yapacak hiçbirşey yok maalesf .. 600 le geçinmek zorev aldık onun ıcın kredı cektık.kv cok sorunum var en onemlısını soyleyeyım kızımı benden sogutacagını soyluyo kendısıne alıstıracagını bıze gelmek ıstemıcegını soyluyo ve bunu yaparda sımdı daha kucuk ama buyuyecek ve daha sımdıden ona alıskanlıgını farkedıyorum.sut ıznım var ıkı saat o yuzden ıs degıstırmek pek cazıp gelmıyo ne yapacagımı bılmıyorum.her an kızımın yanında olmak ıstıyorum en cok benı sevsın bana alıssın ıstıyorum.kv cok sey yaasadık anlatsam agzınız acık kalır.o yuzden ıcım hıc rahat deıl.ıyı bakması yetmıyo yanı
ha bak burda iş değişiyo kayınvalidenin akıl sağlığı yerinde mi neden senden soğutacakmış amaç neev aldık onun ıcın kredı cektık.kv cok sorunum var en onemlısını soyleyeyım kızımı benden sogutacagını soyluyo kendısıne alıstıracagını bıze gelmek ıstemıcegını soyluyo ve bunu yaparda sımdı daha kucuk ama buyuyecek ve daha sımdıden ona alıskanlıgını farkedıyorum.sut ıznım var ıkı saat o yuzden ıs degıstırmek pek cazıp gelmıyo ne yapacagımı bılmıyorum.her an kızımın yanında olmak ıstıyorum en cok benı sevsın bana alıssın ıstıyorum.kv cok sey yaasadık anlatsam agzınız acık kalır.o yuzden ıcım hıc rahat deıl.ıyı bakması yetmıyo yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?