Ne yapacağımı bilmiyorum

Onlar aile olabilir ama sizin de eşinizle çekirdek bir aileniz var.Hatta eşinizin ilk ailesi sizsiniz, sonra onlar.

Konuşmalar kavgalar çözüm olmuyorsa yapılacak çok şey yok.Derler yaa.."ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.." diye.Ben olsam çocuk da yokken gitmeyi tercih ederdim ama herkesin kendi hayatı tabi. Hakkınızda hayırlısı.

Israra siz de yok anne valla ya sonra gelirim deyin . İnanın bana da çok ısrar ederdi kvalidem . Hamileydim çok yorgunum uyuycam derdim gel burda uyursun derdi . Yok anne ya valla rahat edemem ki derdim .ne söylesem hep karsisini söylerdi . Öyle öyle alıştı şimdi eşimin ilk izinli gününde çağırıyorlar hemen . Geçen iki gün üst üste çağırdılar tam iftsr vakti gittim ben de oyalandim . Daha 3. Gün oldu gitmyeeli yine dün ordaydik bugün yine çağıracaklar bu yüzden erkenden yemeğimi yapacagim esime de evimizde hiç yiyemiyoruz bu sıra yemek yaptım ben diycem . Benim eşimin de babası kayanna gibi bir gün gitmesek arar bağırır çağırır ondan korkusuna hep kavga ediyoruz ama kimsenin keyfi için her gün düzenimi bozamam . Ben aile binasına tasincam mesela adım gibi eminim eşimin evde olduğu her gün orda olmamizi isteyecekler yemeğe, yemek yapmaya . Ama tavır önemli bir izinli gününde olurum ikinci gün evimde yerim gerekirse esimle tartisirim . Siz yemeğin üstüne mi gidiyorsunuz . Erken mi giidyorsunuz

-- cocuk yapmayin, zaten mutsuzsunuz bir de cocugunuzu bu duruma ortak etmeyin.
--Esinizi karsiniza alip" sizde böyle olabilir ama biz de böyle degil, simdiye Kadar sabrettim ama artik hergün ailenin yanina gitmek istemiyorum; ya hafta da bir gederiz; ya da ben ailemin yanina gidiyorum " diyin
Madem illa ki bir aileyle yassiycaktik bizimkilerin yanina tasinalim, birazda bizimkilerle birlikte yasayalim diye ekleyin.
-- Bu arada sizi gelini gibi degil kizi gibi görmek isteyen kv yavrum evinde otur huzurlu ol der, hergün hergün gel demez.

Son düzenleme:
10/10 tam benlik sinsi hareket dsaklfdjs. +1 diyorum.
Kadının gücü gitmeyelim desem tartışma olucak onu gitmeyelim dedirtecek hale getirdim sorun ortadan kalktı 1 aydır sahur iftar ordayız ama işime geliyor oruç halsizlik yapıyor kaynanam hazırlıyor ben topluyorum evimize çıkıyoruz oda bitiyor artık bundan sonra hep evimizde olucaz ahh ahh ilk aylarda napsam napsam diye düşünüp duruyordum 5 aydır kafam rahat çok şükür

Onu yaptıktan sonra gidelim der, yada akşamı falan var

Neler yaptınız ki böyle oldu

Yemekten önce gidiyorum yemeğe falan yardım ediyorum sonra yemek yiyip bulaşıkları yıkayıp geliyorum

Siz asıl neden bu soruya cevap vermiyorsunuz? Bir çok kişi sormuş. Evlenmeden önce bu durumu konuşmadınızmı diye? Cevap vermeyişinizden belliki bilerek evlenmişsiniz şimdide şikayet ediyorsunuz

Seni gelin değil kızı olarak görmelerini istiyorsan gidelim diyor
Ay gelin olarak görsünler beni ama artık bi zahmet evimde kalayım desene sende
Yemek yapmayı bilmiyor musun da sürekli gel yemek öğreteyim diyor?
Evdesin aç netten baka baka yap akşama yemeğin hazır olsun artık evimde yemek istiyorum de kocan giderse gitsin sen bi kere kararlı ol önce
Neymiş kocan kavga ediyormuş
Ee kavga ediyorsunuz sonra da tıpış tıpış gidiyorsun ne anlamı kaldı
Kusura bakma çok pasifsin

Ne alaka evlilik bu bitirmek bu kadar kolay mı

Bu da her adama sökmez ama ne yazık ki . NiDe olsa eşim işi bitirdikten sonra alelacele hadi hadi diye tutturur çaya yetişmek için . Vicdan azabı duyar yani çağırdilar da gitmedim diye . Çok da başımıza geldi sonrasında hadi hazidlan gidelim dedi gittik öyle sizin eşinizin gitmeyesi varmış çok güzel devam edin bu şekilde :)

Ne alaka evlilik bu bitirmek bu kadar kolay mı
Kayınvalidenin sizi sürekli çağırması elbette ki bitirmek için yeterli değil. Sizin derdiniz bu değil ki ama eşiniz.
Ben buradan bakınca size saygısı olan,değer veren bir eş göremedim üzgünüm. Ve bir ömürden bahsediyorsak eğer bence bunları düşünmeli, değiştirmeye çalışmalısınız. Ayrılın demek haddim değil tabi ki. Kesin tavrınızı koyun. Asla gitmeyin bakalım ne olacak? Eşiniz bey nasıl davranacak?
Evlendiği halde ailesiyle göbek bağını kesemeyen, kendine ait bir hayatı olduğunu idrak edemeyen, eşini de buna zorlayan erkeklerden nefret ediyorum.

Kadın boşan mı yazmış asdfjfjfk

Okuduğunu anlamayana yorum yapılmaz : )

Oyna , devam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…