Evi kesinlikle terk etmeyin suçlu duruma siz düşersiniz.Öncelikle merhaba. Ne yapacağımı nasıl bir yol izleyecegımı bilmediğimden sizlerden akıl almak bilgi, edinmek için böyle bir paylaşım yapıyorum. 19 senelik evliyim evlendiğimden beri çalışıyorum buna rağmen bir şey sahibi olamadık .3 çocuk annesiyim evlatlarım için çokça gayret ve emek sarfettim. Gelin görün ki eşim verdiğim hiç bir emeği görmeyen ,vurdum duymaz ,sürekli suçlayıcı tavırları
olan(bu durum namusuma kadar geldi), şiddette gördüm lakin aileme ne kadar sıgınsamda sürekli evliliğimi devam etme gayretine girdiler. Şuan kaldıracak gücüm kalmadı boşanmak istesem beni ahlaksızlıkla tehdit edip iftira atacak bir adam var. Bunu dile getirince bana zarar vermesinden de korkuyorum. Bu arada çocuklarım da bu durumun farkında ama kimse umursamıyor. Evi terk edip bir süre sonra boşanma davası açsam haksız duruma düşer miyim ? Yada nasıl bir yol izlemeliyim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Bayaaa yıllarınız geçmiş. Kimin ne dediğini aldırmayın. Maddi gücünüz var anladığım kadarıyla. Çocuklar da büyümüş. Çıkın bu kara delikten.Öncelikle merhaba. Ne yapacağımı nasıl bir yol izleyecegımı bilmediğimden sizlerden akıl almak bilgi, edinmek için böyle bir paylaşım yapıyorum. 19 senelik evliyim evlendiğimden beri çalışıyorum buna rağmen bir şey sahibi olamadık .3 çocuk annesiyim evlatlarım için çokça gayret ve emek sarfettim. Gelin görün ki eşim verdiğim hiç bir emeği görmeyen ,vurdum duymaz ,sürekli suçlayıcı tavırları
olan(bu durum namusuma kadar geldi), şiddette gördüm lakin aileme ne kadar sıgınsamda sürekli evliliğimi devam etme gayretine girdiler. Şuan kaldıracak gücüm kalmadı boşanmak istesem beni ahlaksızlıkla tehdit edip iftira atacak bir adam var. Bunu dile getirince bana zarar vermesinden de korkuyorum. Bu arada çocuklarım da bu durumun farkında ama kimse umursamıyor. Evi terk edip bir süre sonra boşanma davası açsam haksız duruma düşer miyim ? Yada nasıl bir yol izlemeliyim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Boşanmak istemiyor tehdit ediyor. Çocuklarım umursamıyor 11 17 18 yaşlarındalar çok çaresizim evde sürekli baskı yapıyor psikolojik şiddet uyguluyorEvi kesinlikle terk etmeyin suçlu duruma siz düşersiniz.
Eşinizle konuşun anlaşmalı boşanmak için ama pek yanaşacak tipte birisi değil gibi.
Çocuklarıniz kaç yaşında onlar ne düşünüyor.
Evden gitmeden dava açarsam bana zarar verir o ve ailesiBayaaa yıllarınız geçmiş. Kimin ne dediğini aldırmayın. Maddi gücünüz var anladığım kadarıyla. Çocuklar da büyümüş. Çıkın bu kara delikten.
Tek korkum sizi takıntı haline getirmesi. İl değiştirebilirsiniz.
Yeni yerler yeni yaşam.
Evden gitmeyin. Bu arada. Davanızı açın öyle.
Zaten malınız yokmuş. Çıkın madem çekişmeli uzar baya. Çocukların velayeti var bir de.Evden gitmeden dava açarsam bana zarar verir o ve ailesi
Kadın sığınma evine gitsem kabul ederler mi daha öncesinden karakolda şiddet kaydım var şuan tekrar giderim diye karakola vuramıyorZaten malınız yokmuş. Çıkın madem çekişmeli uzar baya. Çocukların velayeti var bir de.
Kesinlikle mi ! Yakan yanlış bilgilerle milleti nasıl yanlış yonlendiriyorsunuz bi de kesinlikle diyor. Hey Allahim ya. Eğitiminizi mesleğinizi merak ettim. Bu ozguven ancak cahilde olur da.Evi kesinlikle terk etmeyin suçlu duruma siz düşersiniz.
Eşinizle konuşun anlaşmalı boşanmak için ama pek yanaşacak tipte birisi değil gibi.
Çocuklarıniz kaç yaşında onlar ne düşünüyor.
Cocuklar kac yasındaki onlardan umursamalarını beklediniz?19 senelik evliyseniz en büyüğü 17-18 yasında olsn tas catlasın.Öncelikle merhaba. Ne yapacağımı nasıl bir yol izleyecegımı bilmediğimden sizlerden akıl almak bilgi, edinmek için böyle bir paylaşım yapıyorum. 19 senelik evliyim evlendiğimden beri çalışıyorum buna rağmen bir şey sahibi olamadık .3 çocuk annesiyim evlatlarım için çokça gayret ve emek sarfettim. Gelin görün ki eşim verdiğim hiç bir emeği görmeyen ,vurdum duymaz ,sürekli suçlayıcı tavırları
Öncelikle merhaba. Ne yapacağımı nasıl bir yol izleyecegımı bilmediğimden sizlerden akıl almak bilgi, edinmek için böyle bir paylaşım yapıyorum. 19 senelik evliyim evlendiğimden beri çalışıyorum buna rağmen bir şey sahibi olamadık .3 çocuk annesiyim evlatlarım için çokça gayret ve emek sarfettim. Gelin görün ki eşim verdiğim hiç bir emeği görmeyen ,vurdum duymaz ,sürekli suçlayıcı tavırları
11 olanı alıp ailenize gitseniz bi süre?Diğerleri belki babalarıyla kalınca anlarlar sizi.Boşanmak istemiyor tehdit ediyor. Çocuklarım umursamıyor 11 17 18 yaşlarındalar çok çaresizim evde sürekli baskı yapıyor psikolojik şiddet uyguluyor
Kesinlikle mi ! Yakan yanlış bilgilerle milleti nasıl yanlış yonlendiriyorsunuz bi de kesinlikle diyor. Hey Allahim ya. Eğitiminizi mesleğinizi merak ettim. Bu ozguven ancak cahilde olur da.
Konu sahibi ablacım eski avukat olarak kesin söyleyebilirim ki evden gidip gitmemekle kusurlu ya da kusursuz duruma düşmezsin. Fakat evi terk sebebiyle haksız duruma düşmeden önce hemen ilk ay davanı aç.
Medeni Kanun 164: Eşlerden biri, evlilik birliğinden doğan yükümlülüklerini yerine getirmemek maksadıyla diğerini terk ettiği veya haklı bir sebep olmadan ortak konuta dönmediği takdirde ayrılık, en az altı ay sürmüş ve bu durum devam etmekte ve istem üzerine hakim veya noter tarafından yapılan ihtar sonuçsuz kalmış ise; terk edilen eş, boşanma davası açabilir. Diğerini ortak konutu terk etmeye zorlayan veya haklı bir sebep olmaksızın ortak konuta dönmesini engelleyen eş de terk etmiş sa
Kadın sığınma evinde dava açabilir miyim bu yaşadıklarım da şiddet yerine geçmez mi ? Yorumunuz için çok teşekkür ederim mesleğime gelince giyim mağazasında tezgahtarımKesinlikle mi ! Yakan yanlış bilgilerle milleti nasıl yanlış yonlendiriyorsunuz bi de kesinlikle diyor. Hey Allahim ya. Eğitiminizi mesleğinizi merak ettim. Bu ozguven ancak cahilde olur da.
Konu sahibi ablacım eski avukat olarak kesin söyleyebilirim ki evden gidip gitmemekle kusurlu ya da kusursuz duruma düşmezsin. Fakat evi terk sebebiyle haksız duruma düşmeden önce hemen ilk ay davanı aç.
Medeni Kanun 164: Eşlerden biri, evlilik birliğinden doğan yükümlülüklerini yerine getirmemek maksadıyla diğerini terk ettiği veya haklı bir sebep olmadan ortak konuta dönmediği takdirde ayrılık, en az altı ay sürmüş ve bu durum devam etmekte ve istem üzerine hakim veya noter tarafından yapılan ihtar sonuçsuz kalmış ise; terk edilen eş, boşanma davası açabilir. Diğerini ortak konutu terk etmeye zorlayan veya haklı bir sebep olmaksızın ortak konuta dönmesini engelleyen eş de terk etmiş sayılır.
İkilem içindeyim haklı ilken haksız duruma düşmek istemiyorumCocuklar kac yasındaki onlardan umursamalarını beklediniz?19 senelik evliyseniz en büyüğü 17-18 yasında olsn tas catlasın.
17 yasında cocuk umursasa da napabilirki?
İstediği iftirayı atsın kanıt var mı kanıt?
Bosanmak icin illa siddet görmek gerekmiyor ki ;siz onuda görmüssünüz
Calısıyorsunuz ayrı hayat kurabilirsiniz
Cocuklar icinde istese de istemese de nafaka verecek!
Yok öyle iftira atıp kenara cekilmek.
Evi terkedersenz suclu duruma düsebilirsiniz o gitsin.
Bi avukata danısın en saglıklısı.İkilem içindeyim haklı ilken haksız duruma düşmek istemiyorum
Ailem her gittiğimde geri yolluyor . Daha önce gittiğimde tüm çocuklarım bana sırtını döndü11 olanı alıp ailenize gitseniz bi süre?Diğerleri belki babalarıyla kalınca anlarlar sizi.
Haklısınız bir avukata danışıp Nasıl bir yol izlemek gerek bilgi edinmeliyim teşekkür ederimÇalışan kadinsiniz.
Paranızin olması avantaj.
Çocuklar küçük değil.
Koca çocuklar nasıl bu şiddeti vs tolere ediyor?
O 17 yaşındaki sizi en azından destekleyebilir.
Yeni nesil de tuhaf.
En iyisi bir avukat bulup dava açmanız.
Bir gün işten sonra gidin avukatın yanina o sizi detaylı bilgilendirir.
Ben yanıma almak istiyorum çocuklarımı fakat çocuklar babalarının yanında çok rahatlar ben babalarına göre daha kuralcıyım o yüzden benim Yanımda olmuyorlarBi avukata danısın en saglıklısı.
Ama kararlı olun
11 yasında olanı bari kurtarın o evden.
Zevk mi alıyorlar annelerinin acı cekmesinden nasıl cocuk bunlar.Ailem her gittiğimde geri yolluyor . Daha önce gittiğimde tüm çocuklarım bana sırtını döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?