ne yapacagımı bılmıyorum :(

wasin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
146
33
38
evlı bır cocuk annesıyım. kızım 9 aylık ve calısıyorum.ama calısmak ıstemıyorum.calısmak ıstemememın sebebı kv dem.onun bakmasını ıstemıyorum ve ondan baska bakacak kımsem yok.annem calısıyor.bakıcıyada verecek durumum yok.ama hergun ıcım kan aglayarak bırakıyorum yavrumu.esım 1100 tl maas alıyo ve 500 kredı borcumuz var.bende bı o kadar alıyorum ama yaptıgım ısın karsılıgını almıyorum asla ve bu yuzdende calısmak ıstemıyorum.napıcam bılmıyorum.bugun ısyerınde yıne bı kac problem yasadım o yuzden sızınle paylasmak ıstedım( yazım hataları ıcın kusura bakmayın aceleyle yazıyorum)

Ama sen çalışmazsan hiç geçinemeyeceksiniz.

Napıcaksınız ozaman düşündünüz mü?

Açıkçası çalışmak zorundasın eşinden kalan 600 TL ile ev geçinmezki. Senin kv. ile şahsi çekişmelerin yüzünden kızına bakmasına izin vermeme gibi bir lüksün yok. Yani Kızına iyi bakıyorsa çalışmaya devam et.

Neden kayınvalidenizin bakmasını istemiyorsunuz?

eşinizin aldığı maaşla çocuklu ev çok zor geçinir ama
k.validenizin ne gibi eksikleri varda bakmasını istemiyorsunuz?

kim sevdiği işi yapıyor ki maalesef ..

çok şükür ki bakacak bir kv den var. iyi kötü bakıcı parası vermiyorsun.

Bence sen de başka bir iş bul eğer işle ilgili sıkıntıların varsa. Hem çalış bir yandan da iş ara. Hem şükretmen lazım ki çocuğuna bakacak aileden biri varmış, gönül rahatlığıyla ona bırakmışsın. Senin çocuğun ama onun da torunu, gözü gibi bakar, sakınır. Bir bakıcının çocuğuna nasıl bakacağından emin olamazsın ama şimdi için rahat olmalı...

En azından krdı borcu bıtene kadar yavrun ıcın sabretmelısın 600 lırayla malesef gecınılmez evladın ıcın sabretmelısın.Neden kv nızın bakmasını ıstemıyosunuz?

bende çalışmak istemiyorum ama eşim çalışmam için zorluyo.eşimin maaşı iyi olmasına rağmen.benim aldığım da 1300 civarı.ama senin durumun daha kötü çalışmak zorunda gibisin.anladığım işini sevmiyorsun anlayabiliyorum seni.işi değiştirmelisin problemli yerde çalışmak çok zor oluyor yıpranıyor insan.ne kredisi ödüyorsun peki.

ev aldık onun ıcın kredı cektık.kv cok sorunum var en onemlısını soyleyeyım kızımı benden sogutacagını soyluyo kendısıne alıstıracagını bıze gelmek ıstemıcegını soyluyo ve bunu yaparda sımdı daha kucuk ama buyuyecek ve daha sımdıden ona alıskanlıgını farkedıyorum.sut ıznım var ıkı saat o yuzden ıs degıstırmek pek cazıp gelmıyo ne yapacagımı bılmıyorum.her an kızımın yanında olmak ıstıyorum en cok benı sevsın bana alıssın ıstıyorum.kv cok sey yaasadık anlatsam agzınız acık kalır.o yuzden ıcım hıc rahat deıl.ıyı bakması yetmıyo yanı

yapacak hiçbirşey yok maalesf .. 600 le geçinmek zor

Bakıcı tutsan kv.ne ayıp olur mu?Yani 1000Tl ye çalışsan yarısnı bakıcıya versen,yarısıyla kredi borcunuzu ödersiniz.Yine karda olursunuz ama tabi kv.e güvenemiyosun bakıcıya nasıl güveneceksin bu da ayrı bi konu?

neden kaynanan çocuğunu mu yiyor ne oldu ?

ha bak burda iş değişiyo kayınvalidenin akıl sağlığı yerinde mi neden senden soğutacakmış amaç ne

faturalar evin ihtiyacı derken 600 tl bi haftada biter
çalışmak zorundasınız.

kayınvalidenin böyle birşey yapmaya hakkı yok ... yemeğine fare zehri kat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…