sana neden böyle davranıyor ?
güven sarsıcak bi olay mı yaşadınız?
biribirnize hiç güveniniz yok mu
yani yan yana değilken içinizrahat etmiyor mu?
bunu ancak adam akıllı konuşarak çözebilirsiniz
bu ilişkiyi harcamaktan başka bir işe yaramaz
Hayır tam aksine, onun güvenini sarsacak hiçbişey yapmadım bugüne kadar. Kaç defa konuştum, neden böyle yapıyorsun diyorum "seviyorum kimseyle paylaşamıyorum sana güveniyorum fakat çevreye güvenemiyorum" diyor
Hanımlar merhabalar... Beni nişanlımla ilgili açtığım önceki konularımdan az çok hatırlayanınız vardır belki...
Lafı çok dolandırmadan kısa bi şekilde konuya girmek istiyorum... Konu yine nişanlım... Önceki konularımı hatırlayanlar bilirler, nişanlım hastalık derecesinde kıskanç biri.. Beni sürekli kısıtlıyor, gittiğim yerlere karışıyor... Onun haberi olmadan şurdan şuraya adım atamıyorum...
Ben nişanlımı tanımadan önce kıskançlığın "k"sini bilmezdim... Fakat nişanlım oraya gitme buraya gitme şunu yapma bunu yapma diye beni kısıtlamaya başlayınca bu defa ben de ister istemez kısasa kısas yapmaya başladım.. Ben gitmiyorsam sende gitmeyeceksin, ben yapmayacaksam sende yapmayacaksın diye misilleme yapmaya başladım ve zamanla onun bu kıskançlık hastalığının bana da bulaştığını farkettim... Hiçbişeyi takmayan ben herşeye takıntı yapar oldum...
Nişanlım işi dolayısıyla çok sık olmasa da arada şehir dışına çıkmak zorunda kalıyor... Ve ben o gittiği zamanlarda çıldırıyorum... Bugün sabah yine gitti şehir dışına ve ben onu her yarım saatte bir aradım... En sonunda "arzu yeter çok üstüme geliyosun çok bunaltıyosun beni" dedi... Ama elimde değil ben şurdan şuraya markete giderken bile o beni 50 defa arıyor.. Attığım her adımı burnumdan getiriyor... O zaman onun da burnundan gelmeli diye düşünüyorum... Onun yerinde şuan ben şehir dışında olsaydım yine sinirden ağlatacaktı beni... Çok bilirim onun bu kıskançlıkları yüzünden sinirden hüngür hüngür ağladığım günleri...
Kızlar ne yapacağım ben... O beni kısıtlıyor diye ben de onu kısıtlıyorum... Benim burnumdan geliyorsa onun da gelsin istiyorum... Bana yaşattıklarının intikamını çıkarıyorum güya ama olan bana oluyor yine ben yıpranıyorum
Nişanlımı çok seviyorum çok uzun zamandan beri beraberliğimiz var ben gözümü onunla açtım... Onu böyle sürekli arayınca bunaldığını hissedince çok üzülüyorum kıyamıyorum ama diyorum ya işte elimde değilOnun da bana bunları yaptığını ve beni ne kadar üzdüğünü anlamasını istiyorum ama anlamıyor galiba ve olan ilişkimize oluyor ondan vazgeçemiyorum ama bu şekilde de kendimi mahvediyorum ne yapacağım ben şimdi
Sizlerle konuşmaya çok ihtiyacım var yorumlarınız benim için çok önemli, lütfen bana bi yol gösterin...
İleri boyutta kıskançlığını üzerinden atabileceğini pek sanmıyorum açıkçası.
Mesela benim KP çoook ama çok kıskançmış.
Kv ile evlendikten sonra 5 sene kadına perdeleri açtırmamış.
Oğulları büyüyene kdar pazara kp ile çıkmış.
Sadece aynı apartmanda oturan yaşlı komşularla görüştürürmüş.
Kadın deniz kıyısında oturduklarrı halde ayağını denize sokamamış.
Arzucum iyi düşün taşın , bu sıkıntıları yaşayacak olan sensin.
İnan huylu huyundan vazgeçmez.
O değişir mi diye düşünme, ben böyle yaşayabilirmiyim diye düşün arkadaşım.
Ancak bu kadar güzel hislerime tercüman olunabilirdi yaşadıklarımız tamamen aynı..hatta geçen gun bende kıskançlıkla ilgili bir konu açtım fakat sen çok çok daha iyi anlatmışsın cnm.aynı sekilde çok seviyorum ama kahrımdanda ölüyorum onun beni sıkmasından ve gittikçe ona benzediğim için ona yaşattıklarım yüzünden bu kadar boğan sıkan hastalıklı bir kız durumuna düştüğüm için..ama canım sana şunu söyleyim kısasa kısas iyi bir şey değil ben çok denedim hem kendi psikolojim bozuldu hem ilişkimiz yıprandı bunu ne zaman yapmaya kalksam.biz kızlar olarak herzmn yapıcı olmalıyız yapacak başka bişey yok bir erkekle inatlaşmak yokuşa sürüklemekten başka birsey değil..o bana güvenmiyor mu ben inadına guvenicem dıyorum 2-3 gündür kendime ne kadar komplekssiz olursam hem kendim daha mutlu oluyorum hemde zmnla belki bana yaptıklarından utanır ya da bişeyler öğrenir diyorum..
bence aynen devam et hatta dozunu arttir :)
madem konu$malar i$e yaraamami$ , ili$ki uzun ,gayet de ciidisiniz ( ni$an var ortada)
takdik $u
sen aynen boyle devam edince o daha çok bogulacak
ya jeton du$ecek kendine çeki duzen vercek
yada sen beni boguyorsun herkes kendi yoluna diyecek ..
ya herro ye merro mu ne oyle bi laf vardi ya ondan olucak i$te
çunkuuu boyle bi hayat çekilmez, evlenince daha beter olucak kaldirabilecekmisin bunu ?
tamam da zitla$mazsan hersey yolunda gidecek( yani oyle gorunecek)
evlenince nolucak ?
sen her turlu zararli çikiyorsun bu i$ten
ayril demek zor tabi de
sen dedin ya birakdim ama o beni birakmadi diye
sen onu birakdirmaya çali$irsan kurtulursun belki
duzelecegini sanmiyorum ben $ahsen
hemde sen bile bile evet diyeceksin
benim e$im de kiskançtir, mini , dar ,tunik olmadan pantalon vs giymeme razi gelmez giyemiyorumda , çunku evlenmeden once konu$tuk bende kabul ettim ..
kizken mini falan giymezdim zatende kisitlanmak bu dereec bazen boguyo beni , yani giymeyecegiim $eyi kisitlamsi bile rahatsiz edebiliyor , çocuksun gibi mudahale ediyo çunku sana
Allahtan ba$ka kiskançliklari yok
haaa bide face kullanmami istemiyor oda kiskançlikdan herhalde
agir makyaj istemez
himm du$unuyum aklima gelirse yazarim sana
ama hiç $uraya buraya bakdin diye kavga çikmadi 6 yilda ona eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?