ne yapacağımı bilmiyorum :(

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
36
15 aylık evliyim bebeğim olmuyor, çok mutsuzum
takmamaya çalışsam da çevremden aldığım hamilelik haberleri beni daha da yıkıyor.
cinsellikten soğudum artık, eşim çok istekli birisi.
dün akşam istediğini söyledi, bende açıkca konuşmak istedim.
soğuduğumu söyledim.
döndü arkasını uyudu, darıldın mı bana diyorum yok diyor ama anlıyorum bana küstüğü zaman..
psikolojim mi bozuldu bilmiyorum.
ilişkiyi sırf eşime bi vazife gibi görmeye başladım, çünkü ben artık eskisi gibi zevk almıyorum..
ne yapmalıyım, yardım edin bana

canım Allah yardımcın olsun bebek konusunda.Büyükler aranır bela demişler bebek için.Ama sen evlenirken çocuk için mi evlendin hep çocuk için mi
birliktesin?Bi de kocan açısından düşün olayın zorluğunu.16 17. hamileliklerinde doğum yapan 18 sene sonra çocuk sahibi olanlar var

Cocugun olmuyor diye cinsellikten sogunur mu? Sogursan nasil cocuk yapma denemelerne devam edeceksin :)
Allahtan umut kesilmez kendine de kocana da haksizlik etme bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşin snaa soğudum dese senin tepkin nasıl olurdu

hayır kocamı çok seviyorum, sürekli sever ilgi gösteririm de ama iş ilişkiye gelince istemiyorum. doğru haklısın ama bende anlam veremiyorum bu duruma.
böyle değildim bende istekliydim ilk başlarda.

Cocugun olmuyor diye cinsellikten sogunur mu? Sogursan nasil cocuk yapma denemelerne devam edeceksin :)
Allahtan umut kesilmez kendine de kocana da haksizlik etme bence

off bilmiyorum, evet öyle ama artık bıraktım yani olmuyor diye

Çok kırıcı olmuşsunuz. O an için istemediğinizi belirtebilirdiniz, ama soğudum gibi genel bir tutumla adamı eksik, yetersiz hissettirmişsinizdir. 1 senelik evlilik daha, çocuk olmadı diye bu kadar karaları bağlamak niye?

.

fiş,prize takılmadan bu makıne nasıl çalışacak?

ayrıca zevk almaya başladığında,bunu görev ıcabı yapmadığında bebegın olur ınsallah..

stres başlıca olumsuz bı nedendir..

Allah cc her şeyin en hayırlısını gönlünüze göre versin inş. ve bebek yapmak istiyorsanız buna mecbursunuz ki hoş mecburiyet olarak görmemeniz lazım eşiniz size senden soğudum dese ne düşünürdünüz?

o an için istemediğimi belirtsem anlamıyor çok ısrarcı oluyor.
sorun bende onunla alakalı bişey değil ki bunu da söyledim ona.

çocuk için mi sevişiyorsun sen zevk için değil o yüzden soğudun
cinselliğe farklı bir boyuttan bakarsan ve zevk almayı öğrenirsen kendine iyilik yapmış olursun..
eşine de üzüldüm...

haklısın, yanlış yaptım belki de ama onu üzmemek adına da mutlu gibi görünmek istemedim

erkekler bu konuda bizden biraz daha hassas oluyorlar.dikkatli konuşmak gerekiyor.bende tedavi görüyorum.ilişkiye gireceğimiz günü bile doktor söylüyor..düşün gerisini...kendimi bazen programlanmış saat gibi görüyorum ama yapacak bişey yok bebek istiyorsak dımı...kadınlar hep başım ağrıyor bahanesini bulur bu durumlarda

Son düzenleme:

canım ben neyapayım evlendim bir düşük oldu sonra sebebsiz infertile dendi..7 yıl sonra oldu..ne zaman çocuk düşüncesini bıraktım ozaman oldu...
çocuğa odaklı olma vücudunu beynini rahat bırak...

yaklaşık 1 aydır bazı sebeplerden dolayı birbirimizle ilgilenemedik, misafirim vardı daha sonra taşındık vs.
ve şimdi de bu durum..
bende bu durumdan rahatsız olduğum için sizlere danışmak, belki de benim yaşadığımı yaşayıp tecrübe edinmiş birileri vardır diye sormak istedim.

canım ben neyapayım evlendim bir düşük oldu sonra sebebsiz infertile dendi..7 yıl sonra oldu..ne zaman çocuk düşüncesini bıraktım ozaman oldu...
çocuğa odaklı olma vücudunu beynini rahat bırak...

çalışıyorum ama olmuyor.
tamam çocuk düşünmüyorum diyorum, pat bişey oluyor, biri hamile oluyor, ne bileyim kv çocuk yaparsınız inşallah diyor.
yine moralim bozuluyor.
eşime de kızgınım biraz açıkcası, doktora gidecek bi türlü gidemiyor.. yok doktor yok, yok işim yogun bir sürü bahane

çoğu kadın yaşıyordur merak etmekurulk diyorlar kızkardeşimde olmuştu..kadın doğum dr una gidebilirsin..anlatırsın o yol gösterir sana..

soğudum diyerek bence çok kırıcı olmuşsunuz
görev değil zevk olmalı ki sizde isteyin
çocuk olmuyor diye bu kadar karalar bağlamayın herşeyin zamanı var elbet.
yaşınız çok mu geçti ki hemen cocuk istiyorsunuz

kızkardeşimin benden 4 yıl önce oldu..dangalak insanlar senden birsıfır önde dediler...daha neler neler:))

aşmaya çalışacağım bu durumu.
yaşım 24.
Allah hayırlısını versin diyorum hep, zamanı değil demek ki diyorum ama olmuyo yine üzülüyorm

15 ay çok erken zaten. akışına bırak biraz.
sanırım 89'lusun seninle yaşıtız bence erken bile sayılır daha çok gençsin.
cinsellik sadece çocuk yapmak için yaşanmıyor, lütfen kendine de eşine de hayatı zehir etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…