- 14 Kasım 2014
- 24
- 1
- 3
- 37
- Konu Sahibi dentalasistan
-
Resmi nikah yeter,aileni de ikna etmek sana düşer.Erkek arkadaşım la birbirimizi çok seviyoruz.alevi olduğunu biliyordum.öyle de kabul ettim.Fakat aramızda bir sorun çıkmaya başladı.onlar imam nikahı yapmıyor.benim ailem de muhakkak isteyecek.ne yapacağım bu sorunu nasıl çözülecek bilmiyorum.aramızdaki en büyük sıkıntı bu biz birbirimizi anlamaya çalışıyoruz ama aileler....
Bende olması için direniyorum ama o bu konu da kesin konuşuyor.onlarda da dede nikahı varmış onu da istemiyorum resmi nikah yeterli diye düşünüyor.kafam çok karışık çok sorun olacak aileler arasında inancıma saygı duyuyor. ama olmaz diyor. çok ta seviyorum.
Zormuş senin işin..Bende olması için direniyorum ama o bu konu da kesin konuşuyor.onlarda da dede nikahı varmış onu da istemiyorum resmi nikah yeterli diye düşünüyor.kafam çok karışık çok sorun olacak aileler arasında inancıma saygı duyuyor. ama olmaz diyor. çok ta seviyorum.
Alevilikteki rituelleri tam bilmiyorum ama evlenip cocuk sahibi oldugunuzda neye gore yetistireceksiniz cocuklarinizi.Erkek arkadaşım la birbirimizi çok seviyoruz.alevi olduğunu biliyordum.öyle de kabul ettim.Fakat aramızda bir sorun çıkmaya başladı.onlar imam nikahı yapmıyor.benim ailem de muhakkak isteyecek.ne yapacağım bu sorunu nasıl çözülecek bilmiyorum.aramızdaki en büyük sıkıntı bu biz birbirimizi anlamaya çalışıyoruz ama aileler....
Önyargı lar olmasa keşke. .yani biraz esneklik payı olmakla beraber katılık ta var
Sen müslümansan eğer ona göre yapıyorum yorumumu..Değilsen üzerine alınma sen bilirsin..Kesinlikle yaptırman lazım,imam nikahı olmadan Allah katında evli sayılmazsın,resmi nikahın asla bir hükmü yok yani din üzerinde..Hayır baskı hiç yok sadece dinden uzak hem bize hemde kendilerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?