Canımm kıskançlıkla ilgili açtığın konuyu az önce okudum... gerçekten de yaşadıklarımız tamamen aynı... Yalnız değilmişim demek ki... Bazen bende sıkıyorum kendimi, kıskansam da ona yansıtmıyorum... Sırf o utansın bişeyler öğrensin diye onunla çok iyi konuşuyorum... O zaman onun da hoşuna gidiyor fakat gel gör ki davranışları hiçbi şekilde değişmiyor... Ben dışarı çıkınca yine beni perişan ediyor bu defa benim ona gösterdiğim anlayışın hiçbi anlamı kalmıyor çünkü o yaptığından hiçbi zaman utanmıyor... Beni delirten beni çıldırtan da bu işte... Yaptığı yanlışı bi anlasa, beni gereksiz yere ne kadar bunalttığının bi farkına varsa hiç sorun kalmayacak ama nerdeee.... Erkekleri anlamak cidden çok zor...
Hayır tam aksine, onun güvenini sarsacak hiçbişey yapmadım bugüne kadar. Kaç defa konuştum, neden böyle yapıyorsun diyorum "seviyorum kimseyle paylaşamıyorum sana güveniyorum fakat çevreye güvenemiyorum" diyor
Eski demeye dilim varmasada, eski sevgilimde fazla kıskançtı aramızda geçen bi münasebetten dolayı hep saygıyla karşıladım.
O beni ne kadar sıktıysa ben onu o kadar serbest bıraktım sonra mı? Kendi çık gez arkadaşlarınla biyerlerde otur ben seni ne kadar sıkıyorum, hava almana bile izin vermiyorum nerdeyse.
Sanırım hastalık halini aldı, doktora gitmeliyim dedi bana.
Doktora değil ama benden gitti o ayrı.
Diceğim şu ki o anlamamış ama siz açıklayabilirsiniz kızmadan sakince eminim anlayacaktır birlikte çözüm üretebilrsiniz.
Üniversitede güzel bir kız vardı.uzun zayıf sarı saçlı.bir çocukla sevgili oldu.kızın ilk hafta saç rengi değişti.koyu renge boyayıp kestirmiş.sonraki ay giyim zevki değişti.bol pespaye kıyafetler.eskiden topuklu giyerdi sonra spor ayakkabı,şık kotları vardı ceketle giydiği sonra uzun etek ve bol gömlekler. tırnakları her zaman bakımlıydı.giyimine göre boyardı.sonra oje bile sürmesine karışıldığını öğrendik.makyaj yapmasının yasak olduğunu söyleme gerek yok.okula geldiğinde yere bakarak yürüyen kantinde yanına es kaza bir erkek oturduğunda sanki o adam caniymiş gibi sağa sola telaşla bakan özgüvenini tamamen yitirmiş bir kıza dönüştü 6 ayda.en son yüzük takmasını istemiş erkek arkadaşı “başın bağlı”mantığı.onu da taktı.sonra derslere girmemeye başladı.iki ay göremedik.geldiğinde mutsuzluktan 10 kilo almış bir kızla karşılaştık.erkek arkadaşı onu aldatmış ve ayrılmışlar.sarı saçlı uzun boylu bir kız yüzünden:) hiç kimse için değişmeye,özgürlüğünden tavizlere gerek yok.nerede nasıl davranacağını bilen kadın varsa karşısında güven duymak zorundalar.kıskançlık kendine güvenmemekle ilgili bir durum.kendini yetersiz bulan karşı tarafın ışıltısını söndürerek onu aşağıya çekiyor.sosyal ilişkilerini zedeliyor.etrafındaki kız erkek herkesi temizleyip yalnızca kendine mahkum ediyor.sonrada bu durumdan sıkılıp yeni cıvıl cıvıl bir insan buluyor.uzak durulması gereken bir duygu.
siz çalışıyor musun bilmiyorum ama bence hayatınızın sadece ondan ibaret olmadığını bunun içinde kadın yada erkek başka insanlarla bir şekilde iletişim içinde olmanız gerektiğini belirtin kısasa kısas işe yaradı mı peki siz onu sıkınca sizi rahat bıraktımı biraz. bence kendinizi düşünün eğer herşeye boyun eğerseniz sizi istediği kalıba sokup cepte diye bakar gözünde ezik bir kadından başka bir görüntünüz olmaz ...
Hayır tam aksine, onun güvenini sarsacak hiçbişey yapmadım bugüne kadar. Kaç defa konuştum, neden böyle yapıyorsun diyorum "seviyorum kimseyle paylaşamıyorum sana güveniyorum fakat çevreye güvenemiyorum" diyor
Kıskançlık diye arama yapınca gördüm açtığın konuyu. Aynı dert bende de var. Yalnız değilsin, 2 yıldan fazla süren bir birliktelik, 2 ay nişanlılık dönemi ve 6 aydır evliyiz. 'sana karşı bi güvensizlik gibi düşünme bunu, sana değil çevreye güvenmiyorum ben' diyor. bu süreci atlatmadan kesinlikle evlenme derim, bende çok rahat çok serbest bi insandım. sonuç kıskançlık sebebiyle; eczacı diploması dolapta duran bi ev kadını oldum.
aslında bazen diyorumki demekki kendisi böyle bakıyor böyle düşünüyor herkesi ve beni..karşındakini nasıl bilirsin demişler kendim gibi demiş ya adam aynı o misalinsan sinir oluyor ya napıcaz biz:2:
Valla canım inşallah düzelir diye umut ediyorum bile diyemiyorum. çünkü bnim kocam düzelmez böyleee devam eder. daha bu akşam bi sürü tavır yaptı bana aynı sorundan. yaptığımda bişey olsa haklı diyeceğim. arkadaşlarımıza gidecektik grup olarak. haberleştik vden çıkarken üst kat komşumuzun kızı geldi annesi çok hastaymış. hazırlndım hemen hastaneden sonra onlaarı eve bırakalım ordan da direkt arkadaşlara geçelim diye. hastaneden çıktık eczaneye girdi, döndü geldi ilaçlar yokmuş muadil var şunlar şunlar dedi. bende arabadab indim baktım neymiş ilaçar diye, eczane arkadaşımın ve çalışanıda eskiden birlikte çalıştığım biri. 2 dk sürmedi geri arabaya döndüm. komşuları eve bıraktık, arkadaşlara geçtik. sitenin kapısında diğerlerinin gelmesini bekliyoruz ki birlikte girelim, bi tavır bi tavır öyle böyle değil. hiç yapmadığım bişey yaptım, ben eve dönmek istiyorum dedim. bastı eve geldik, tek kelime etmedi ondan sonra saat 7 ydi. uyudu hemen hala da uyuyor, konuşmayacağım sanırım. çok sinirlendim.
asıl böyle yaparak kendilerinden soğutuyorlar şunu bir anlasalarne olmuş yani konuşmuşsan illaki fitne fesat mı olmalı herşeyde ya kendi akılları öyle çalışıyor yok ya ben buna inanıyorum artık cidden gerektiğinde tavır koymak gerekli canım bencede haklısın ama tartışmaya girme yinede bence biraz sessiz kal ve ikinizde sakinleşince al karşına konuş(tabi konuşsam ne fayda diyorsun sen şimdi içinden eminim yüz kere konuşmussundur ama yinede en mantıklısı bu)
Konuşulmuyor konu bu olunca imkanı yok konuşulmuyor. Neye kızdığını anlamıyorum bazen bi bakıyorum surat yapıyor. Tavır yapmayı hiç sevmem, yapanı da boğasım gelir. ben kızınca şöyle bi parlar sönerim. ama beyefendi öyle mi hayııııırrrr. camı çerçeveyi indiresim geldi yaa, çok kırıldığımı hissediyorum bazen. çok değersiz olarak görüyorum bazen kendimi. ben ki ohooooo 10 numara sosyal bi insandım. kendisi de bunu biliyordu üstelik, sen böyle olduğunu bile bile sevdin beni diyorum. üstelik 2 yıl kadar da platonikmiş. sosyal olarak görüşüyorduk cesaret edip açılamıyormuş o zamanlar. çok sosyal, çok rahat bi insanım diye. e biliyordun böyle olduğumu. oturup ağlayasım geliyor yaa. el bebek- gül bebek büyü, en değerlim olacaksın desin önce ölsün sevginden, gözlerine bakınca gör o kocaman aşkı sonra böyle buzdolabı gibi davransın sana. 2 gün sonra da hiçbişey olmamış gibi davranmanı beklesin.
peki şu an sen çalışmak istiyorsunda seni çalıştırmıyor mu cnm?kendini değersiz hissetme cnm sana çok fazla değer veriyor ama bir o kadarda kırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?