Benım sorunum sıze basıt gelsede benım ıcın buyuk bi sorun 13 yıl once amcamın ısrarı yuzunden kapatıldım ve yıne onun yuzunden okul okuyamadım, simdi evliyim her zaman acılmak ıstedıgımı esım bılıyor, ama ona hıc acılabılır mıyım demedım 2 ay once sormustu ısteksız gibisin diye bende ewet demıstım, bunun uzerine o gun yatagı ayırdı ve cok afedersınız ama kendı kendını tatmın etti beni istemedi, halbuki ne istiyorsa ıkıletmeden yapardım, dun yıne konu acıldı zorunda oldugum ıcın taktıgımı bıldıgını ve konuyu kapatmasını soyledım o da madem boyle dusunuyorsun acıl dedı, ciddi misin dedim zorla takmanın bı anlamı yok dedı, buna ınanamadım yıllardır takmaktan bi sn hosnut duymadıgın tesetturu basımdan ıstegım ıcın cıkarmamı soyledi benın icin guzeldi duymak ama gelın gorunki cesaret sıfır, ben kimseye aldırıs etmem ama esımı kıskırtırlar uzerler dıye hep cekındım halada cekınıyorum ama cok ıstıyorumda acılmayı ne yapayım bilmiyorum bugun ıse gidicem acık gitmek ıstıorum fikirlerinize ihtiyacım var daha dogrusu yanımda olmanıza lutfen olumsuz dusunenler yorum yapmasın