi kapıya vurdu kaynım toparlandım eşim inmeyiz ya dedi olmaz inelim dedim indim bı kaç gün aralıklarla böyle yaptım ve eşim ailesine kapıma gelip vurmayın arayıp durmayın gelirsem inerim gelmezsen yiyin benim evim yuvam eşim var evime alisim düzenimi bilim böyle yapcaktiniz niye ev yaptık biz birlikte yaşayalım diye konuştu kaynanam kaynatamla şuan evimizdeyiz haftada 1 defa iniyoruz oda ben inelim dediğim için kadınlığını kullan canım eşinle de zit olmamış oluyorsun ve istediğini elde etmiş oluyorsun
Neler yaptınız ki böyle olduKadının gücügitmeyelim desem tartışma olucak onu gitmeyelim dedirtecek hale getirdim sorun ortadan kalktı 1 aydır sahur iftar ordayız ama işime geliyor oruç halsizlik yapıyor kaynanam hazırlıyor ben topluyorum evimize çıkıyoruz oda bitiyor artık bundan sonra hep evimizde olucaz ahh ahh ilk aylarda napsam napsam diye düşünüp duruyordum 5 aydır kafam rahat çok şükür
Yemekten önce gidiyorum yemeğe falan yardım ediyorum sonra yemek yiyip bulaşıkları yıkayıp geliyorumIsrara siz de yok anne valla ya sonra gelirim deyin . İnanın bana da çok ısrar ederdi kvalidem . Hamileydim çok yorgunum uyuycam derdim gel burda uyursun derdi . Yok anne ya valla rahat edemem ki derdim .ne söylesem hep karsisini söylerdi . Öyle öyle alıştı şimdi eşimin ilk izinli gününde çağırıyorlar hemen . Geçen iki gün üst üste çağırdılar tam iftsr vakti gittim ben de oyalandim . Daha 3. Gün oldu gitmyeeli yine dün ordaydik bugün yine çağıracaklar bu yüzden erkenden yemeğimi yapacagim esime de evimizde hiç yiyemiyoruz bu sıra yemek yaptım ben diycem . Benim eşimin de babası kayanna gibi bir gün gitmesek arar bağırır çağırır ondan korkusuna hep kavga ediyoruz ama kimsenin keyfi için her gün düzenimi bozamam . Ben aile binasına tasincam mesela adım gibi eminim eşimin evde olduğu her gün orda olmamizi isteyecekler yemeğe, yemek yapmaya . Ama tavır önemli bir izinli gününde olurum ikinci gün evimde yerim gerekirse esimle tartisirim . Siz yemeğin üstüne mi gidiyorsunuz . Erken mi giidyorsunuz
Ay gelin olarak görsünler beni ama artık bi zahmet evimde kalayım desene sendeSeni gelin değil kızı olarak görmelerini istiyorsan gidelim diyor
Ne alaka evlilik bu bitirmek bu kadar kolay mıAy gelin olarak görsünler beni ama artık bi zahmet evimde kalayım desene sende
Yemek yapmayı bilmiyor musun da sürekli gel yemek öğreteyim diyor?
Evdesin aç netten baka baka yap akşama yemeğin hazır olsun artık evimde yemek istiyorum de kocan giderse gitsin sen bi kere kararlı ol önce
Neymiş kocan kavga ediyormuş
Ee kavga ediyorsunuz sonra da tıpış tıpış gidiyorsun ne anlamı kaldı
Kusura bakma çok pasifsin
Sana boşan mı demişim?Ne alaka evlilik bu bitirmek bu kadar kolay mı
Bu da her adama sökmez ama ne yazık ki . NiDe olsa eşim işi bitirdikten sonra alelacele hadi hadi diye tutturur çaya yetişmek için . Vicdan azabı duyar yani çağırdilar da gitmedim diye . Çok da başımıza geldi sonrasında hadi hazidlan gidelim dedi gittik öyle sizin eşinizin gitmeyesi varmış çok güzel devam edin bu şekilde :)Bende altlı üstlü oturuyorum aynı binadayim yemek için birlikteyiz dediğin gibi arıyorlar kapıya gelip zile basıyorlar fln bende akşam yemeği saatine yakın kaynım gelip kapıya vurur zile basar diye eşime biraz cilve naz seks derken alacaklı gibi kapıya vurdu kaynım toparlandım eşim inmeyiz ya dedi olmaz inelim dedim indim bı kaç gün aralıklarla böyle yaptım ve eşim ailesine kapıma gelip vurmayın arayıp durmayın gelirsem inerim gelmezsen yiyin benim evim yuvam eşim var evime alisim düzenimi bilim böyle yapcaktiniz niye ev yaptık biz birlikte yaşayalım diye konuştu kaynanam kaynatamla şuan evimizdeyiz haftada 1 defa iniyoruz oda ben inelim dediğim için kadınlığını kullan canım eşinle de zit olmamış oluyorsun ve istediğini elde etmiş oluyorsun
Kayınvalidenin sizi sürekli çağırması elbette ki bitirmek için yeterli değil. Sizin derdiniz bu değil ki ama eşiniz.Ne alaka evlilik bu bitirmek bu kadar kolay mı
Kadın boşan mı yazmış asdfjfjfkAy gelin olarak görsünler beni ama artık bi zahmet evimde kalayım desene sende
Yemek yapmayı bilmiyor musun da sürekli gel yemek öğreteyim diyor?
Evdesin aç netten baka baka yap akşama yemeğin hazır olsun artık evimde yemek istiyorum de kocan giderse gitsin sen bi kere kararlı ol önce
Neymiş kocan kavga ediyormuş
Ee kavga ediyorsunuz sonra da tıpış tıpış gidiyorsun ne anlamı kaldı
Kusura bakma çok pasifsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?